• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah
  • Yarimdan az simit
  • bir bardak ayran
Aksam
  • Bi porsiyon zyagli yaprak sarmasi
  • yarim dilim kepekli ekmek

Ara ögun

• 1 yeşil elma

Spor
  • Yarim saat bisiklet
  • 70 kere mekik
  • 100 kere ip atlama
Su 2.5

Sabah
  • Yarimdan az simit
  • bir bardak ayran
Aksam
  • Bi porsiyon zyagli yaprak sarmasi
  • yarim dilim kepekli ekmek

Ara ögun

• 1 yeşil elma

Spor
  • Yarim saat bisiklet
  • 70 kere mekik
  • 100 kere ip atlama
Su 2.5
Kaloriden ziyade içerisindeki karbonhidrattan ötürü pek olmamış canım. Simit ve sarma :KK43:

Iyi akşamlar hanimlar. Basimin agrisi gecerse ve oluşumu uyutursam spor yapacağım. Sporda olursa günü güzel kapatmış olacağım.

Bizde bu gün arapasi yaptik, bir lokma bile almadim . Kendimi kutluyorum :D

Iyi akşamlar hanimlar. Basimin agrisi gecerse ve oluşumu uyutursam spor yapacağım. Sporda olursa günü güzel kapatmış olacağım.

Bizde bu gün arapasi yaptik, bir lokma bile almadim . Kendimi kutluyorum :D
E bizde seni kutluyoruzzz.aebenin takımı bu gün super olmuş.ha perinin de takımı...

Aferin sana takım arkadaşım.
Bugün neleri reddetmisiz ben de kuru fasulye yemedim benimki biraz sıradan ama insan aç olunca o bile çok güzel geliyo göze.
yemek pişene kadar bekledim. Herkes kuru fasulye yerken ben et sote yedim.

Bizde bu gün arapasi yaptik, bir lokma bile almadim . Kendimi kutluyorum :KK70:

Selam kızlar
Menüm
Kahvaltı
Çavdar ekmege beyaz peynirli tost
Yarım greyfurt
Maydanoz
Ara
Soda ayran
2ceviz ve badem
Öğlen
1yk pirasa
Haşlanmış tavuk but 2tane
Ara
Türk kahvesi
Kayısı
Akşam
Tost çavdar ekmeğe beyaz peynirli
45 dk step 2lt su

Havvacımmm Eş olduk seninle,ben sevindim valla :) bakıyorum şuan menüneeee...diyecek söz bulamıyorum..çok iyi.. Ben menü yapamıcam bu akşam.,geç vakit dışarı çıkacağız eşimle..bişeyler içebilirim ama yarına söz :)
Bende sevindim canım :) biraz geç gördüm ama :( arada bişey olmaz bence ve cumaya çok var daha :)

Turtlecim aksamin olmamis :(

Hani menulerini toparlayacaktin :(

Selam kızlar
Menüm
Kahvaltı
Çavdar ekmege beyaz peynirli tost
Yarım greyfurt
Maydanoz
Ara
Soda ayran
2ceviz ve badem
Öğlen
1yk pirasa
Haşlanmış tavuk but 2tane
Ara
Türk kahvesi
Kayısı
Akşam
Tost çavdar ekmeğe beyaz peynirli
45 dk step 2lt su

Sevgili eşlerim harikasiniz ...
Kim tutar bizi bu hafta ;)..

Peri ve zeynebin esleri tamam diger esler kim hic sesleri cikmiyor . Pazar diye sanirim .
Kizlar yarin eslerinizle bekliyoruz ;)
Hadi hadi rekabet kilo verdirir ;)

Son düzenleme:
Turtlecim aksamin olmamis :KK43:

Hani menulerini toparlayacaktin :KK43:
Yemek yapmaya çok usendim mutfaga saldirmaktan korktum bide bu ara sürekli tost as eriyorum nedendir bilmem ekstra biseyde koymuyorum içine sadece beyaz peynir domates maydanoz ama o kıtır kıtır oluşu çok hoşuma gidiyor

Yemek yapmaya çok usendim mutfaga saldirmaktan korktum bide bu ara sürekli tost as eriyorum nedendir bilmem ekstra biseyde koymuyorum içine sadece beyaz peynir domates maydanoz ama o kıtır kıtır oluşu çok hoşuma gidiyor
Sabah yemissin zaten canim aksam ekmek agir gelir ve kilo vermeni engeller guzelim :(
Eve geldiginde hazir yemegin olsun . Bir gun onceden
Pisir sebzelerini ;)..
Hulyanin esimiydin sen ;)
Takim ici yaris yapiyoruz eşlerle , eski sayfalari okumaya imkanin olmadi diye dusunuyorum ;) bilgin olsun biraz daha gayret ;)

Back
X