- 12 Mart 2009
- 5.074
- 6.986
- 448
Anladım canım.Burda ne AVM var nede piknik yapacak hava ve ortam.araba var.
Allah kolaylik versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım.Burda ne AVM var nede piknik yapacak hava ve ortam.araba var.
Biraz geç oldu ama ben de iyiyim :)Çok sukur canım çocuklarla eğlesiyoruz iyiyiz. Sen nasilsin
Sen karatay mi yapiyosun sarayca
maşallah ya![]()
hayatperisi7'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ocak / 3,5
Şubat / 6,5
Mart / 5,1
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 15,1 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (397. Etap) ( 78,6 )
Bitiş Kilosu (405. Etap) ( 63,5 )
Verilen Toplam Kilo ( 15,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 19,21% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 2,40% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.888 )
Yorum : Sevgili hayatperisi7, 6 Ocak 2015 (397. Etap) ve 78,6 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 20 Mart 2015 (405. Etap) tarihindetoplam 15,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 81 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!![]()
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8 hafta 15 kılo tebrıkler perım
evet kuzum Antalyadayım ama kalbim Burdur'da..Annem-babam-abim orada yatıyor..kara toprakta..kalbim orada anlayacağın..Abimin seneyi devriyesi uyuyamıyorum ağlamaktan işte..oturuyorum öylecedaha 22 yaşında giriverdi toprağa ne acelesi varsa artık
![]()
Günaydınlar mutlu günler herkese. Dün öğle yorulmuşdum ki tel.u eline alıp iyi geceler yazmaya bile takatım yoktu.hayatım vedalaşmış,güzelim benim inşallah herşey gönlünce olur.şu Yeni eşleri de belirliycem inşainşallah.elifiiim sen aykızı mı istiyodun eş olarak yoksa zayıflıcammmımı ikisi de yağmur ya
Prensesle de perim eş olsun..
Buketcim allah yolun her daim açık etsin.istediğin herşey olur inşallah.özel hayatında da mutlu mesut olursun canım çok azimli birisin. Hep mutlu ol![]()
![]()
hayatperisi7'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ocak / 3,5
Şubat / 6,5
Mart / 5,1
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 15,1 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (397. Etap) ( 78,6 )
Bitiş Kilosu (405. Etap) ( 63,5 )
Verilen Toplam KilINŞALLAH5,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 19,21% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 2,40% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.888 )
Yorum : Sevgili hayatperisi7, 6 Ocak 2015 (397. Etap) ve 78,6 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 20 Mart 2015 (405. Etap) tarihindetoplam 15,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 81 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!![]()
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8 hafta 15 kılo tebrıkler perım
Herkese günaydınlaarrr. aah eşim ne güzel mezun oldu benim daha yolum vaarr(
Oy kuzym benim valla çok ozleyecegim![]()
Bi foto koyda bakalım sanaPerim sende mezun olcaksin evelALLAH super gidiyosun sporada yazildin kalanlar bence su gibi akip gidicek seninde yakinda meznuniyetini kutlariz esim![]()
On numara bes yildiz superrrrrGünaydın hanımlar
Eslerim aeben ve firuze sabah 68.8 kg
Kahvalti
Yumurta
Yogurt
Zeytin
Ceviz
Aksam
Taze fasulye
Haslanmis tavuk
Salata yogurt
Gecmis olsun firuzem . Şifa bulsun insallah .Burda hava güzel ama eşim hasta yatıyor. Bizim de sıkıcı ne yazık ki. Bir haftadır pazar günü piknik hayali kurmuştuk cocuklarla![]()
Sağol canım...Gecmis olsun firuzem . Şifa bulsun insallah .