- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karbonhidrat fazla olmuş gibi geldi banaSabah
Aksam
- Yarimdan az simit
- bir bardak ayran
- Bi porsiyon zyagli yaprak sarmasi
- yarim dilim kepekli ekmek
Ara ögun
- 1 yeşil elma
Spor
Su 2.5
- Yarim saat bisiklet
- 70 kere mekik
- 100 kere ip atlama
karbonhidrat fazla olmuş gibi geldi bana
sonradan farketttim düzelttim :) :)Aksam yedim zaten bi sabah bi aksam oglen yemedim canim
sonradan farketttim düzelttim :) :)
afiyet olsunSorun degil tatlimsarma icin oglen yemedim
yaprak sarmasi 150 gram 250 kalori cok degilmis oyuzden icim rahat ama ben yinede oglen yemedim fazla gelmesin diye
![]()
Kaloriden ziyade içerisindeki karbonhidrattan ötürü pek olmamış canım. Simit ve sarmaSabah
Aksam
- Yarimdan az simit
- bir bardak ayran
Ara ögun
- 1 yeşil elma
Spor
Su 2.5
- Yarim saat bisiklet
- 70 kere mekik
- 100 kere ip atlama
E bizde seni kutluyoruzzz.aebenin takımı bu gün super olmuş.ha perinin de takımı...Iyi akşamlar hanimlar. Basimin agrisi gecerse ve oluşumu uyutursam spor yapacağım. Sporda olursa günü güzel kapatmış olacağım.
Bizde bu gün arapasi yaptik, bir lokma bile almadim . Kendimi kutluyorum![]()
Sarma ve simit olmamış güzelim.hem de sarmanın yanında ekmek te varmlş.ı ı ı ı ıSabah
Aksam
- Yarimdan az simit
- bir bardak ayran
Ara ögun
- 1 yeşil elma
Spor
Su 2.5
- Yarim saat bisiklet
- 70 kere mekik
- 100 kere ip atlama
Iyi akşamlar hanimlar. Basimin agrisi gecerse ve oluşumu uyutursam spor yapacağım. Sporda olursa günü güzel kapatmış olacağım.
Bizde bu gün arapasi yaptik, bir lokma bile almadim . Kendimi kutluyorum![]()
Bende sevindim canım :) biraz geç gördüm amaHavvacımmm Eş olduk seninle,ben sevindim valla :) bakıyorum şuan menüneeee...diyecek söz bulamıyorum..çok iyi.. Ben menü yapamıcam bu akşam.,geç vakit dışarı çıkacağız eşimle..bişeyler içebilirim ama yarına söz :)
Selam kızlar
Menüm
Kahvaltı
Çavdar ekmege beyaz peynirli tost
Yarım greyfurt
Maydanoz
Ara
Soda ayran
2ceviz ve badem
Öğlen
1yk pirasa
Haşlanmış tavuk but 2tane
Ara
Türk kahvesi
Kayısı
Akşam
Tost çavdar ekmeğe beyaz peynirli
45 dk step 2lt su
Yemek yapmaya çok usendim mutfaga saldirmaktan korktum bide bu ara sürekli tost as eriyorum nedendir bilmem ekstra biseyde koymuyorum içine sadece beyaz peynir domates maydanoz ama o kıtır kıtır oluşu çok hoşuma gidiyorTurtlecim aksamin olmamis
Hani menulerini toparlayacaktin![]()
Kaloriden ziyade içerisindeki karbonhidrattan ötürü pek olmamış canım. Simit ve sarma![]()
Sarma ve simit olmamış güzelim.hem de sarmanın yanında ekmek te varmlş.ı ı ı ı ı
Sabah yemissin zaten canim aksam ekmek agir gelir ve kilo vermeni engeller guzelimYemek yapmaya çok usendim mutfaga saldirmaktan korktum bide bu ara sürekli tost as eriyorum nedendir bilmem ekstra biseyde koymuyorum içine sadece beyaz peynir domates maydanoz ama o kıtır kıtır oluşu çok hoşuma gidiyor