Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kendimden bahsedeyim size
Yurtdışında yaşıyorum
Uzun zamandır kilo vermek istiyordum
Hayatım bu zamana kadar yoğun geçti
Evlendikten sonra hem okudum hem çocuk dünya ya getirdim epey zor oldu
Hep kiloluydum tombis bir çocuk. Kilolu bir basketbolcu sadece lise 1 de 78 kiloya düşmüştüm. Sonra hep aldım. Kilolu gelin oldum kilolu hamile kaldım.107 ile evlendim 104 le hamile kaldım 112 le doğurdum. Doğum yaptigimda 102 kilodum ama sonra sutum yok diye sürekli yedim meyve suyu petmez vs. Sonra 2 ay önce tam 118 kilo geldigimi gordum. Artık verme zamanı inşaallah 30 uma girmeden 80 e dusmek istiyorum
Öğretmen olma hayalimi inşaallah gerçekleştirdim. Okulöncesi öğretmenliği bölümünü bitirdim. Gerçi atanamadim ama şubatta olur inşaallah da vatanıma döneriz :)
Evlenme ve evlat sahibi olma hayallerinde Allah in izniyle nasip oldu.
Şimdi zayıflama hayali de gerçek olur inşaallah. Zayıf bir eş, zayıf bir anne ve zayıf bir öğretmen olurum .
Boyun 1.78
Zayıflamak isteme nedenim öncelikle sağlık , estetik ve güzellik , 2.belki de 3. Bebek :)
Hedefim 80. Hayirlisiyla görürüm inşaallah bu rakamı tartıda
Benim hikayem bu . sevgili kaptanim ve takım arkadaşlarım.
Kolay gele
Yaaa bakın valla oklavayla kovalarım sizi
Kuzum evet az olmuş benim şimdiden 2 lt'yi geçti. Sabahtan öğlene kadar zaten 1 lt bulman lazımdı ama zamanla alışıyor insan. Aferin sana menünü güzel şeylerle doldurduğun için akşamı merakla bekliyorumKizlaar nasilsinizz ?? Yemekteyim ben gayet de saglikli yedim ? Sadece su problemim var daha 1 litre olmadi , ama aksama kadar o en az 2 olucak, icememe sebebim de karnimin cok sis olmasi, evde olsam icerim de is yerinde karnim iyice sisiyor
Bulgur pilavı, makarna ve pirinç pilavına göre daha masum, diyet için daha uygun tabiki de tabak tabak yemiyoruz.bulgur pilavida mi ayni
Aslından doyana kadar yiyebilirsin etlerin yağlı değilse problem olmaz ya da yemeği çok yağlı yapmadıysan yine sorun değil. Yanına 1-2 dilim kadarda tam buğday ekmeği yersen güzel olur bence. Ya da ekmek yerine sıcak bir çorba daha güzel olur. Daha gidecek çok yolumuz var şu aşamada yemeklerinizden çok kısmayın lütfenkizlar mesela aksam etli taze fasulye yaptim ne kadar yemeliyim. evde yeslillik yok yogurt var sadece. porsiyon ne olmali
Elbetteee vereceksiniizzHarika ya inşaallah bizde veririz
Kendinii harikaaaa anlatmışsın canımKızlar kendimden bahsedeyim size
Yurtdışında yaşıyorum
Hep kiloluydum tombis bir çocuk. Kilolu bir basketbolcu sadece lise 1 de 78 kiloya düşmüştüm. Sonra hep aldım. Kilolu gelin oldum kilolu hamile kaldım.107 ile evlendim 104 le hamile kaldım 112 le doğurdum. Doğum yaptigimda 102 kilodum ama sonra sutum yok diye sürekli yedim meyve suyu petmez vs. Sonra 2 ay önce tam 118 kilo geldigimi gordum. Artık verme zamanı inşaallah 30 uma girmeden 80 e dusmek istiyorum
Öğretmen olma hayalimi inşaallah gerçekleştirdim. Okulöncesi öğretmenliği bölümünü bitirdim. Gerçi atanamadim ama şubatta olur inşaallah da vatanıma döneriz :)
Şimdi zayıflama hayali de gerçek olur inşaallah. Zayıf bir eş, zayıf bir anne ve zayıf bir öğretmen olurum .
Boyun 1.78
Zayıflamak isteme nedenim öncelikle sağlık , estetik ve güzellik , 2.belki de 3. Bebek :)
Kolay gele
Neden yağsız olsunki zeytinyağıyla mis gibi olur bencePeki hiç yağsız kisir yapsak kendimize ne dersiniz
Günaydın arkadaşlar şuan kendime bende inanmıyorum ama tahminine gore bnm asilamalardan sonra hormonların sebeb olduğu şişlik ve birazda kilom gitmiş ve ictigim soğan suyuda etkilemiş sanırım bn buyaz zayıflayıp sonrasına inemedigim kiloya donmusum:)
Geçen hafta (salı) : 59.5
Bu hafta : 56.5
Fark : 3 kilo
Yüzde: denedim ama hesaplayamadim mat.çok kötü
Gelecek hafta hedef : 54 yazayım ama bnm bundan sonra başlıyor asıl diyetin.inşallah verebilirim
Günaydın kızlar
Üzülerek paylaşıyorum
Hem grubun en ağır i hem de kilo almisi olarak
Diğer ters depmeye başladı
Geçen hafta 112
Bu hafta 112.5
Hedef haftaya 110 inşaallah
Yüzde - 0.4
Bu hafta lahana suyuna baslayim bi detoks şart gözüküyor
üzülerek kilomu bildiriyorum takımıma bir katkım olmadığı için üzgünüm
geçen hafta 108 9
bu hafta 108 .6
fark 300 gr
yüzde 0.276
gelecek hafta hedefim 106.6
2 haftadı 300 gr veriyorum ama inşallah hafta düzelir
Geçen hafta: 73.2
Bu hafta: 72.3
Fark: 0.9
Yüzde: 1.23
Buda tozpembefil için
Geçen hafta: 79.9
Bu hafta: 79.7
Fark: 0.2
Yüzde: 0.25
Geçen haftaki kilom:66.5
Bu hafta 66.0
Fark 0.5
Yüzde 0.75
Muhteşemsinnnnnnnnnnnnn kaptanım yaaa çok heveslendim!!Sağol canımm :) 84.9 ile başladım şuan 68 kiloyum![]()
Geçen hafta 71,8
Bu hafta 70,5
Fark 1,3
Yüzde 1,81
Kızlaaar aranızda chia tohumu kullanmış olan var mı? Bi arkadaş tavsiye etti, sabahları ceviz, chia tohumu ve keten tohumunu yoğurtla karıştır kahvaltılarda ye, çok tok hissedersin dedi, var mı bilginiz?
Kizlar su an ise gidiyorum kendim cok sis hissediyorum moral sifir. Sac bas yapasim yok, ise gidesim de yok, su ilk ayi bir an once gecer insallah.. kendime neden boyle davrandim hic bilmiyorum. Kendimi kurtaricam bu durumdan sizin de desteginizle ama pek iyi hissedemiyorum su an ..
kizlar ya sulu yemek yaninda pilav tarzi bisey yoksa ekmeksiz mi yiyonuz.
Kızlar kendimden bahsedeyim size
Yurtdışında yaşıyorum
Boyun 1.78
Kolay gele
Selam cancagizlarim misafiri gönderdim yemege giriştim ögle birsey yiyemedim misafirden artik aksam yemegini erken yicem
Simdi ben önceden tavugu salçalı yogurtlu baharatli bol soslu pisirirdim (canim istedi be ya)
Ama simdi attim suyun icine icinede havucla kabak attim haslaniyor onu yiycem(kesin hastane yemegi gibim olcak)
Bunun yanina salata yapcam 1 kase de yogurt acicikta ekmek yisem olmami
Bu arada hosgeldin @Nisaca
Bende kahvaltıdan önce ılık suya limon başladım dün metabolizması hizlandirmam gerek
Bi de lahana kaynatiyorum.akşam yemeğinden sonra icicem. 2 yaprak lahana yarım litre su bir çubuk tarçın 15 dk kaynatıp sonrasında icicem.
İnşaallah ise yarar
kizlar mesela aksam etli taze fasulye yaptim ne kadar yemeliyim. evde yeslillik yok yogurt var sadece. porsiyon ne olmali
Arkadaşlar akşama cok samimi arkadaşımın olgusunun doğum günü var minicik bi dilim pasta yesem olurmu arkadaşıma ayip olmamasinicin çünkü kırılır bana onun için bugün öğleyi abartmadim hatta çok az yedim
Sık sık wcye çıkarsan biraz olsun rahatlatırKizlaar nasilsinizz ?? Yemekteyim ben gayet de saglikli yedim ? Sadece su problemim var daha 1 litre olmadi , ama aksama kadar o en az 2 olucak, icememe sebebim de karnimin cok sis olmasi, evde olsam icerim de is yerinde karnim iyice sisiyor
Oooo yani diyosun ki ben pes ediyorumAferim perim boynuz kulagı geçmişçarşamba sabahı 67.7 olan kilom of gününden sonra offf oldu
![]()
1 tabak yiyebilirsin canımkizlar mesela aksam etli taze fasulye yaptim ne kadar yemeliyim. evde yeslillik yok yogurt var sadece. porsiyon ne olmali
Pastaa mıı hiç oluur muuArkadaşlar akşama cok samimi arkadaşımın olgusunun doğum günü var minicik bi dilim pasta yesem olurmu arkadaşıma ayip olmamasinicin çünkü kırılır bana onun için bugün öğleyi abartmadim hatta çok az yedim
ayyy biri doyana kadar mi dediYaaa bakın valla oklavayla kovalarım sizikvrck
![]()
Cisp,kola,fast food yok o kadar
Kuzum evet az olmuş benim şimdiden 2 lt'yi geçti. Sabahtan öğlene kadar zaten 1 lt bulman lazımdı ama zamanla alışıyor insan. Aferin sana menünü güzel şeylerle doldurduğun için akşamı merakla bekliyorum
Bulgur pilavı, makarna ve pirinç pilavına göre daha masum, diyet için daha uygun tabiki de tabak tabak yemiyoruz.
Aslından doyana kadar yiyebilirsin etlerin yağlı değilse problem olmaz ya da yemeği çok yağlı yapmadıysan yine sorun değil. Yanına 1-2 dilim kadarda tam buğday ekmeği yersen güzel olur bence. Ya da ekmek yerine sıcak bir çorba daha güzel olur. Daha gidecek çok yolumuz var şu aşamada yemeklerinizden çok kısmayın lütfen![]()
Canım matematikçim yardımlarını bekliyorum ozamanCanım öyle kaçamaklar için benim diyetisyenim bir kibrit kutusunu geçme ve kreması yerine kekini tercih et meyveli ise meyvelerini ye demişti. Değişim olarakta 2 meyve, 1 süt grubu ve 2 dilim ekmek çıkarmamız gerektiğini söylemişti Bilgine kuzum
KesinlikleeeeeeeFarkındaysanız bugün pek aktifimişler biraz hafif gidiyor.
Kıvırcık 10 aydır diyet yapiyorum ve damak tadına uymayan diyetteyim diye kendime hiç eziyet etmedim tavuğumu üzerine kırmızı biber esermiktarda tuz keklikle lezetlendirip ızgara yaptım hem damak tadım dan hemde g öz zevkinden olmadım.yemeklerimi zeytinyağlı pişirelim ama yağı kıstım 1 yemek kaşığı zeytinyağlı yemek yaptım ama herkese yapacaksan kişi başına 1er yemek kaşığı yeterli etli değilse kendine eziyet etme haşlama larla.Selam cancagizlarim misafiri gönderdim yemege giriştim ögle birsey yiyemedim misafirden artik aksam yemegini erken yicem
Simdi ben önceden tavugu salçalı yogurtlu baharatli bol soslu pisirirdim (canim istedi be ya)
Ama simdi attim suyun icine icinede havucla kabak attim haslaniyor onu yiycem(kesin hastane yemegi gibim olcak)
Bunun yanina salata yapcam 1 kase de yogurt acicikta ekmek yisem olmami
Bu arada hosgeldin @Nisaca
Kız Yasemin neden gelmiyorsun günlüğe bakim ;(Kıvırcık 10 aydır diyet yapiyorum ve damak tadına uymayan diyetteyim diye kendime hiç eziyet etmedim tavuğumu üzerine kırmızı biber esermiktarda tuz keklikle lezetlendirip ızgara yaptım hem damak tadım dan hemde g öz zevkinden olmadım.yemeklerimi zeytinyağlı pişirelim ama yağı kıstım 1 yemek kaşığı zeytinyağlı yemek yaptım ama herkese yapacaksan kişi başına 1er yemek kaşığı yeterli etli değilse kendine eziyet etme haşlama larla.
Haklısın kontesim 2 3 gündür ne okuyabiliyorum nede geldim 2 gündür fena giribim yeni gelenler var sizede kendimi yabancı hisettim yarın iyi olursam söz geleyim telefondan yazmakta bana Çin işkencesi nasılsın canım listeye gir ve mezun ol yeni yıldada ben girip mezun olacam inş.Kız Yasemin neden gelmiyorsun günlüğe bakim ;(
Geçmiş olsun Yasooom ,gitti mi babanlar?beraber mezun oluruz kaplumbağa hızımızlaHaklısın kontesim 2 3 gündür ne okuyabiliyorum nede geldim 2 gündür fena giribim yeni gelenler var sizede kendimi yabancı hisettim yarın iyi olursam söz geleyim telefondan yazmakta bana Çin işkencesi nasılsın canım listeye gir ve mezun ol yeni yıldada ben girip mezun olacam inş.![]()