• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Buranın etkisiyle bende incecik olayım.=)
Tavsiyelerine çok kulak kabartacağım. Kaç beden giyiyorsun şu anda?

Bende baktım kimi yer abdestsiz yolda giderkende okunur diyor ama içime sinmedi.Akşamları okuyayım en iyisi.
İçine sinmediyse en güzeli abdestli okumak meal için de öyle denir ama abdestli bir başka olur

Kızlar katılmak isterseniz eğer dua bölümünde bir başlık açtım. =) Her hafta bir kişiye Ya Fettah zikrini hatmedeceğiz inş.

Kızlar tünaydın,

İlk kez yulaf ezmemi akşamdan sıcak suyla ıslatıp sabah içine muz ezdim,süt ve tarçınla yedim..Şuan evin içi miss gibi kek kokuyor ve ben tabi ki yemicem :( bu hamurişleri neden bu kadar güzel kokuyorlar ki..

Şimdi ben sabah 8 de yedim yulaf ezmemi..1 saat sonra dışarı çıkacağım ancak 5 gibi evde olacağım..bu lifli şeyler çok tok tutuyor..acıkmadım yani..çıkmadan salata yapacaktım ama yiyecek yerim yok..öğün atlamış olacağım..1 elma alsam yanıma öğlen yemeği olarak..nasıl olur?

Kızlar tünaydın,

İlk kez yulaf ezmemi akşamdan sıcak suyla ıslatıp sabah içine muz ezdim,süt ve tarçınla yedim..Şuan evin içi miss gibi kek kokuyor ve ben tabi ki yemicem :( bu hamurişleri neden bu kadar güzel kokuyorlar ki..
İşte buna işgence derim ben.en akıllısı benim hiç pişirmiyorum:-)

Şimdi ben sabah 8 de yedim yulaf ezmemi..1 saat sonra dışarı çıkacağım ancak 5 gibi evde olacağım..bu lifli şeyler çok tok tutuyor..acıkmadım yani..çıkmadan salata yapacaktım ama yiyecek yerim yok..öğün atlamış olacağım..1 elma alsam yanıma öğlen yemeği olarak..nasıl olur?
Nasıl olcak çok iyiiyi.elma da ala bilirsin,kuru yemişlerden de.bi kutuda ayran süt içtin mi mis mis.ben de zaten öylenlerimi öyle yiyorum...

Nasıl olcak çok iyiiyi.elma da ala bilirsin,kuru yemişlerden de.bi kutuda ayran süt içtin mi mis mis.ben de zaten öylenlerimi öyle yiyorum...
normalde regl dönemlerimde iştahım açılırdı bu sefer hep tokum..ayyy hep böyle olsa 1 ayda gider kilocuklarım :)

İşte buna işgence derim ben.en akıllısı benim hiç pişirmiyorum:-)
Aynuram ben çiğden yiyordum hep, dün tariflere baktım genelde ıslatıp şişirerek yapıyorlar..tarçın koyunca lezzetli oldu..bana göre tabi..öyle belirgin bir damak tadım yoktur benim..tadı iğrenç olmayan herşeyi yerim..o yüzden her diyeti yapabiliyorum :)

Nazcım grubumuzda Firuzew var,kuran kursu hocası..bu tarz sorularını ona sorabilirsin :KK66:
Çok sevindim online gördüğüm an sorarım. Grubumuz sadece diyet değil her konuda birlik var.=)

Bak geçen koton mağazasında 38bedenler büyük durdurdu.ama onlar yalnış bence.o ölçülerde 38büyük 36küçük.ama geçen balık model abiyelerin 38bedeni cuk oturuyordu.bilemedim yani:-)
Abiyelerde bence kalıplar büyük ama kotondada kalıplar küçüktü eskiden. Sende hepten tersi olmuş:D

Kızlar tünaydın,

İlk kez yulaf ezmemi akşamdan sıcak suyla ıslatıp sabah içine muz ezdim,süt ve tarçınla yedim..Şuan evin içi miss gibi kek kokuyor ve ben tabi ki yemicem :KK43: bu hamurişleri neden bu kadar güzel kokuyorlar ki..
Bende şimdi yulaf ezmeli tariflere bakıyordum. Lapa türü mamamsı şeyleri çok severim.=) Yarın sabah deneyeyim.

Ya vücudum ne kadar ödem toplamış ya.1bardak su içiyorum hemen wcye koşuyorum 2gündür
1 bardak su içince hemen wc ihtiyaç duyuması ödememi işaret oluyor? Daha ilk yudumu alınca tuvaletim geliyor.:D Ödemden mi oluşuyorum acaba:D

gezme planlarım yattı bende ütü yaptım, süpürge yaptım, bulaşık ve çamaşır mak çalıştırdım

ege sağolsun saksıdaki toprakları dökmüş salonu 2 kere süpürdüm :KK53:

Aynuram ben çiğden yiyordum hep, dün tariflere baktım genelde ıslatıp şişirerek yapıyorlar..tarçın koyunca lezzetli oldu..bana göre tabi..öyle belirgin bir damak tadım yoktur benim..tadı iğrenç olmayan herşeyi yerim..o yüzden her diyeti yapabiliyorum :)
Gidiyormuşsun ama dönünce cevap yazsanda olur=) Ne kadar yulaf ezmesine ne kadar su koyuyorsun? Sabah extra süt ne kadar ekliyorsun?
İyi eğlenceler akşam görüşürüz.

Back
X