- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Sırtarmış mı anlamadım vallaPeri
Sabah ekmegin sirtarmiş o yagli menude . Aksamda pattis ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırtarmış mı anlamadım vallaPeri
Sabah ekmegin sirtarmiş o yagli menude . Aksamda pattis ..
Haa o zaman daha iyi...ben kaptan,peri günlüğü yardımcı.ilk sayfada kurallarımız ve takım mezunları falan var bakarsan bilgi edine bilirsin canım.e kaptanlık yaptıysan daha iyi bilirsin.burada takım ruhu çok yüksek bitanem.herkes yüzde için kendini paralar.sen de bu serüvene katıldın...başarılar dilerimdiyet listelerim çok ama irade yok.buraya yazınca kısıtlarım kendimi ama.seviyorum kulübü:)sporda 1 haftadır cok yoruluyorum ve ara verdim.yarın yaparım inşaallah.
prensesperi ben geldiğimde vardı o gidince ben yaptım kaptanlık.
kızlar burada kim kaptan?yardımcı?
Ooo oldukça deneyimli ve bilgili birisi süpeerrdiyet listelerim çok ama irade yok.buraya yazınca kısıtlarım kendimi ama.seviyorum kulübü:)sporda 1 haftadır cok yoruluyorum ve ara verdim.yarın yaparım inşaallah.
prensesperi ben geldiğimde vardı o gidince ben yaptım kaptanlık.
kızlar burada kim kaptan?yardımcı?
Biliyorum canım.ama sıkmak gerek onu...Yok yok o bu hafta sıkıya gelmek istemiyorda ondan .yoksa yine su boregimi yaptin
?
Karar senin saraylim bence vakit kaybetme![]()
Doymus ya cok sabahki menunde ekmegin onlarin yaninda olmamis sırtarmış yaniSırtarmış mı anlamadım vallaAma benim diyette tereyağı serbest :) ama tabii vur deyince öldürenlerden değilim :))
![]()
Canim dogum kontrol hapi ben tup bebek tedavisine baslayacam insallah ama oncesinde dogum kontrol hapi kullanmaliyimD. Kontrolu icinmi meryem ?
bence dehülyam sarayca çok iyi kilo veriyor.iki aya mezun ola bilir deyil haziran
Saraycam olumsuz cümleler beyni şartlandırır..diyet yapamama değil ,tamam mıcanım sende @hayatperisi7 gibi kısa zamanda hedefine ulaşır ve kuğu gibi bir gelin olursun inşallah, ben diyet yapamama dışında hamdolsun iyiyim , teşekkür ederim canım![]()
Leslie yap,Jessica Smith yap bacım..demokrasilerde çareler tükenmez biliyosunSağol canım herkesinkini inşallah.ben ardahan da yaşıyorum burda hic bi zaman dışarda yurumuyorum hem hava hem şehir olarak imkan yok.malesef
Zeynebim eşinin üzerindeki otoritenden ötürü tam bir cumhuriyet kadınısın..seni tebrik ediyorum kalptenBisey im yok aslında ama tatile gitmeyi düşünüyorum ,alışveriş yapmak için can atiyorum yaa eşim sürekli gel birşeyler alalım diyo kilo vermeyi bekliyorum .kendime istediği. Küçük beden kıyafetleri almayi cıkk istiyorum .esinle istediğim yere gidip istediğimi yiyip ,güzel görünmek istiyorum.bide haziran ayı ramazan ya sonra bayram derken bitsin diyorum
topunu da al Tubam..çok işine yarayacakBu arada çarşamba günü şok markete pilates topu ve pompası geliyo . bide dambıl geliyo 2 kilogramlk . dambıl alayım diyorum
Zeynebim ben ultrasyona girdiğimde doktor oğluşumun yüzünü görelim diye o aletle oğlumun yüzünün olduğu tarafa bastırdı,kuzum başını çevirip dudaklarını büzdü ağlar gibi yaptı..doktor şok oldu,bakın ağlıyor canı acıdı dedi..cd si var elimde..başı acıdı yaniBana çok saçma geldi.ultrason konusunda çok tecrubem var çok iyi anlarim ama bebegin kendini sıktığı ibaresini ömrümde ilk defa duyuyorum.kadın dogumcular duysa güler herhalde.başka tıbbi yönden etkisi varmı bilemem yinede
gezsin ,gezsin..yürür kalori yakarGezerti o Gezerti![]()
2 kilo versem Antalyanın göbeğinde göbek atarım beyaBi diyetisyene sormustum tanidigmiz o bana haftada 2 kilo cok iyi normal demisti daha fazlasi olmasin demisti canim yani haftada 2 kilo olsa harika bi sonuc adasim![]()
Hoşgeldin Zeynepcim..2.zeynebimiz oldun :)merhaba kızlar:zeynep ben .29 buçuk yaşında 87 kiloyum 2 çocuğum var ve arannıza kabul ederseniz sizinle yarışmak istiyorum bende.daha önce 4. takımda yarışmıştım.sonra hamilelik felan derken verdiğim kilolar gerisin geri geliverdi. şimdi kızım 2 yaşında ve geri çıtır bir anne olmam lazım.kendimi bu halimle pek sevmiyorum.ve hedeflerim olmadan yaşayamıyorum. şu anda hedefim 65 kg olmak bu bedenimle ilgili hedefim elbet :) takım ruhunuza ayak uydurursam hep beraber incecik oluruz inşallah
2 kilo versem Antalyanın göbeğinde göbek atarım beyao eskidendi
![]()
gorusuruz canim iyi geceler![]()