• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biz takımca ara öyünlere ve akşam ekmeye karşıyız be abablam.ama ben ilk 17kilomu günde 4-6dilim ekmekle ve 2ara öğünle verdim.4.takımda ekmeyime söz eden yoktu.ekmeksiz ölürdüm sanıyordum.ama şimdi alıştım artık.sadece kahvaltıda 1dilim...
17 kilo mu şimdi kac kilosunuz ornek bi menü var mi ?

Ben de menümü yazayım.
Sabah 1dilim ekmek,2yumurta,salata(domates,salatalık,yeşillik,limon suyu,az yağ,peynir)

Öylen 6badem,5antep fıstığı,1bardak tarçınlı süt

Akşam pirinç lapası,süzme yoğurt,ssabahkl salatadan ama yağsız. ..

3litre su,35dakika pilates...yeşil çayım bitti içmedim bu gün

ARKADAŞLAR İİ AKŞAMLAR .BENrahatsızım bugün rapor aldım bütün gün evdeydim ama oturacak halim yok pc başına.ilk fırsatta geri döneceğim aranıza

At işte fabrika ayarlarına dön.yarın ve öbür gün bir şeyler yap ...cumaya az kaldı.menünü yaz bakalım.sopa elimde bekliyorum:-)
Aklım basıma geldi inşallah
Menum çok kotu ya

Sabah08.30

2 dilim ekmek
Salatalik domates
Zeytin
Peynir
Şekersiz cay

14.00
Omlet 3 dilim ekmek

Sade kahve
2 lt su

Aynura brn yeni gelenleri tanımıyorum o kadar çok kişi geliyo ki sürekli adapte olamiyorum buraya eskisi gibi.

Aklım basıma geldi inşallah
Menum çok kotu ya

Sabah08.30

2 dilim ekmek
Salatalik domates
Zeytin
Peynir
Şekersiz cay

14.00
Omlet 3 dilim ekmek

Sade kahve
2 lt su
Yok kız sopayla azcık totona vuruyom o 3dilim ekmek için.ben de sandım ki dalıcam sopayla sana ama börek den falansa bu iyi yinyine.neyse akşamı kesinlikle aç yatıyorsun...ve 2gün bomba gibi menü çıkarıyorsun...

ADINIZ:liya
YAŞINIZ:22
BOYUNUZ:164cm

KİLONUZ:66kg

HEDEF KİLONUZ:55

KİLO ALMA NEDENİNİZ:sporu biraktim sakatlanip

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:eşim ve özgüven

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:kolay kilo veriyorum aslinda fakat iştah sorunum var tancere tencere yiyor nefsimi kontrol edemiyorim. 1 ayda 10 kilo vereceğime de eminim çünkü günde 5 kisilik yiyor 1 kisilik yiyince kolay zayifliyorum. Destege gaza ihtiyacım var. Bebek de istiyorum.
Hoşgeldin aramıza ;)

Biz takımca ara öyünlere ve akşam ekmeye karşıyız be abablam.ama ben ilk 17kilomu günde 4-6dilim ekmekle ve 2ara öğünle verdim.4.takımda ekmeyime söz eden yoktu.ekmeksiz ölürdüm sanıyordum.ama şimdi alıştım artık.sadece kahvaltıda 1dilim...
ya canım açıçası diyetisyene gitsem bana 6dilim ekmek verecek biliyom ama ben okadar dilim yemiyom sadece 2 en fazla 3 makarna yok pilav yok hamurişi yok:)))) siz bana kızmayın ekmek yiyom diye

ya canım açıçası diyetisyene gitsem bana 6dilim ekmek verecek biliyom ama ben okadar dilim yemiyom sadece 2 en fazla 3 makarna yok pilav yok hamurişi yok:)))) siz bana kızmayın ekmek yiyom diye
Yok yok kızmadım zaten kendi adıma ben.aksine menülerin çok düzenli ablacım.ilk başlarda ekmek gerek zaten.ki sen az yiyosun

Olmamış ama zamanla yoluna koyarsın be güzelim.iki çocukla pc başına geçmek zzor.keşke tel.dan gire bilseydin.benim de 2yaşında bi kızım var...kendin istiyerek mi o kadar ara verdin?iki çocuk için yaş farkını tavsiye edermisin?
kesinlikle ardarda en fazla 3 yaş olmalı.şimdide gerçi kuşak farkı yok aralarında.anlaşıyorlar.3 ve 4. cocukları biraz aradan sonra ardarda yapmayı planlıyorum.önümüzdeki sen cesaret edemezsem tabi :P

Ara öğün yenilmeli Aynuram hatta karın yağlarının oluşumunu engelliyor...daha dün instagramda diyetisyen listesinde okudum.,hemen her diyet listesinde ara öğün var.iekmek konusunda senin gibi düşünüyorum..sabah Hariç yenmese daha iyi olur...

Back
X