Çok çok moralim bozuk ne yapcam bilmiyorumNeden konuşmayasın bitanem?konuş hislerini paylaş,kkarar ver ve başbaşar.bak kızlar duraksamaya geçtikleri halde devam ediyorlar pes etmeden.sen de ne güzelki şanslısın yemediyinde kilo veriyorsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok moralim bozuk ne yapcam bilmiyorumNeden konuşmayasın bitanem?konuş hislerini paylaş,kkarar ver ve başbaşar.bak kızlar duraksamaya geçtikleri halde devam ediyorlar pes etmeden.sen de ne güzelki şanslısın yemediyinde kilo veriyorsun.
Bugün ayrancı çok =)
Sabah 2 hurma yetti mi tatlım. öğlen gösterdiğin irede için tebrik ederim.=)
of inşallah ya :) beraber alalım zeynebimÇok iyi Menün canım inşallah bu hafta guzel sonuç alırsın
Benim iki günüm kaldı ölüm orucunu tutsamof inşallah ya :) beraber alalım zeynebim
Nazcım 6-7 tatlı kaşığı yulaf ezmesinin üstünü hafif geçene kadar sıcak su koydum akşamdan..sabah yarım su bardağı süt,1 tk tarçın,küçük ezilmiş muzla yedim.. :)Gidiyormuşsun ama dönünce cevap yazsanda olur=) Ne kadar yulaf ezmesine ne kadar su koyuyorsun? Sabah extra süt ne kadar ekliyorsun?
İyi eğlenceler akşam görüşürüz.
keşke hurma orucunu denesen . faydasını görürsünBenim iki günüm kaldı ölüm orucunu tutsam![]()
hayır canım öyle yapma sakınYemin mi etsem ya diyeti bozmamak icin
sen normalde bu cuma giriyor muydun listeye 5.takımda Nazcım?işyerinde çıkan yemeklerden yanada hiç şanslı değilim . hepsi bol yağlı ve unlu . haftanın 1 veya 2 günü anca bana uyan yemek çıkıyor yemekhanede
oh ne güzel..kaç öğün yapacaksın smoothie...?kuzularinannesi .!.:şimdi farkettim önceki blendarım sağlammış hülya abla smoothielere devamçalıştığını unutmuşum diğer blendarın
oh ne güzel..kaç öğün yapacaksın smoothie...?
İyi akşamlar abla. Benim iyiydi çok şükür.senin günün nasıldı?slm iyi akşamlar arkadaşlar umarım güzel geçmiştir gününüz...
Sen emziriyorsun zaten 3öğün olmaz sana kız13 öğün yapamam ben ya öyle düzenli