Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlar nasılsınız valla ben bi tuhafım bugün sabahtan beri içimde bir sıkıntı yorgunluktan ölüyorum böyle psikolojik olarak kötüyüm sebebini de bilmiyorum neyse menümü vereyim bari

sabah: 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez 2 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin domates roka biber dereotu 1 bardak süt

ara: 1 ısırık simit

öğlen: 4 yk patlıcan yemeği 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt

ara: yok

akşam: 2 kase yoğurtlu buğday çorbası

ara: 20 gr kuru üzüm 10 badem 1 bardak süt

spor ebruli program tekrarı yarım saat yapabildim

su: 2 lt içildi yatana kadar 1 lt daha içilir

Geçmişi bitirdim şükür. Şimdi bende menümü yazayım.

Kalkınca( 7,5 gibi) bir elma
Kahvaltı; 1,5 yumurta. 2 tatlı kaşığı kadar ev yapımı acılı ezme, bir dilim ekmek, bir bardak ballı, limonlu ılık su.

Öğlen; 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına zeytin ezmesi, bir portakal

Akşam; bir orta boy fırında közlenmiş patates( üzerine biraz zeytinyağı, nane, pulbiber)

Su; 3 litreye yakın
Spor; maalesef yapamadım :KK43:
valla bilemedim sadece patates akşama çok uygun değil gibi geldi ama emin de değilim iyi gibi de kötü gibi de ama genel olarak salata yoğurdu eksik bu menünün

slm kızlar nasılsınız valla ben bi tuhafım bugün sabahtan beri içimde bir sıkıntı yorgunluktan ölüyorum böyle psikolojik olarak kötüyüm sebebini de bilmiyorum neyse menümü vereyim bari

sabah: 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez 2 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin domates roka biber dereotu 1 bardak süt

sana göre az br men olmuş makbulem bol süt için bol salata :KK56::KK51:

Hadi yaa meyve yiyebilir muyuz.ben akşam 7 gibi hersey bitecek zannettim. Çok mutlu oldum şimdi.
Evet meyve yiyebilirsiniz sadece Perşembe akşamları 5'den sonra birşey yemek yok, ki Cuma sabahı güzel eksiler görelim :KK37:

Bu saatte spor? Valla bravo sana Selin.
12'den önce yatmayınca birde evet gelişim 7'yi buluyor anca oluyor :KK6:

Hayır diyelim hayır olsun canım ;) evet eskilere göre epey az olmuş menün ;)

mrb bende geldim
Merhaba canım hoşgeldiinn :KK66: hep beraber güzel güzel vereceğiz kilolarımızı inşallah :KK66:

İlk sayfada kurallarımız var bi oku istersen kabul edersen ilk sayfadaki formu doldurup hem buraya hem bana özel mesajla gönderebilir misin :KK66:
Merhaba canım hoşgeldiinn :KK66: hep beraber güzel güzel vereceğiz kilolarımızı inşallah :KK66:

İlk sayfada kurallarımız var bi oku istersen kabul edersen ilk sayfadaki formu doldurup hem buraya hem bana özel mesajla gönderebilir misin :KK66:
hos buldumm☺tabiki yollarim. ama yarin yapsam olur mu bebe cok fena şuanda

Ablam akşam salata eklese tam olacakmış gibi bana. sen neden az dedin. Meyve olmadığı için mi?
nanam şimdi makbulenin genelde menüsü kabarık olur sütüm azalmasın diye normalden biraz fazla yiyor . yani yorum kişiye göre.. herkese genel yorum yapamıyorum farklı durumları olabiliyor . az çok tanıdıkça yorumlarıda ona göre yapmaya çalışıyorum .:KK51:

valla bilemedim sadece patates akşama çok uygun değil gibi geldi ama emin de değilim iyi gibi de kötü gibi de ama genel olarak salata yoğurdu eksik bu menünün
Akşama karbon olmayaymış iyiymiş :KK43:
Valla bende farkındayım , patates iyi olmadı ama . Akşama yemek yapamadım, kahvaltı tarzı birşeyler yapınca , en iyi ihtimal o gibi göründü gözüme :(
Makbuleciğim salata yapamadım, yoğurtta yeni mayaladım... O yüzden yani...

Back
X