• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sampa47d47e66cc232fb.jpg

:nazar: hayatperisi7'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ocak / 3,5
Şubat / 6,5
Mart / 5,1
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 15,1 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (397. Etap) ( 78,6 )
Bitiş Kilosu (405. Etap) ( 63,5 )
Verilen Toplam Kilo ( 15,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 19,21% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 2,40% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.888 )

Yorum : Sevgili hayatperisi7, 6 Ocak 2015 (397. Etap) ve 78,6 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 20 Mart 2015 (405. Etap) tarihindetoplam 15,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 81 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler! :KK9:

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

sampc32f948cb75ca87d.jpg

8 hafta 15 kılo tebrıkler perım
maşallah ya :( benle beraber başlamıştı :cry:

evet kuzum Antalyadayım ama kalbim Burdur'da..Annem-babam-abim orada yatıyor..kara toprakta..kalbim orada anlayacağın..Abimin seneyi devriyesi uyuyamıyorum ağlamaktan işte..oturuyorum öylece :KK43: daha 22 yaşında giriverdi toprağa ne acelesi varsa artık :KK43:

Cok üzüldüm canim benimmm :( ALLAH rahmet eylesin mekanlari cennet olsun INŞALLAH bi fatiha okudum simdi ALLAH kabul etsin INSALLAH caniminiici

Günaydınlar mutlu günler herkese. Dün öğle yorulmuşdum ki tel.u eline alıp iyi geceler yazmaya bile takatım yoktu.hayatım vedalaşmış,güzelim benim inşallah herşey gönlünce olur.şu Yeni eşleri de belirliycem inşainşallah.elifiiim sen aykızı mı istiyodun eş olarak yoksa zayıflıcammmımı ikisi de yağmur ya:KK66:
Prensesle de perim eş olsun..

INSALLAH Sagolasin kaptanim seninde hersey gönlünce olsunnn:KK15:

Buketcim allah yolun her daim açık etsin.istediğin herşey olur inşallah.özel hayatında da mutlu mesut olursun canım çok azimli birisin. Hep mutlu ol :KK66:

AMIN Sagol zeynebim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim INŞALLAH seninde hersey gönlünce olur prensesi op benim icin:KK15:

sampa47d47e66cc232fb.jpg

:nazar: hayatperisi7'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ocak / 3,5
Şubat / 6,5
Mart / 5,1
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 15,1 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (397. Etap) ( 78,6 )
Bitiş Kilosu (405. Etap) ( 63,5 )
Verilen Toplam KilINŞALLAH5,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 19,21% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 2,40% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.888 )

Yorum : Sevgili hayatperisi7, 6 Ocak 2015 (397. Etap) ve 78,6 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 20 Mart 2015 (405. Etap) tarihindetoplam 15,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 81 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler! :KK9:

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

sampc32f948cb75ca87d.jpg

8 hafta 15 kılo tebrıkler perım

Orta okulda hani taktir belgesi alirdik ya ozmnlar havalara ucardim taktir aldım diye ama bu karne ondanda guzel bi duyguymus cok mutlu oldummmm ya cok sukur karnemde cok guzel olmus hazirlayanlarin destekleyenlerin ellerine yuregine saglik duygulandim valla 7.takimdan mezun olmak gurur verici karnemdeki kupada cok super gozukuyor hersey icin tekrardan cok tesekkur ederim canlarim INSALLAH hepiniz bu guzel karne duygusunu yasayip mezun olursunuz takimdaslarim:KK19:

Günaydın hanımlar

Eslerim aeben ve firuze sabah 68.8 kg

Kahvalti
Yumurta
Yogurt
Zeytin
Ceviz

Aksam
Taze fasulye
Haslanmis tavuk
Salata yogurt
On numara bes yildiz superrrrr