• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neden konuşmayasın bitanem?konuş hislerini paylaş,kkarar ver ve başbaşar.bak kızlar duraksamaya geçtikleri halde devam ediyorlar pes etmeden.sen de ne güzelki şanslısın yemediyinde kilo veriyorsun.
Çok çok moralim bozuk ne yapcam bilmiyorum:KK42:

ya ben bu yoğurdu hiç içim almıyor, cacık yapıyorum da ancak o şekilde zorla yiyebiliyorum

yoğurdu beraber sevdiğim şeyler de hep cıss :kk77: mantı, kızartma, makarna gibi :KK23:

Gidiyormuşsun ama dönünce cevap yazsanda olur=) Ne kadar yulaf ezmesine ne kadar su koyuyorsun? Sabah extra süt ne kadar ekliyorsun?
İyi eğlenceler akşam görüşürüz.
Nazcım 6-7 tatlı kaşığı yulaf ezmesinin üstünü hafif geçene kadar sıcak su koydum akşamdan..sabah yarım su bardağı süt,1 tk tarçın,küçük ezilmiş muzla yedim.. :)

işyerinde çıkan yemeklerden yanada hiç şanslı değilim . hepsi bol yağlı ve unlu . haftanın 1 veya 2 günü anca bana uyan yemek çıkıyor yemekhanede
sen normalde bu cuma giriyor muydun listeye 5.takımda Nazcım?

şimdi farkettim önceki blendarım sağlammış hülya abla smoothielere devam :KK48: çalıştığını unutmuşum diğer blendarın

Menüm

08:00 sütlü,muzlu,yulaf ezmesi

12:00 1 kaşık kadar kek kırıntısı..tepsiye dökülenleri yedim :(

15:00 yarım galeta

17:00 1kase yoğurt,sirkeli peynirli marul salatası,2 etimek

ilerleyen saatlerde acıkırsam tarçınlı yoğurt yemeyi düşünüyorum...

spora yarın başlıyorum...suyumun 1 litresini içtim ,yatana kadar tamamlarım..

kuzularinannesi .!.:
şimdi farkettim önceki blendarım sağlammış hülya abla smoothielere devam :KK48: çalıştığını unutmuşum diğer blendarın
oh ne güzel..kaç öğün yapacaksın smoothie...?

şimdi günlük menümü vereyim.....
SABAH lor peyniri 1kaşık roka damates ve bir dilim ekmek çay
ARA ÖĞÜN bir bardak ayran
ÖĞLEN mercimek çorbası pırasa ve yoğurt
ARAÖĞÜN elma
AKŞAM hindi salata ayran bir dilim ekmek
dün yazmayı unutmuşum hergün 2litre su içiyorum akşam açıkırsam 2hurma

Back
X