Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin tatlım, pes etmez devam edersen yaza kadar en kısa zamanda verirsin istediğin kiloyuADINIZ:kvrck
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:66
KİLO ALMA NEDENİNİZ:tatlı ve kortizon
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fıstık gibi olmak istiyorum tabi bi de göbüşte bebek
Ablacım kilo vermek isteme nedenin çok güzel. bende senin gibiydim başladığımda. Şimdi her sabah ayna karşısına geçip kendime bakıyorum. Biliyorum kısa süre sonra sende benim gibi olacaksınADINIZ:melike
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar stres
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlığım için.kendim dahi aynaya bakmak istemediğim vücudumun şekle girmesi için.çocuklarımla daha uzun bir arada olabilmek için.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:hemşireyim ama 11 yıldır çalışmıyorum.kendim istemedim. şuan ev hanımıyım.bir kaç kez zayıflayıp tekrar aldım.yada pes ettim anladım ki desteğe benim gibi diyet yapan dostlara ihtiyacım var.
Seni daha öncedende görmüştüm sanki, hoşgeldin canım. En kısa sürede kilolarından kurtulursun burada inşallah. Yanlış anlamazsan birşey söylemek istiyorum; şuanki hedef kilona ulaştığın an, lütfen 5 kilo vermeyi daha göze alarak 60 ı hedefle.Ilk sayfayi okudum kaptanim. Bütün kuralları kabul ediyorum.formu da doldurayim.
ADIM Irem
YAŞ IM 28
KİLO 82.5
BOY 158
HEDEF KİLO 65
KİLO ALMA NEDENI şimdiye kadar da çok zayıf bir insan değildim zaten.ama riskli bir hamilelik gecirdim hep yattim.doğumda çok aldım ve veremedim.
KENDİMİ ANLATAYIM 28 yaşındayım. Öğretmenim. Fazla kilolar imkan oldukça muzdaribim. 3 buçuk yaşında bi kızım var.gunum çok koşuşturmayı geçiyor. Her sabah erken kalkiyorum onu krese bırakıyorum. Kahvaltı bazen ayakta atıştırmalık olarak geciyor bazen de hiç yapamıyorum. Öyle yogun bi hayatım var.
ADINIZ: FATMA
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 175 CM
KİLONUZ: 125
HEDEF KİLONUZ: 75
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme ve yemek yerine abur cubur tüketme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve eski güzel günlerime kavuşmak için
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 28 yaşındayım istanbulda öğretmenlik yapıyorum birazcık asosyal biriyim okul ev arasında mekik dokuyorum.
İyim ablam, sen nasılsın? Moralin nasıl cumaya az kaldı?yok canım mende erkenciyimdir okudun yazmamışım demekki nasılsın
Ablam lahanayı kavurup mu yoğurtlayıp yiyorsun?iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm civarı k ekmek
peynir
dom
6 7 zeytin
5 fındık
ÖĞLE
et salata yoğurtlu lahana salatası
AKŞAM
musakka
ayran salata
ARA
3 badem
2 lt civarı su 40 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar
Ablam ben seni örnek alıyorum, keşke sonuna kadar senin kadar iradeli olup gidebilsem. Ki sen herkesin kolayca yapamadığı şeyi yapıp kilonu koruyorsun.He beni örnek almasin kimse 4 aydır kilo veremiyorum burda örnek alınacak okadar insan var fatmanurun nananais aeben sarayca vs gibi idoaller varken ben çürük elma![]()
Bende ne yaparsam kardır diye saate aldanmadan yaptım, ama yapmak lazım. Bıraksam benimde hiç hlim olmayacak ama kendimi hadi kalk diye gaza getiriyorumValla helal olsun
Ben uyudum uyuycam elimi kaldirmaya halim yok
Masaallah diyelim
Menü gayet güzel sadece sabah ki aradaki 4 form bisküvü fazla geldi 2 tane daha iyi olurdu bence. Ayrıca dışarda olmana ragmen çok güzel atlatmışsınMenüm:
Sabah:
Tam Buğday ekmeği
1 dilim yağsız kaşar
1 dilim yağsız jambon
Salatalık
Domates
Marul ile yapılmış sandviç
Ara:
1 kutu light süt
4 Adet kepekli etiform
Öğlen :
Yağsız bol mevsim salata
Tavuk sote
İkindi:
Elma
Akşam
Sebzeli salata
Su. 2,5 lt
Spor: Yarım saat zumba ve 7000 adım atmışım.
Pelin'cim ne kadar çok takıma gelirsen o kadar çok kaynaşır, motive olursun. Vakit bulduğun her an 2 kelime de olsa yaz. Zaten bir süre sonra bağımlılık yapıyor, kızlar ne alemdeler diye merak ediyor insanBu arada ben ilk defa yarışmaya katılıyorum. :) Bugün öğlen ve akşamı dışarıda yemek zorunda kaldığım için yoğurdumu falan yiyemedim.Ayrıca anca akşamları yazabiliyorum yoğunluktan.. Yoksa aklım sizde hep :) Herkese iyi geceler...
![]()
Kız ahu akıllı ol bahçeli ev istiyorsa esin baksın bahçeye de temizliğine deİyigeceler hatunlar
Şu okullar açıldı koptumperigunlugu
Hiç gelemiyorum benim evin işide bitmiyor bi düzen oturtsaydım tadilat yapmadan eve girince her an her yerden bi iş çıkabiliyor artı bu ara bide bahçe temizliği yapıyorum kış bastırmadan haliyle hiç gelemiyorum
Düştük bi alamete gidiyoz kıyamete![]()
Eğer kankası fitse der tabi hahahahahKız insan kankasına git yat der mi kaldır totoyu hemen derAma neyse ki seni dinlemedim
30 dk cardiyo yapıldı, kalp ritmi hızlandırıldı, nabız yükseldi, ter atıldı ve relaxx.. Günün stresi uçtu gitti![]()
İnşallaaaahh canımHoşgeldin :) iyi ki geldin :) benim daha ilk günüm olmasına rağmen çok güzel bir gün geçirdim darısı başına :)
Muhteşem olmuşş ayrıca listedeki arkadaşlarım tebrik ederim darısı başıma :)
Teşekkür ederizzz :)
Sabahki ekmek kaç dilim canm ? Menün gayeet güzelMenüm:
Sabah:
Tam Buğday ekmeği
1 dilim yağsız kaşar
1 dilim yağsız jambon
Salatalık
Domates
Marul ile yapılmış sandviç
Ara:
1 kutu light süt
4 Adet kepekli etiform
Öğlen :
Yağsız bol mevsim salata
Tavuk sote
İkindi:
Elma
Akşam
Sebzeli salata
Su. 2,5 lt
Spor: Yarım saat zumba ve 7000 adım atmışım.
Eee yine süpeeer :)Menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
45 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 2 dlm beyaz peynir, 2dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; sade kahve, 1 mandalina.
Öğlen; 3 tane közlenmiş biber, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 ceviz, 1 mandalina ve 2 yk yoğurt.
Akşam; 2 tane tavuk şiş (3 parça et, 1 domates ve 1 biberli), 2 yk yoğurt, 1 dilim tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 mandalina ve 1 fincan yeşil çay.
2,5 lt su.
Amaaa olmuyokiii böyleeeeeİyigeceler hatunlar
Şu okullar açıldı koptumperigunlugu
Hiç gelemiyorum benim evin işide bitmiyor bi düzen oturtsaydım tadilat yapmadan eve girince her an her yerden bi iş çıkabiliyor artı bu ara bide bahçe temizliği yapıyorum kış bastırmadan haliyle hiç gelemiyorum
Düştük bi alamete gidiyoz kıyamete![]()
Çook geçmiş olsun canımtüm arkadaşlara günaydın.bugün herşey gönlümüzce olsun.bugün diyetimin ilk günü.dün koşturmacayla geçti.oğlan hasta dra götürdüm akşam.sinüzitmiş.internete akşam girme fırsatım olmuyor. dün yürüyüşe başladım.
Hiçte özlemedimGünaydın arkadaşlar. Ben ise gider muhtemelen akşama kadar olamam
İyim ablam, sen nasılsın? Moralin nasıl cumaya az kaldı?
Ablam lahanayı kavurup mu yoğurtlayıp yiyorsun?
Menün![]()
Allah razı olsun doktorundanBen 4 sene ugrastim cocuk icin 9 dusuk 1 dış gebelik geçirdim gitmedigim doktor harcamadigim para kalmadi bebekler 1 bucuk aylik olunca vücut kendiliginden parcalayip disari atiyordu bebegi tedavisini bulamadi kimse sebebini de
Amerikaya bile gönderdim tahlillerimi sonuç yok
Bu doktor buldu homosistein olayini onun her dedigini uygulayarak hem kilo verdim hem bu vesileyle evlat sahibi oldum
Hakikaten başka kimseye asla güvenemem düsündügün icin cok sag ol
Ewet ya ben de farkettim yanlis oldugunu arkadaslarda bahsetti sag ol
Olsun yaradan dermani olmayan dert vermesin
Hastalik vücudun sadakasidir buna da şükür
Yav benim kızlar kullanıyo ikiside 50 kilo , kilo aldıcmıyor didimya sakalmı bırakakGünaydın canlarım
Burdan ayrı kalamiyorum
Yine yolda yazıyorum yaa.
Tuvalette de denedim ama aebenim tlf tuvalette cekmiyo
Geçen haftadan beri 400 kez günlük ip atliyorum bu hafta 500 yapıcam
1 hafta geçti ilacı kullanali hala kilo almadım kendime güvenim geldi demek ki kan ilacı kilo aldırmıyor yaşayarak ogrendim![]()