Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar kendimden bahsedeyim size
Yurtdışında yaşıyorum
Uzun zamandır kilo vermek istiyordum
Hayatım bu zamana kadar yoğun geçti
Evlendikten sonra hem okudum hem çocuk dünya ya getirdim epey zor oldu
Hep kiloluydum tombis bir çocuk. Kilolu bir basketbolcu sadece lise 1 de 78 kiloya düşmüştüm. Sonra hep aldım. Kilolu gelin oldum kilolu hamile kaldım.107 ile evlendim 104 le hamile kaldım 112 le doğurdum. Doğum yaptigimda 102 kilodum ama sonra sutum yok diye sürekli yedim meyve suyu petmez vs. Sonra 2 ay önce tam 118 kilo geldigimi gordum. Artık verme zamanı inşaallah 30 uma girmeden 80 e dusmek istiyorum
Öğretmen olma hayalimi inşaallah gerçekleştirdim. Okulöncesi öğretmenliği bölümünü bitirdim. Gerçi atanamadim ama şubatta olur inşaallah da vatanıma döneriz :)
Evlenme ve evlat sahibi olma hayallerinde Allah in izniyle nasip oldu.
Şimdi zayıflama hayali de gerçek olur inşaallah. Zayıf bir eş, zayıf bir anne ve zayıf bir öğretmen olurum .
Boyun 1.78
Zayıflamak isteme nedenim öncelikle sağlık , estetik ve güzellik , 2.belki de 3. Bebek :)
Hedefim 80. Hayirlisiyla görürüm inşaallah bu rakamı tartıda

Benim hikayem bu . sevgili kaptanim ve takım arkadaşlarım.
Kolay gele

Canimm nazar degmesin o ne guzel boy oyle :)
Hep beraber cok guzel seyler basaricaz kizlar yaa ben eminim, sen zayif bir anne ve ogretmen olacaksin insallah , hersey bizim elimizde, cok cok mutlu gunler onumuzde onlara ulasmamizi bekliyoor

Evet kvrck kvrck a fast food günü yaparsanız ben de cips yerim.:kk77:
Yaaa bakın valla oklavayla kovalarım sizi kvrck kvrck :KK62::KK20: :KK70: Cisp,kola,fast food yok o kadar :KK11:

Kizlaar nasilsinizz ?? Yemekteyim ben gayet de saglikli yedim ? Sadece su problemim var daha 1 litre olmadi , ama aksama kadar o en az 2 olucak, icememe sebebim de karnimin cok sis olmasi, evde olsam icerim de is yerinde karnim iyice sisiyor
Kuzum evet az olmuş benim şimdiden 2 lt'yi geçti. Sabahtan öğlene kadar zaten 1 lt bulman lazımdı ama zamanla alışıyor insan. Aferin sana menünü güzel şeylerle doldurduğun için akşamı merakla bekliyorum :KK76:

bulgur pilavida mi ayni
Bulgur pilavı, makarna ve pirinç pilavına göre daha masum, diyet için daha uygun tabiki de tabak tabak yemiyoruz.

kizlar mesela aksam etli taze fasulye yaptim ne kadar yemeliyim. evde yeslillik yok yogurt var sadece. porsiyon ne olmali
Aslından doyana kadar yiyebilirsin etlerin yağlı değilse problem olmaz ya da yemeği çok yağlı yapmadıysan yine sorun değil. Yanına 1-2 dilim kadarda tam buğday ekmeği yersen güzel olur bence. Ya da ekmek yerine sıcak bir çorba daha güzel olur. Daha gidecek çok yolumuz var şu aşamada yemeklerinizden çok kısmayın lütfen :KK15:

Arkadaşlar akşama cok samimi arkadaşımın olgusunun doğum günü var minicik bi dilim pasta yesem olurmu arkadaşıma ayip olmamasinicin çünkü kırılır bana onun için bugün öğleyi abartmadim hatta çok az yedim

Harika ya inşaallah bizde veririz
Elbetteee vereceksiniizz :KK66: hatta bende vericem daha ohoooo :)
Yurtdışında yaşıyorum
Hep kiloluydum tombis bir çocuk. Kilolu bir basketbolcu sadece lise 1 de 78 kiloya düşmüştüm. Sonra hep aldım. Kilolu gelin oldum kilolu hamile kaldım.107 ile evlendim 104 le hamile kaldım 112 le doğurdum. Doğum yaptigimda 102 kilodum ama sonra sutum yok diye sürekli yedim meyve suyu petmez vs. Sonra 2 ay önce tam 118 kilo geldigimi gordum. Artık verme zamanı inşaallah 30 uma girmeden 80 e dusmek istiyorum
Öğretmen olma hayalimi inşaallah gerçekleştirdim. Okulöncesi öğretmenliği bölümünü bitirdim. Gerçi atanamadim ama şubatta olur inşaallah da vatanıma döneriz :)
Şimdi zayıflama hayali de gerçek olur inşaallah. Zayıf bir eş, zayıf bir anne ve zayıf bir öğretmen olurum .
Boyun 1.78
Zayıflamak isteme nedenim öncelikle sağlık , estetik ve güzellik , 2.belki de 3. Bebek :)

Kolay gele
Kendinii harikaaaa anlatmışsın canım :KK66: formu daha evvel bana doldurup göndermiştin eğer hedef kilonda değişiklik yoksa ayneen devam her gün menülerini bekliyoruuzz ayrıca günde en az 5 mesaj atma zorunluluğumuzz vaaar :)
Peki hiç yağsız kisir yapsak kendimize ne dersiniz
Neden yağsız olsunki zeytinyağıyla mis gibi olur bence :KK66:

Takımda isyan kokusu alıyorum cipste yok fastfoodta yok :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: cıs yiyene bu var :KK11:

Günaydın arkadaşlar şuan kendime bende inanmıyorum ama tahminine gore bnm asilamalardan sonra hormonların sebeb olduğu şişlik ve birazda kilom gitmiş ve ictigim soğan suyuda etkilemiş sanırım bn buyaz zayıflayıp sonrasına inemedigim kiloya donmusum:)
Geçen hafta (salı) : 59.5
Bu hafta : 56.5
Fark : 3 kilo
Yüzde: denedim ama hesaplayamadim mat.çok kötü :KK43:
Gelecek hafta hedef : 54 yazayım ama bnm bundan sonra başlıyor asıl diyetin.inşallah verebilirim

Tanıdık matematikçi var istersen :KK70: bendeniz :) Buarada ben bu kilolara en son 5. sınıfta sahiptim. Gıcıksın bence :KK57:

Günaydın kızlar
Üzülerek paylaşıyorum
Hem grubun en ağır i hem de kilo almisi olarak :KK43:
Diğer ters depmeye başladı
Geçen hafta 112
Bu hafta 112.5
Hedef haftaya 110 inşaallah
Yüzde - 0.4
Bu hafta lahana suyuna baslayim bi detoks şart gözüküyor

Canımm hiç motivasyonunu kaybetme lütfen. Hep beraber halledemeyeceğimiz şey yok. Yeni bir hafta başlıyor yeni heyecan. Sakın üzülmeyesin.

üzülerek kilomu bildiriyorum takımıma bir katkım olmadığı için üzgünüm:KK61:
geçen hafta 108 9
bu hafta 108 .6
fark 300 gr
yüzde 0.276
gelecek hafta hedefim 106.6
2 haftadı 300 gr veriyorum ama inşallah hafta düzelir

Canım bence çok iyisin hiç öyle düşünme haftaya daha da güzel olur hiç merak etme. :KK200:

Geçen hafta: 73.2
Bu hafta: 72.3
Fark: 0.9
Yüzde: 1.23
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Buda tozpembefil için
Geçen hafta: 79.9
Bu hafta: 79.7
Fark: 0.2
Yüzde: 0.25
:KK9::KK9::KK9:

Geçen haftaki kilom:66.5
Bu hafta 66.0
Fark 0.5
Yüzde 0.75
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Sağol canımm :) 84.9 ile başladım şuan 68 kiloyum :KK66:
Muhteşemsinnnnnnnnnnnnn kaptanım yaaa çok heveslendim!! :-)

Geçen hafta 71,8
Bu hafta 70,5
Fark 1,3
Yüzde 1,81

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlaaar aranızda chia tohumu kullanmış olan var mı? Bi arkadaş tavsiye etti, sabahları ceviz, chia tohumu ve keten tohumunu yoğurtla karıştır kahvaltılarda ye, çok tok hissedersin dedi, var mı bilginiz?

Canım ben geçen sene 2 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı tarçın ve bir çay kaşığı zerdeçal ekleyip karıştırıp yiyordum yemeklerden yarım saat önce. Hem ertesi gün yarım kilo eksik çıktım hem de karnımdaki şişlikler inmişti. Deneyebilirsin yiyebilirsen.

Kizlar su an ise gidiyorum kendim cok sis hissediyorum moral sifir. Sac bas yapasim yok, ise gidesim de yok, su ilk ayi bir an once gecer insallah.. kendime neden boyle davrandim hic bilmiyorum. Kendimi kurtaricam bu durumdan sizin de desteginizle ama pek iyi hissedemiyorum su an ..

BBugün ben aynen öyleyim duşa bile girmedim modum hiç yok :110:

kizlar ya sulu yemek yaninda pilav tarzi bisey yoksa ekmeksiz mi yiyonuz.

Canım ben pilav makarna yiyince daha çok acıkıyorum sanki 1 dilim tam buğday veya kepek ekmeği yiyorum genelde. Birde bol salata.

Yurtdışında yaşıyorum
Boyun 1.78

Kolay gele

Canım aramıza hoşgeldin. Bende daha yedek üyelerdeyim. Çok güzel bir gruba katılmışız onu anlıyorum. 3 gündür burada olmama rağmen her girdiğimde motive oluyorum ve mutlu oluyorum. Sen de inşallah istediğin hedeflere ulaşacaksın. Grupta kaldıkça güzel şeyler seni bekliyor. Hiç merak etme.

Selam cancagizlarim misafiri gönderdim yemege giriştim ögle birsey yiyemedim misafirden artik aksam yemegini erken yicem
Simdi ben önceden tavugu salçalı yogurtlu baharatli bol soslu pisirirdim (canim istedi be ya:kk77:)
Ama simdi attim suyun icine icinede havucla kabak attim haslaniyor onu yiycem(kesin hastane yemegi gibim olcak:KK43:)
Bunun yanina salata yapcam 1 kase de yogurt acicikta ekmek yisem olmami

Bu arada hosgeldin @Nisaca

Canım bence 1 dilim TB veya Kepek ekmeği yiyebilirsin. :KK45:

Bende kahvaltıdan önce ılık suya limon başladım dün metabolizması hizlandirmam gerek
Bi de lahana kaynatiyorum.akşam yemeğinden sonra icicem. 2 yaprak lahana yarım litre su bir çubuk tarçın 15 dk kaynatıp sonrasında icicem.
İnşaallah ise yarar

Canım ben geçen sene 2 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı tarçın ve bir çay kaşığı zerdeçal ekleyip karıştırıp yiyordum yemeklerden yarım saat önce. Hem ertesi gün yarım kilo eksik çıktım hem de karnımdaki şişlikler inmişti. Deneyebilirsin yiyebilirsen.

kizlar mesela aksam etli taze fasulye yaptim ne kadar yemeliyim. evde yeslillik yok yogurt var sadece. porsiyon ne olmali

Kuzum benim doktorum 4-6 kaşık kadar susuz yemem gerektiğini söylemişti. Ne kadarı yeterse demişti. :kk77:

Arkadaşlar akşama cok samimi arkadaşımın olgusunun doğum günü var minicik bi dilim pasta yesem olurmu arkadaşıma ayip olmamasinicin çünkü kırılır bana onun için bugün öğleyi abartmadim hatta çok az yedim

Canım öyle kaçamaklar için benim diyetisyenim bir kibrit kutusunu geçme ve kreması yerine kekini tercih et meyveli ise meyvelerini ye demişti. Değişim olarakta 2 meyve, 1 süt grubu ve 2 dilim ekmek çıkarmamız gerektiğini söylemişti Bilgine kuzum

Kizlaar nasilsinizz ?? Yemekteyim ben gayet de saglikli yedim ? Sadece su problemim var daha 1 litre olmadi , ama aksama kadar o en az 2 olucak, icememe sebebim de karnimin cok sis olmasi, evde olsam icerim de is yerinde karnim iyice sisiyor
Sık sık wcye çıkarsan biraz olsun rahatlatır ;)
Aferim perim boynuz kulagı geçmiş :-) çarşamba sabahı 67.7 olan kilom of gününden sonra offf oldu :KK70:
Oooo yani diyosun ki ben pes ediyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
1 tabak yiyebilirsin canım ;)
Pastaa mıı hiç oluur muu :KK12: bence samimi arkadaşınsa seni anlayışla karşılayacaktır :KK3:

Bende menümü yazıveriyorum :KK60:

Sabah:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmeğe tost
1 şekersiz çay
4 5 zeytin

öğle:
önümde paso pastalar tatlılar kurabiyeler döndü durdu, göz hakkı iki minik sarma yedim :KK70:
1 kuru kayısı

akşam:
hamsi (valla miktar veremiyorum nasıl verilir bilemedim valla :KK70:)
salata

henüz 1 lt su içtim 2yi geçer ;) 2 3 kuru kayısı ve 1 mandalina yerim. birde bitki çayı patlattım mı tamamdır. 30 dk yürüyüş.

Yaaa bakın valla oklavayla kovalarım sizi kvrck kvrck :KK62::KK20: :KK70: Cisp,kola,fast food yok o kadar :KK11:

Kuzum evet az olmuş benim şimdiden 2 lt'yi geçti. Sabahtan öğlene kadar zaten 1 lt bulman lazımdı ama zamanla alışıyor insan. Aferin sana menünü güzel şeylerle doldurduğun için akşamı merakla bekliyorum :KK76:

Bulgur pilavı, makarna ve pirinç pilavına göre daha masum, diyet için daha uygun tabiki de tabak tabak yemiyoruz.

Aslından doyana kadar yiyebilirsin etlerin yağlı değilse problem olmaz ya da yemeği çok yağlı yapmadıysan yine sorun değil. Yanına 1-2 dilim kadarda tam buğday ekmeği yersen güzel olur bence. Ya da ekmek yerine sıcak bir çorba daha güzel olur. Daha gidecek çok yolumuz var şu aşamada yemeklerinizden çok kısmayın lütfen :KK15:
ayyy biri doyana kadar mi dedi:kk77:

Canım öyle kaçamaklar için benim diyetisyenim bir kibrit kutusunu geçme ve kreması yerine kekini tercih et meyveli ise meyvelerini ye demişti. Değişim olarakta 2 meyve, 1 süt grubu ve 2 dilim ekmek çıkarmamız gerektiğini söylemişti Bilgine kuzum
Canım matematikçim yardımlarını bekliyorum ozaman;) çam m zaten kreması fln hemen çok azcik arkdsima ayip olmasın diye tadına bakacgm normaldede diyette ekmek fln yemiyorum zaten canm

Selam cancagizlarim misafiri gönderdim yemege giriştim ögle birsey yiyemedim misafirden artik aksam yemegini erken yicem
Simdi ben önceden tavugu salçalı yogurtlu baharatli bol soslu pisirirdim (canim istedi be ya:kk77:)
Ama simdi attim suyun icine icinede havucla kabak attim haslaniyor onu yiycem(kesin hastane yemegi gibim olcak:KK43:)
Bunun yanina salata yapcam 1 kase de yogurt acicikta ekmek yisem olmami

Bu arada hosgeldin @Nisaca
Kıvırcık 10 aydır diyet yapiyorum ve damak tadına uymayan diyetteyim diye kendime hiç eziyet etmedim tavuğumu üzerine kırmızı biber esermiktarda tuz keklikle lezetlendirip ızgara yaptım hem damak tadım dan hemde g öz zevkinden olmadım.yemeklerimi zeytinyağlı pişirelim ama yağı kıstım 1 yemek kaşığı zeytinyağlı yemek yaptım ama herkese yapacaksan kişi başına 1er yemek kaşığı yeterli etli değilse kendine eziyet etme haşlama larla.

Kızlar tebrikler 3.olmuşsunuz :) perigunlugu perigunlugu gizemcim ben haftaya mümkünse listeye dönmek istiyorum ayrılalı çok oldu ama 5 kilom kaldı 1 yılı geçkin emeğim var bi diploma alayım..ne Zaman izne ayrıldığımı hatırlamıyorum..son anda sıralamayı etkilemezse gireyim diyorum..

Kıvırcık 10 aydır diyet yapiyorum ve damak tadına uymayan diyetteyim diye kendime hiç eziyet etmedim tavuğumu üzerine kırmızı biber esermiktarda tuz keklikle lezetlendirip ızgara yaptım hem damak tadım dan hemde g öz zevkinden olmadım.yemeklerimi zeytinyağlı pişirelim ama yağı kıstım 1 yemek kaşığı zeytinyağlı yemek yaptım ama herkese yapacaksan kişi başına 1er yemek kaşığı yeterli etli değilse kendine eziyet etme haşlama larla.
Kız Yasemin neden gelmiyorsun günlüğe bakim ;(

Kız Yasemin neden gelmiyorsun günlüğe bakim ;(
Haklısın kontesim 2 3 gündür ne okuyabiliyorum nede geldim 2 gündür fena giribim yeni gelenler var sizede kendimi yabancı hisettim yarın iyi olursam söz geleyim telefondan yazmakta bana Çin işkencesi nasılsın canım listeye gir ve mezun ol yeni yıldada ben girip mezun olacam inş.:KK200::KK200:

Haklısın kontesim 2 3 gündür ne okuyabiliyorum nede geldim 2 gündür fena giribim yeni gelenler var sizede kendimi yabancı hisettim yarın iyi olursam söz geleyim telefondan yazmakta bana Çin işkencesi nasılsın canım listeye gir ve mezun ol yeni yıldada ben girip mezun olacam inş.:KK200::KK200:
Geçmiş olsun Yasooom ,gitti mi babanlar?beraber mezun oluruz kaplumbağa hızımızla :KK48:

Simdik size bir kaç sorum var
Öncelikle Y yasom tarif icin teskurler :KK19:
Sevgili Selinanya Selinanya bi kere zero sadece 2 kaloricik onu hicbir kuvvet biraktiramaz banaaa:KK11:

Evet sorularima gecelim
Salataya accik zeytinyag accik narekşisi koysam olur mu

Bi de biz sadece cumalari akşam çay içeriz kocişkoyla
Bu aksam cayin yaninda ceviz findik badem antepfistigi gibim seyler yesem olmaz mi

Menüm
Sabah 1haslanmis yumurta
Domates salatalik 3 zeytin kibrit kutusu peynir 2 dilim kepek ekmek

Ara 5 badem

Ögle damlasakizli turkkahvesi yaninda 1 tane burçak büskivi misafirim vardi yiyemedim birsey

Akşam haşlanmış 1baget
Haşlanmiş yarim kabak havuç
Salata kücuk bir kase yogurt
1 dilim kepek ekmek
2 bucuk litre su 3 lt olur mu bilmiyorum

Back
X