- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
evet ya haziran için 65 olmak istiyordu
her neyse okuyorsa, listede çıksın ama burada kalsın bizler gibi, kendi aramızda yarışıp, motive olalım,![]()
Belki gelir bakalim adasimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya haziran için 65 olmak istiyordu
her neyse okuyorsa, listede çıksın ama burada kalsın bizler gibi, kendi aramızda yarışıp, motive olalım,![]()
Aahahah çok tatlisin ya :) yemek yemeyi bende çok seviyorum hunharca yerim de mezuniyetime çok az kaldıİnşallah düzelir aynen 1 yilda alıştım böyle vahşice yemeye 4 yildir da profesyonel olarak yiyorum![]()
Aslında aksine pek bişi yemedim birde daha önceki günlere göre daha hafif yedim aslında ama nedenini çözemedim :)Pazar günü aynı şey benimde başıma geldi geç uyandığım için kahvaltı geç yaptım benimki birazda ondan oldu bu gün yemeğimi 3saat önce yedim çok da güzel sporumu yaptım :) acaba senin de bu yüzden olabilir mi ki
Okuyamadın dimiii?yedin mi cıslardan ablam?yorgunsundur sen şimdiLa bir gunde 1000 mesajmi yazdiniz
İyi aksamlar..
Havvacım okumuştum menünü yorumu yazmamışım..ben senin menülerini çok beğeniyorum.gerçekten eleştirilecek birşeyi yok..örnek menü bana göre..akşam öğününü 2 ye bölmüşsün bu tokluk verir ve az yedirir..özellikle salata ve çorba yedikten enaz yarım saat sonra ana yemek yenmesi Önerilen birşey..Selam kızlar ben geldim
Menüm
Kahvaltı 9:00(geç kaldığım için kahvaltı yapamadım ama normalde yaptığım kahvaltıdan daha tok tuttu karatay mantığı bu olsa gerek)
1avuc badem ceviz
1kutu light süt
Öğlen 12:30
1tavuk pirzola
1kase yoğurtlu pancar salata
Ara
Yarım greyfurt
5badem 1ceviz
Akşam 16:00
1koca kase salata (yağsız)
150gr et tavada
17:30
80gr ton balık
Ve şimdi spordan geldim soda ayranimi içiyorum
2.5lt şu içtim bu gün 45 dk step yaptım
Çok çok...Cok mu az mi msj anlamadim![]()
Yulaflı başka tarifler bende istiyorumYooo gördüm menünü...aklımdan geçenleri yazmadım mı?dur bakıyorum hemen..niye attın yahu,ben sana tarifler verirdim..o zaman müsli al ..o tatlı olur..
:)O geç gelir.daha geçmişte![]()
![]()
![]()
1000 tane 1 günde çok fazla geldi 100 dür ooooCok mu az mi msj anlamadim![]()
Çok eskiden almıştım ilk diyet serüveninde son kullanma tarihi geçmiş diye attımYooo gördüm menünü...aklımdan geçenleri yazmadım mı?dur bakıyorum hemen..niye attın yahu,ben sana tarifler verirdim..o zaman müsli al ..o tatlı olur..
Ay ablaaam Allah acil şifalar versin inşallah.bak senin gruptaşın pilav yemiş pilaaav...:)
Gecmisi okuyacak hal yok kizlar .
Gecengun sabah ayazdi usuttum demistimyagozume vurdu. Sag gozum İyce kanlandi cok fena . Misafir var diye dr . Gidemedim . Sabah esimle gidicem ..
Su an tele bile zor bakiyorum . Birkacgun gelip yazamazsam bilinki ondan..
Sevgili eslerim .. İstikrarli bir sekilde kilom artmis yine. Yarina iner ama bugun bisi yiyemefim desemnyeridir .
Sabah 1 hurma yiyip ise koyulmustun .
Oylen gibi bir dl ekmek peynir yedim ..
Aksamda arkadaslarla salatalarimdan ...
Herkes iyidir insallah okadar yazmissinizki bu ne dedim
İyi aksamlar herkese ..
:)
Gecengun sabah ayazdi usuttum demistimyagozume vurdu. Sag gozum İyce kanlandi cok fena . Misafir var diye dr . Gidemedim . Sabah esimle gidicem ..
Sevgili eslerim .. İstikrarli bir sekilde kilom artmis yine. Yarina iner ama bugun bisi yiyemefim desemnyeridir .
İyi aksamlar herkese ..
Yulaflı başka tarifler bende istiyorumYulafa kabuzlık için sarıldım.
Kuru incir , kayısı kurusu hiç fayda etmedi inanılması güç ama ilacım muzMuz yersem sıkıntım yok
![]()
iyi akşamlar canım nasılsın ?iyi akşamlar
Kuru kayısı,inciri haşlayıp blenderdan geçirip yulaf ezmesi ve süt,karıştır ,mis gibi olur :)Yulaflı başka tarifler bende istiyorumYulafa kabuzlık için sarıldım.
Kuru incir , kayısı kurusu hiç fayda etmedi inanılması güç ama ilacım muzMuz yersem sıkıntım yok
![]()
:)
İyi aksamlar herkese ..
Yulaf kepeğini sadece yoğurda karıştırıp yiyorum..başka türlü hiç kullanmadım..ama krep yapmayı düşünüyorum..Çok eskiden almıştım ilk diyet serüveninde son kullanma tarihi geçmiş diye attım
Sen tarifleri ver ben yine alırım :) yulaf kepegim var hatta evde
Geçmiş olsun Aebenim,bakma tele zaten iyice kanlanmasın gözün..dinlen iyice canım..:)
İyi aksamlar herkese ..