• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen bende kendimi tanıyorum ekmek yiyince daha çok acikiyorum ama devam saglayamiyorum ya iş yerinde saçma sapan şeyler cikiyo yemek goturemiyorum cildircammm
İş yerine yemek hazırlayacak vaktin olmuyor mu? Neden götüremiyorsun?

İki Yağmur iki Naz =) Çifter çifter gidiyoruz.
Kaç kilosun? Çok şanslısın senin zayıflamanı candan destekleyen biri var senin için gelmiş bizde faydalanıyoruz :p
Evet Allah razi olsun çok yardim ediyorlar :-) 21 yasinda yim cuma günü 93.3 tüm bunun da büyük etkisi vr istmelerinde :-)

Evet Allah razi olsun çok yardim ediyorlar :-) 21 yasinda yim cuma günü 93.3 tüm bunun da büyük etkisi vr istmelerinde :-)
Tatlım benim artık bende kendim kadar istiyorum. Ama sen hepimizden daha şanslısın. Metabolizman bize fark atıyor.
=)

Tatlım benim artık bende kendim kadar istiyorum. Ama sen hepimizden daha şanslısın. Metabolizman bize fark atıyor.
=)
Sağol canm benim :-) öyle değil iste ilk iki hafta iyiydim sonra 800 600 gr gr gitmeye başladı ama bu hafta çok iyiyim çok şükür ayrı bir rekabette var eslerle iki kilo gitmeli :KK70:

Annemden gelen telefon ile akşam menümde belli oldu.

Kahvaltı: 1 kutu süt, 1 muz

Öğle: Ayran çorbası (Bir kase kadar)

Ara : Ayran çorbası (Bir kaseden az)

Akşam: Ciğer sote , 1 dilim ekmek, Salata

Ara: Yarım elma , 1 portakal

Sağol canm benim :-) öyle değil iste ilk iki hafta iyiydim sonra 800 600 gr gr gitmeye başladı ama bu hafta çok iyiyim çok şükür ayrı bir rekabette var eslerle iki kilo gitmeli :KK70:
Tatlım ilk kilolar hızlı gider sonra yavaşlar belki durur yine hızlanır. Eee onlarda seni seviyo hemen gitmek istemezler tabi. Sen diren gerisi gelir. =)
2 hafta geçsinde bende katılayım rekabete yaaaa:mad:
Unutmadan sorayım. Şimdi ben 5. takımdan geldim ya ordaki ilk haftam sayılıyor mu?

ya ben şimdi sabah klasik kahvaltımı yaptım, öğlende tavsiyeler üzerine yoğurtlu müsli yedim. akşamda sporda bugün ölçü alacak hoca. yiyerek gidip karnım şiş olsunda istemiyorum. akşama ne yesem acaba :)))

varsa 1 avuç çiğ fındık ve 1 küçük kutu süt içebilirsin peri

Vaktim olmuyor kizim hem uyuşmuyor hem çok yaramaz

Evliyken hele çocukluyken kolay değil tabi.
Ama akşamdan salatanı hazırla limon sıkma bir dilim koy üstüne iş yerinde sıkarsın yiyeceğin zaman. Yağ kullanıyorsan sabah eklersin yağını. Akşam pişen yemeklerinden de koy akşamdan kabına. sabah dolaptan al çık. Evden getirmeyince diyet zor. Saraycanın dediği gibi küçük yoğurtlardan koy bi tanede oh mis gibi yemek.

Tatlım ilk kilolar hızlı gider sonra yavaşlar belki durur yine hızlanır. Eee onlarda seni seviyo hemen gitmek istemezler tabi. Sen diren gerisi gelir. =)
2 hafta geçsinde bende katılayım rekabete yaaaa:mad:
Unutmadan sorayım. Şimdi ben 5. takımdan geldim ya ordaki ilk haftam sayılıyor mu?
Katilirsin canm burası zayiflamadan bırakmaz kimseyi :-) inan ki bilmiyorum canm aynura abla biliyordur dur perim de burada ona da sorabilirsin

Ama akşamdan salatanı hazırla limon sıkma bir dilim koy üstüne iş yerinde sıkarsın yiyeceğin zaman. Yağ kullanıyorsan sabah eklersin yağını. Akşam pişen yemeklerinden de koy akşamdan kabına. sabah dolaptan al çık. Evden getirmeyince diyet zor. Saraycanın dediği gibi küçük yoğurtlardan koy bi tanede oh mis gibi yemek.
Olmadı öyle yapmaya çalışırim ama zor

evden yemek getirme konusunda en şanslı benim sanırım . çok şükür işyerinde herşey var çoğu zaman taze taze kendime bişeyler yapma fırsatım oluyor işyerinde. bende evde yemek fazla yapamıyorum kendime göre 2 gün annemlerde kalıyorum . 3 günde kv bize geliyor oğluma bakmak için montignac diyeti yaptığım için bide onlardan isteyemiyorum bana ayrı yemek yapmalarını :(

Peri Peri duy sesimi=) Normalde 3 hafta deneme süremiz oluyorya listeye girmek için. Benim 5. takımdaki süre sayılıyor mu?

işyerinde çıkan yemeklerden yanada hiç şanslı değilim . hepsi bol yağlı ve unlu . haftanın 1 veya 2 günü anca bana uyan yemek çıkıyor yemekhanede

Rapor
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Cay
Domates
Salatalik
Zeytin

Ara
Uç tane Yulaflı bisküvi

Öğlen
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase salata

Ara
Yeşilçay

Aksam
Salata
Çorba
Yoğurt

Su
İkiİkibucuklt
Spor
Plates
Squat
Yarim sınav
Mekik
Isınma hareketleri
100 ip atlama

evden yemek getirme konusunda en şanslı benim sanırım . çok şükür işyerinde herşey var çoğu zaman taze taze kendime bişeyler yapma fırsatım oluyor işyerinde. bende evde yemek fazla yapamıyorum kendime göre 2 gün annemlerde kalıyorum . 3 günde kv bize geliyor oğluma bakmak için montignac diyeti yaptığım için bide onlardan isteyemiyorum bana ayrı yemek yapmalarını :KK43:

Monitag diyetini bilmiyorum ama illa ayrı yemek olması gerekmez bence.
Bizim evde yemekler normal yağlı normal tuzlu pişer. Bi süre önce tuzu bırakma kararı aldım rica ettim anneme az tuzlu yapıyor onun dışında bi değişiklik yok. Ben sadece miktarı azaltıp yiyeceğim. Özellikle ayrı anneme kıyamam uğraştırmaya. Bende uğraşamam. Hadi uğraşsam bile sürdüremem. Diyetin bu kadar katıyken amacına ulaştığın için ayrıyetten tekrar tebrik ediyorum seni. Azmin örneklerindensin.=)

işyerinde çıkan yemeklerden yanada hiç şanslı değilim . hepsi bol yağlı ve unlu . haftanın 1 veya 2 günü anca bana uyan yemek çıkıyor yemekhanede
İşte benimde ayni nazli ,hepsi yağlı ve karbonhidratlar yan yana ,salata yoğurt bile nadir cikiyo.

Back
X