• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tam bilmiyorum ama undan yapılan içine garip baharatlar konan bi şey.bi de hamuru falan yapmasl,öğlü yuvarlak kat kat olması çok zor bi olay. YıllarIn kadınları beceremez onu öyle katlı yapmayı:-)
Ben sen yaptın sandım..yok öyle zor işlere gelemem,sıkılırım..ben bildiklerimden seçeyim :)

Ben sen yaptın sandım..yok öyle zor işlere gelemem,sıkılırım..ben bildiklerimden seçeyim :)
hangisini söylediğini merak ettim resmi bulup baktım kavuk poğacasına benziyo çok güzel bişey o da
sen değişik tuzlu hamurişi mi arıyosun tatlı da istiyormusun
değişik bişey aklıma gelirse yazarım

hangisini söylediğini merak ettim resmi bulup baktım kavuk poğacasına benziyo çok güzel bişey o da
sen değişik tuzlu hamurişi mi arıyosun tatlı da istiyormusun
değişik bişey aklıma gelirse yazarım
Tatlıda bi kaç kurabiye yaparım çocuklar pek sevmiyor ,yaşpasta olunca tıkanıyorlar..çok yüzden poğaça ,Börek Tarzı şeyler yapacağım..annelerde gelecek..daha 1 ay var telaşı sardı beni..evlendiği zaman ne yaparım artık bilmiyorum :)

Eminem menun guzel canim afiyet olsun .
Tek eklemek istedigim sarmalar zaten pirincli ekmegi kaldirsan olurmus tabi yanina bolda salata istiyor oylen menun ..
Aksam ve sabah guzel :KK66:
Evet canım aslında ekmek yemek istemedi canım çabuk açılmayalım diye yedim Haklısın tskler

Bencede kuruyu unut esim ana salatan kocaaa kase olsun , icinede peynir ton falan kat ..

Firuzem az yemeniz konusunda zeynep hakli .. Bak sen montiye ilk basladiginda sana menu miktarlarinin cok az oldugunu soylemistim. bugunki kilo duraklamalarinin sebebide birazda bu aslinda ..

Tamam cislari yemesenizde diger yediklerinizin miktarini artirin
.
Ben oylen 2 tb pirasa ve koca kase salata yedim yani karbin disindaki yiyeceklerinizin miktarini artirin !
Haklısın canım yaa
Baştan yanlış yaptım haklısın
Dediğin gibi karbonhidrat harici yiyeceklerin miktarlarını artırayım.

Gerçi ben de az yemiyorum 2tane yumurta peynir kasar zeytin gayet iyİ yedim yani.

Öğlen de 5 kocaman köfte yedim

neyse menu bildirimi

Sabah 10 da:kk77:

2 yumurta
peynir
kaşar
domates
salatalik
2 tane zeytin

Öğle 15.30:kk77:
5 köfte
1 kase yogurt

akşam 19.00:KK12::kk77:

Bi kaç kaşık kuru fasulye yedim
Salata
yoğurt

2 lt su
Çocukları uyutunca eliptik yapmak istiyorum.

Aynuram ,
emine yi diyet gunluklerinden tanıyorum.
Onun da günlüğü var.
Uzun ince bir yoldayım günlüğünün adı.
Resimli paylaşım yaptığı için yemeklerini görüyorum...

Menun guzel esim ;)

Oylen koftenin yanina salata gerek ;).
Haklısın canım yaa
Baştan yanlış yaptım haklısın
Dediğin gibi karbonhidrat harici yiyeceklerin miktarlarını artırayım.

Gerçi ben de az yemiyorum 2tane yumurta peynir kasar zeytin gayet iyİ yedim yani.

Öğlen de 5 kocaman köfte yedim

neyse menu bildirimi

Sabah 10 da:kk77:

2 yumurta
peynir
kaşar
domates
salatalik
2 tane zeytin

Öğle 15.30:kk77:
5 köfte
1 kase yogurt

akşam 19.00:KK12::kk77:

Bi kaç kaşık kuru fasulye yedim
Salata
yoğurt

2 lt su
Çocukları uyutunca eliptik yapmak istiyorum.

Aynuram ,
emine yi diyet gunluklerinden tanıyorum.
Onun da günlüğü var.
Uzun ince bir yoldayım günlüğünün adı.
Resimli paylaşım yaptığı için yemeklerini görüyorum...

En çok üşendigim şey salata yapmak.
Bi de.ilk haftalar çok salata yedim yaa bıktım iyice salatadan
biraz özleyim.
Akşamki salata da domates salatalik ile yapıldı. Marul yemek istemiyorum bi muddet
Allahım ben akapunktura giderken 2 ay Öğlen akşam marul yedim ama ilginç bıkmadım çok seviyorum..hatta bazen resmen aşererim marul salatasına :)

Kızlar ben salâtama yarım kaşık narekşiśi koyuyorum,sakıncası yok dimi?

Back
X