• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimde regl haftamdı ...çok iyi atlattık bence .

1 kilo regl haftam ...sen beni diğer haftalar gör diyorsan ... takımlar arası transferimiz açık :KK70::KK70::rolleyes:

Bonservisini hemen öderiz :rolleyes:
hatta demişken hemen mi yapsak transferini :confused:
Farkında olmadan tellioğullarına çalışıyorsun @nananais :KK70: ... bu :sopa::cool: iki ifade var ya .Alllaaaah diyorum ...haftaya betü den korkun :süslü:
aynennnn.. Hemen plan yaptım, ve farkettim ki geçen haftaki her gün 40-45 dk yürüyüş çok işime yaramış:KK53: Yürümeye başlıyorum :KK49: Pazar günü de bir saunaya gideyim de şöyle @nananais ime layık bir ter atayımmm.. Dada düşüneceğim ne yapsam diye :rapci::rapci::rapci:

hatta demişken hemen mi yapsak transferini :confused:

aynennnn.. Hemen plan yaptım, ve farkettim ki geçen haftaki her gün 40-45 dk yürüyüş çok işime yaramış:KK53: Yürümeye başlıyorum :KK49: Pazar günü de bir saunaya gideyim de şöyle @nananais ime layık bir ter atayımmm.. Dada düşüneceğim ne yapsam diye :rapci::rapci::rapci:
Sporumu hergune çıkarıyor bu akşam itibari ile de başlıyorum :cool::cool:

@Betulina saunaya perşembe akşamı git ...perşembeye kadar da her gün 2 saat yürü :rolleyes:

Bu hafta bende yürüyeceğim . Bir zaman dilimi ayarladım kendime .Umarım tutar planım .

Haftaya 2 kilo :rolleyes:

Hadi inşallahhhhh:rolleyes:

:KK200:TELLİOĞULLARım:KK200:@Ausencia, @saydin78, @ervahafsa, @Matematikhocasi, @masumm, @roxen2303, @Ahu060812, @Sherrysherrylady, @Yenihayat2016, @Ka-raca, @kelebekolacam

Lütfen, lütfennnn:dua::dua::dua::dua: bu akşamdan tezi yok kemerleri sıkalımmmEn Büyük TÜRKİYE

Lütfen es geçmeyin ve fikrinizi belirtiniz..

Kızlar, Özellikle denemedeki üyeler..
Listemiz çok fazla ve denemedeki üyelerimiz çok. Liste maksimum 12 kişi, kaptan ve yardımcıları insiyatifi ile 15 e çıkabiliyor. Listem şuan 11 kişi ve 3 kişide izinden dönmek istiyor :KK43: Denemede 5 kişi var ve ben kimseyi kırmak istemiyorum ama böyle yapıp hak yemekte istemiyorum. "Benim için motivasyon önemli, listesiz devam ederim yeterki kilo vereyim." diyorsanız zaten grubumuz burada, sonuna kadar devam ederiz ilk fırsat çıktığında (ki bu ne zaman olur söz veremiyorum) listeye alırım. Ama yok listede olmak istiyorum diyorsanız sizi başka takımlara yonlendirebilirim. Kardeş takım belirler iki takım beraber devam edebiliriz.
Takıma hem listede olmayıp,denemede de olmayıp,gizliden takipte olanlar da devam edebilir mi?:KK45:.Ben de tam beni de takıma alın diyecektim de ,denemede ki arkadaşlara ayıp olur ,kalabalıksınız zaten diye demedim:ıslık:,gerçek bak:KK53:

Takıma hem listede olmayıp,denemede de olmayıp,gizliden takipte olanlar da devam edebilir mi?:KK45:.Ben de tam beni de takıma alın diyecektim de ,denemede ki arkadaşlara ayıp olur ,kalabalıksınız zaten diye demedim:ıslık:,gerçek bak:KK53:
Sen zaten geçmişi okuya okuya gelirken, biz seni grubun diyetsiz üyesi olarak kabule ettik :KK69::KK70::KK70::KK70:

Back
X