Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada ben ilk defa yarışmaya katılıyorum. :) Bugün öğlen ve akşamı dışarıda yemek zorunda kaldığım için yoğurdumu falan yiyemedim. :KK43: Ayrıca anca akşamları yazabiliyorum yoğunluktan.. Yoksa aklım sizde hep :) Herkese iyi geceler... :KK200:

Son düzenleme:
ADINIZ:kvrck

YAŞINIZ:31

BOYUNUZ:170

KİLONUZ:86

HEDEF KİLONUZ:66

KİLO ALMA NEDENİNİZ:tatlı ve kortizon

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fıstık gibi olmak istiyorum tabi bi de göbüşte bebek
Hoş geldin tatlım, pes etmez devam edersen yaza kadar en kısa zamanda verirsin istediğin kiloyu :KK66:

ADINIZ:melike

YAŞINIZ:32

BOYUNUZ:160

KİLONUZ:95

HEDEF KİLONUZ:60

KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar stres

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlığım için.kendim dahi aynaya bakmak istemediğim vücudumun şekle girmesi için.çocuklarımla daha uzun bir arada olabilmek için.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:hemşireyim ama 11 yıldır çalışmıyorum.kendim istemedim. şuan ev hanımıyım.bir kaç kez zayıflayıp tekrar aldım.yada pes ettim anladım ki desteğe benim gibi diyet yapan dostlara ihtiyacım var.
Ablacım kilo vermek isteme nedenin çok güzel. bende senin gibiydim başladığımda. Şimdi her sabah ayna karşısına geçip kendime bakıyorum. Biliyorum kısa süre sonra sende benim gibi olacaksın :KK68:

Ilk sayfayi okudum kaptanim. Bütün kuralları kabul ediyorum.formu da doldurayim.
ADIM Irem
YAŞ IM 28
KİLO 82.5
BOY 158
HEDEF KİLO 65
KİLO ALMA NEDENI şimdiye kadar da çok zayıf bir insan değildim zaten.ama riskli bir hamilelik gecirdim hep yattim.doğumda çok aldım ve veremedim.
KENDİMİ ANLATAYIM 28 yaşındayım. Öğretmenim. Fazla kilolar imkan oldukça muzdaribim. 3 buçuk yaşında bi kızım var.gunum çok koşuşturmayı geçiyor. Her sabah erken kalkiyorum onu krese bırakıyorum. Kahvaltı bazen ayakta atıştırmalık olarak geciyor bazen de hiç yapamıyorum. Öyle yogun bi hayatım var.
Seni daha öncedende görmüştüm sanki, hoşgeldin canım. En kısa sürede kilolarından kurtulursun burada inşallah. Yanlış anlamazsan birşey söylemek istiyorum; şuanki hedef kilona ulaştığın an, lütfen 5 kilo vermeyi daha göze alarak 60 ı hedefle.

ADINIZ: FATMA

YAŞINIZ: 28

BOYUNUZ: 175 CM

KİLONUZ: 125 :KK43:

HEDEF KİLONUZ: 75

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme ve yemek yerine abur cubur tüketme

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve eski güzel günlerime kavuşmak için

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 28 yaşındayım istanbulda öğretmenlik yapıyorum birazcık asosyal biriyim okul ev arasında mekik dokuyorum.

Bütün biz fazlaca kilosu olanlarda var sanırım bu asosyallik :KK43: Önünüzde uzun bir süre var, ve sizin için bu sayfamızda çok güzel örnek olabilecek fatma ablamız var. Yaşınız çok genç ve beslenmenizi düzene soktuğunuzun haftası hızla kilo vereceğinize inanıyorum. Ama biz kilolu insanların en başta düştüğü "az yiyeyim çok kilo veririm" yanılgısına kapılmayın. Sağlıklı beslendiğiniz an vücudunuz fazlalıkları kendisi atacak zaten. birde bakmışsınız seneye değil 75 ler 65 lerde görürüz sizi. :21:
size önerim; 85 lere inmeden sakın ha yürüyüş dışında spor yapmayın. Ben bunun yanılgısına kapılıp yapmıştım. Ve lütfen kendiniz için sakın pes etmeyin. Zayıflayın ve yaşamanın tadını çıkarın.

Bende sizlere kısaca kendimi tanıtayım. Adım Naile, 24 yaşındayım. boyum 168, gruba 2 ay önce 98 ile başladım ve 87 lere indim burada. Hedefim 58 kiloya inmek Allahın izniyle.

yok canım mende erkenciyimdir okudun yazmamışım demekki nasılsın
İyim ablam, sen nasılsın? Moralin nasıl cumaya az kaldı?
iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm civarı k ekmek
peynir
dom
6 7 zeytin
5 fındık
ÖĞLE
et salata yoğurtlu lahana salatası
AKŞAM
musakka
ayran salata
ARA
3 badem
2 lt civarı su 40 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar
Ablam lahanayı kavurup mu yoğurtlayıp yiyorsun?
Menün :KK72::KK9:

He beni örnek almasin kimse 4 aydır kilo veremiyorum burda örnek alınacak okadar insan var fatmanurun nananais aeben sarayca vs gibi idoaller varken ben çürük elma:cry:
Ablam ben seni örnek alıyorum, keşke sonuna kadar senin kadar iradeli olup gidebilsem. Ki sen herkesin kolayca yapamadığı şeyi yapıp kilonu koruyorsun. :KK37:

Valla helal olsun
Ben uyudum uyuycam elimi kaldirmaya halim yok
Masaallah diyelim
Bende ne yaparsam kardır diye saate aldanmadan yaptım, ama yapmak lazım. Bıraksam benimde hiç hlim olmayacak ama kendimi hadi kalk diye gaza getiriyorum :KK70:
Menüm:

Sabah:
Tam Buğday ekmeği
1 dilim yağsız kaşar
1 dilim yağsız jambon
Salatalık
Domates
Marul ile yapılmış sandviç

Ara:
1 kutu light süt
4 Adet kepekli etiform

Öğlen :
Yağsız bol mevsim salata
Tavuk sote

İkindi:
Elma

Akşam
Sebzeli salata

Su. 2,5 lt
Spor: Yarım saat zumba ve 7000 adım atmışım.
Menü gayet güzel sadece sabah ki aradaki 4 form bisküvü fazla geldi 2 tane daha iyi olurdu bence. Ayrıca dışarda olmana ragmen çok güzel atlatmışsın :KK9:

Bu arada ben ilk defa yarışmaya katılıyorum. :) Bugün öğlen ve akşamı dışarıda yemek zorunda kaldığım için yoğurdumu falan yiyemedim. :KK43: Ayrıca anca akşamları yazabiliyorum yoğunluktan.. Yoksa aklım sizde hep :) Herkese iyi geceler... :KK200:
Pelin'cim ne kadar çok takıma gelirsen o kadar çok kaynaşır, motive olursun. Vakit bulduğun her an 2 kelime de olsa yaz. Zaten bir süre sonra bağımlılık yapıyor, kızlar ne alemdeler diye merak ediyor insan :KK48:

Menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
45 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 2 dlm beyaz peynir, 2dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; sade kahve, 1 mandalina.
Öğlen; 3 tane közlenmiş biber, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 ceviz, 1 mandalina ve 2 yk yoğurt.
Akşam; 2 tane tavuk şiş (3 parça et, 1 domates ve 1 biberli), 2 yk yoğurt, 1 dilim tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 mandalina ve 1 fincan yeşil çay.
2,5 lt su.

İyigeceler hatunlar
Şu okullar açıldı koptum perigunlugu perigunlugu
Hiç gelemiyorum benim evin işide bitmiyor bi düzen oturtsaydım tadilat yapmadan eve girince her an her yerden bi iş çıkabiliyor artı bu ara bide bahçe temizliği yapıyorum kış bastırmadan haliyle hiç gelemiyorum
Düştük bi alamete gidiyoz kıyamete ;)

İyigeceler hatunlar
Hiç gelemiyorum benim evin işide bitmiyor bi düzen oturtsaydım tadilat yapmadan eve girince her an her yerden bi iş çıkabiliyor artı bu ara bide bahçe temizliği yapıyorum kış bastırmadan haliyle hiç gelemiyorum
Düştük bi alamete gidiyoz kıyamete ;)
Kız ahu akıllı ol bahçeli ev istiyorsa esin baksın bahçeye de temizliğine de ;) şaka bir yana özledik kuzum habine de soyle toplanıp gelin artık

Kız insan kankasına git yat der mi kaldır totoyu hemen der :KK11: Ama neyse ki seni dinlemedim :KK70::KK70:

30 dk cardiyo yapıldı, kalp ritmi hızlandırıldı, nabız yükseldi, ter atıldı ve relaxx.. Günün stresi uçtu gitti :KK68::cool:
Eğer kankası fitse der tabi hahahahah
Hoşgeldin :) iyi ki geldin :) benim daha ilk günüm olmasına rağmen çok güzel bir gün geçirdim darısı başına :)

Muhteşem olmuşş ayrıca listedeki arkadaşlarım tebrik ederim darısı başıma :)

Teşekkür ederizzz :)
İnşallaaaahh canım ;)
Menüm:

Sabah:
Tam Buğday ekmeği
1 dilim yağsız kaşar
1 dilim yağsız jambon
Salatalık
Domates
Marul ile yapılmış sandviç

Ara:
1 kutu light süt
4 Adet kepekli etiform

Öğlen :
Yağsız bol mevsim salata
Tavuk sote

İkindi:
Elma

Akşam
Sebzeli salata

Su. 2,5 lt
Spor: Yarım saat zumba ve 7000 adım atmışım.
Sabahki ekmek kaç dilim canm ? Menün gayeet güzel ;)
Menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
45 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 2 dlm beyaz peynir, 2dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; sade kahve, 1 mandalina.
Öğlen; 3 tane közlenmiş biber, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 ceviz, 1 mandalina ve 2 yk yoğurt.
Akşam; 2 tane tavuk şiş (3 parça et, 1 domates ve 1 biberli), 2 yk yoğurt, 1 dilim tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 mandalina ve 1 fincan yeşil çay.
2,5 lt su.
Eee yine süpeeer :)
İyigeceler hatunlar
Düştük bi alamete gidiyoz kıyamete :KK66:
Amaaa olmuyokiii böyleeeee :(
tüm arkadaşlara günaydın.bugün herşey gönlümüzce olsun.bugün diyetimin ilk günü.dün koşturmacayla geçti.oğlan hasta dra götürdüm akşam.sinüzitmiş.internete akşam girme fırsatım olmuyor. dün yürüyüşe başladım.
Çook geçmiş olsun canım ;) akşama harika bir liste bekliyorum sendeenn ;)
Günaydın arkadaşlar. Ben ise gider muhtemelen akşama kadar olamam
Hiçte özlemedim :63::63:

İyim ablam, sen nasılsın? Moralin nasıl cumaya az kaldı?

Ablam lahanayı kavurup mu yoğurtlayıp yiyorsun?
Menün :KK72::KK9:

canım dün velime gitmiştim o hazırlamıştı çiğden beyaz lahana ve yoğurttu yanılmıyorsam ama hoşuma
asılsın rakibem regli oldum baskül aldı başını gitti ama cumaya güzel bir düşüş olur inşallah

Ben 4 sene ugrastim cocuk icin 9 dusuk 1 dış gebelik geçirdim gitmedigim doktor harcamadigim para kalmadi bebekler 1 bucuk aylik olunca vücut kendiliginden parcalayip disari atiyordu bebegi tedavisini bulamadi kimse sebebini de
Amerikaya bile gönderdim tahlillerimi sonuç yok
Bu doktor buldu homosistein olayini onun her dedigini uygulayarak hem kilo verdim hem bu vesileyle evlat sahibi oldum
Hakikaten başka kimseye asla güvenemem düsündügün icin cok sag ol

Ewet ya ben de farkettim yanlis oldugunu arkadaslarda bahsetti sag ol

Olsun yaradan dermani olmayan dert vermesin
Hastalik vücudun sadakasidir buna da şükür
Allah razı olsun doktorundan ;) rabbım kapıyı onun vesilesinde aralamış sana .şifa bul ,
Yaptığınız beslenmeyi açıklayınci bizlerde ona göre yorum yapalım ;):KK68:

Dışardan ilahiyat okuyorum , bu hafta sonu sınavlarım var ...

Günaydın canlarım
Burdan ayrı kalamiyorum
Yine yolda yazıyorum yaa.
Tuvalette de denedim ama aebenim tlf tuvalette cekmiyo :KK70:

Geçen haftadan beri 400 kez günlük ip atliyorum bu hafta 500 yapıcam
1 hafta geçti ilacı kullanali hala kilo almadım kendime güvenim geldi demek ki kan ilacı kilo aldırmıyor yaşayarak ogrendim:nazar::KK71:

Günaydın canlarım
Burdan ayrı kalamiyorum
Yine yolda yazıyorum yaa.
Tuvalette de denedim ama aebenim tlf tuvalette cekmiyo :KK70:

Geçen haftadan beri 400 kez günlük ip atliyorum bu hafta 500 yapıcam
1 hafta geçti ilacı kullanali hala kilo almadım kendime güvenim geldi demek ki kan ilacı kilo aldırmıyor yaşayarak ogrendim:nazar::KK71:
Yav benim kızlar kullanıyo ikiside 50 kilo , kilo aldıcmıyor didimya sakalmı bırakak :D
Hadi firüzem yetiş bana peri cadısı duymasın yok ama duyyysun ben 67 li kilolardayımmm :D

Back
X