Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar yarın nöbet günüm sabah erken gidecgm yanim da meyve goturuyorum ama öğün icinnme goturebilirim sizce gerci sabah yetsrmem zor olacak ama 1 buçuk saattr yol gidiyorum hastanede pek diyete uygun ymk olmuyor inşallah çorba olur en azından hepinize iyi geceler seviliyorsunuz:KK36:
Hatta öğle yemeği önceden belli oluyorsa bize yaz canım arasından seçelim ;) ama baktın hiç olmuyor alabilirsen ton balığı alabilirsin mesela öğle için en pratik yapıp götürebilecek durumun yok diye söylüyorum yoldan ötürü ;)

Makbule yemeği salatayı az yiyip ekmeği çok yiyorsun !!!!!

Ayrıca börege koydugun yada koymadıgın yag değil o böregin beyaz unu kilo aldırır ..
Salataya yemeğe koydugunuz yağdan çok yemekte yediğiniz karbonları sınırlayın !:KK66:
tmm tmm mesaj alındı herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bi bildikleri diyip daha çok dikkat ediyorum artık ya böreği biliyorum da işte herkes börek yerken ben nasıl sebze yiyeyim kendimi öyle avutuyorum :KK14:

Menüm:
Kahvaltı:
1 dilim peynirli börek( cuma kaçamağı :KK22:)
Domates,salatalık

Öğle:
1 kese domates çorbası
1 tatlı kaşığı kadar kaşar peyniri
1 dilim çavdar ekmeği

Ara:
2 mandalina

Akşam:
1 tabak etli kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Spor:1 saat 15 dk yürüyüş
Su:2 lt
Bence güzel cumalari tartidan sonra minicik kaçamak bana göre çok sıkıntı değil :KK51:
iyi akşamlar sevgili takımım
menümü veriyorum
SABAH
1 parça beyaz ekmek
yumurta
2 zeytin
domates
peynir
ARA
5 badem yarım mandalina yarım elma
ÖĞLE
tavuk şiş
salata
ayran
AKŞAM
1.5 kase mercimek çorbası
salata ayran
40 dk yürüyüş 2 lt civarı su herkese hayırlı akşamlar
beyaz ekmek dışında akşam az mı desem bi eksiklik var gibi geldi gözüme ama bilemedim de belki ben çok yiyorum diyediro_O

Menumu yazayim
Sabah: 2 yumurta maydanoz bi demet 50 60 grm kdr tulum peyniri yağsız 1 bardak şekersiz cay
Ara: 1 fincan büyük yeşil çay
Öğle: küçük bir kase kuskus salatası
Ara :
Akşam :küçük bi dilim yaspasta ve çay şekersiz (çaylarda şeker hiç kullanmiyorum)
Su 2 litre yatana kdr 2.5
Spor: 150 IP atlama
Bide öğle ve akşam soğan suyu iciyorum AC karnına
yaş pasta doğum gününden dolayi idi sanırım ama bana kahvaltıda ki porsiyon larda fazla geldi yumurta da peynir de ikişer 1 yumurta 1 peynir daha iyi olurmuş gibi bi de öğle yediğin de akşam da karbonhidrattan yogun en azından akşam pasta yiyeceksen ogleyi sebze yapsan daha iyi olurdu bi de kendini çok aç hissedersin böyle kan şekerini çok bozuyor çünkü maalesef

Tabiiki harika oluuur :KK66: ben birazdan bakarım geçmişe araştırırım ne zaman izne ayrıldığını kaç kilo ile ayrıldığını :KK66:

Kolayı bırakmamak için hep bahane heep :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Çerez ve zeytinyağı tamam ama nar ekşisi cıııss :p

:KK60::KK60::KK60::KK60: Sabah olaymış daha iyi olurmuş aslında :KK66:

aeben ablaya katılıorum salata yoğurt konusunda :KK66: onları arttırıp ekmek miktarını azaltmayı denesen bu hafta :KK66: ayrıca yarım kiloda az değil hiiç :KK66:

kilonu göremedik halaaa :KK70:

o cuma ödülü löp löp kilo olmasın sonra :KK70:

:KK60::KK60::KK60::KK60:
Bu hafta daha çok dikkat etmeye çalışacağım işte listemi biliyorsunuz paylaşmis tim aslında harfi harfini onu uygulamaya çalışıyorum biraz ikilemde kalıyorum o yüzden
:KK64::KK64::KK64:
Menüm
Sabah 2 yk yoğurt.
30 dk tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 yk lor, domates, 2 dlm tb ekmeği, 2 ceviz ve yeşil çay.
Ara; 1 elma ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; haşlanmış brokoli (yoğurtlu), 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 6 fındık ve sade kahve.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 3 közlenmiş biber, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt ve kivi.
Su; 2.5 lt su.
Güzel menu :21:
Menü Zamanı :KK49:

Kahvaltı: 2 haşlama yumurta+1 kk peynir+3 çeri domates+1 salatalık

Öğlen: 1 kase domates çorbası+1 küçük tabak yogurt+1 küçük tabak salata+2 ymk kaşıgı kereviz yemeği

Ara:1 mandalina+ 1 elma (1'er saat arayla)

Akşam: 2 ymk kaşıgı kapuska+2 ymk kaşıgı yogurt+salata

Su:2.5 lt oldu, 3 olur kesin.
Spor: ımmm orası muallak :KK53:
güzel ama akşam çok az değil mi 2 yk bende herkese az az diyorum ama ihtiyaçtan axini yiyin de metobolizmam yqvasladigi için kilo verme durduğu zaman çok zorlaniliyor bu sefer

ayayayya kızlarrrr bugünkü menümü duysanız döversiniz beni :)) varsın dövün napalımm. hak ettik bunu... ayyyyy yazmaya korkuyorum walla :KK70: neyse yazdım gitti
sabah: 1 yemek kaşığı dut, 15 zeytin, 2 dilim ekmek, yeşillik (peynirim yoktu :/)
ara: 1 trabzon hurması, 1 kare çikolata
öğle: 1 kabak tatlısı
ara: 100 gr leblebi (leblebi canavarı geri döndü)
akşam : 2 parça et, 1 fincan makarna
gece: 1 ceviz, 2 yemek kaşığı yulaflı süt, kuşburnu

su: 2.5 lt spor: 15 dk yürüyüş

doymuyorum arkadaş. şu an yarın sabah kahvaltısında ne yicem diye düşünüyorum :KK70: perimim beni alacağın varsa da daha sonra alırsın artık :) yarın bunu telafi edicem inşallah :))
herkes yazmış zaten şeker şeker şeker en tatlı zehir :cool::cool::cool::cool:

Veeee günün sonuuu :) geçen hafta 7. iken bu hafta 3. olduk ama napıyoruuzzzz bu bize tabiiki yetmiyoorrrr ve haftaya birincilik için yarışıyoruuzzz değil miiii kıızzlaaarrrr :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Bende şimdi bunun üzerine izine çıkmak istiyorum diyecektim diye espri yapacaktım. Ama can sağlığım için susuyorum o_O

sabah :2 dilimn ekmek + 1 yumurta +1 dilim peynir+ şekersiz çay
öğle:4 yemek kaşığı ıspanak + 1 dilim ekmek+ salata
akşam: bol salata balık 1 dilim ekmek
:kk77::kk77::kk77::kk77:
söyle aralarda sütlü meyveli bademli cevizli ara öğünler olsa benim en sevdiğim ve en sağlıklı buldugum yeme şekli :21::21::21:

tmm tmm mesaj alındı herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bi bildikleri diyip daha çok dikkat ediyorum artık ya böreği biliyorum da işte herkes börek yerken ben nasıl sebze yiyeyim kendimi öyle avutuyorum :KK14:

Bence güzel cumalari tartidan sonra minicik kaçamak bana göre çok sıkıntı değil :KK51:
beyaz ekmek dışında akşam az mı desem bi eksiklik var gibi geldi gözüme ama bilemedim de belki ben çok yiyorum diyediro_O

yaş pasta doğum gününden dolayi idi sanırım ama bana kahvaltıda ki porsiyon larda fazla geldi yumurta da peynir de ikişer 1 yumurta 1 peynir daha iyi olurmuş gibi bi de öğle yediğin de akşam da karbonhidrattan yogun en azından akşam pasta yiyeceksen ogleyi sebze yapsan daha iyi olurdu bi de kendini çok aç hissedersin böyle kan şekerini çok bozuyor çünkü maalesef

Bu hafta daha çok dikkat etmeye çalışacağım işte listemi biliyorsunuz paylaşmis tim aslında harfi harfini onu uygulamaya çalışıyorum biraz ikilemde kalıyorum o yüzden
:KK64::KK64::KK64:

Güzel menu :21:
güzel ama akşam çok az değil mi 2 yk bende herkese az az diyorum ama ihtiyaçtan axini yiyin de metobolizmam yqvasladigi için kilo verme durduğu zaman çok zorlaniliyor bu sefer

herkes yazmış zaten şeker şeker şeker en tatlı zehir :cool::cool::cool::cool:
Eevet canım listeni biliyorum, bu hafta 0.5 vermişsin ya birde ekmeği biraz azaltıp salata yoğurt gibi daha sağlıklı gıdaları arttırırsak bence senin için daha iyi olur diye düşünüyorum ;) yada sen direk diyetisyenle de paylaşabilirsin aslında ;)
Bende şimdi bunun üzerine izine çıkmak istiyorum diyecektim diye espri yapacaktım. Ama can sağlığım için susuyorum o_O
Hedefine ulaşana kadar sana izin yok :KK20:

Eevet canım listeni biliyorum, bu hafta 0.5 vermişsin ya birde ekmeği biraz azaltıp salata yoğurt gibi daha sağlıklı gıdaları arttırırsak bence senin için daha iyi olur diye düşünüyorum :KK66: yada sen direk diyetisyenle de paylaşabilirsin aslında :KK66:

Hedefine ulaşana kadar sana izin yok :KK20:
Kontrolüm haftaya cnm bakalım soracağım zaten bana da çok geliyor ekmekler azaltacagim en azından yer değiştirip sabaha kaydırma aksami azaltacagim :KK19::KK19:

Bu arada kızlar be
n si
garayı da bıraktım, normalde haftada 2-3 paket bitirirdim, 4 gün oldu hiç içmedim.

Veee bugün kendime çok beğendiğim ama almaya cesaretimin olmadığı ince ve uzun bir hırka var onu aldım, onu bir daha ki ay çok rahat giyebilirim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ohhh güzel günlerde giy canısı :KK49:. Bende sigara kullanıyorum ama bırakmak gibi bir niyetim yok :KK12: Senin bu konuda yolun açık olsun.

Veeee günün sonuuu :) geçen hafta 7. iken bu hafta 3. olduk ama napıyoruuzzzz bu bize tabiiki yetmiyoorrrr ve haftaya birincilik için yarışıyoruuzzz değil miiii kıızzlaaarrrr :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Evettt :KK76::KK76::KK76:

Yok kuzum bana az değil, çünkü son 1 kilom kaldı hedefe. Daha fazlasını yersem kilo veremem, 1 yıldır çözdüm vucudumu. Bana kalsa saat geç oldu diye sadece yogurt yiyecektim :KK70:

Bu arada kızlar benim menülerimi örnek almayın, çünkü azlar gerçekten ama daha fazlasını yersem kilo veremem. Daha güzel, dolu dolu menü verenleri örnek alın :KK28:

Evet canım var ama tam zorunlulukta değil eğer katılım gerçekten iyi ve menülerde iyi ise inisiyatif kullanabiliyoruz :KK66:
himm anlaadim üç kilo yarım kilodan altı hafta yapıyor ya o yüzden şey etmiştim gerçi bu hafta daha iyi olacak dediğiniz gibi ekmek te oynama yapıp spora biraz daha ağırlık vermeyi düşünüyorum

ohhh güzel günlerde giy canısı :KK49:. Bende sigara kullanıyorum ama bırakmak gibi bir niyetim yok :KK12: Senin bu konuda yolun açık olsun.

Evettt :KK76::KK76::KK76:

Yok kuzum bana az değil, çünkü son 1 kilom kaldı hedefe. Daha fazlasını yersem kilo veremem, 1 yıldır çözdüm vucudumu. Bana kalsa saat geç oldu diye sadece yogurt yiyecektim :KK70:

Bu arada kızlar benim menülerimi örnek almayın, çünkü azlar gerçekten ama daha fazlasını yersem kilo veremem. Daha güzel, dolu dolu menü verenleri örnek alın :KK28:
himmm anladım cnm kilonu farketmemeisim kusura bakma ne güzel son 1 kilo onuda hemencecik verirsin inşallah

Back
X