- Emoji Skoru
- 82.827
- Puanlar
- 598
Ciddimisin
Yaaaa neden bitanemm gercekten mi? ne oldu kiKiyamammm sana, sen uzulme emi tatlimm
Evet, aldıldiklari her şeyleri geri gönderdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddimisin
Yaaaa neden bitanemm gercekten mi? ne oldu kiKiyamammm sana, sen uzulme emi tatlimm
Ne kadar zamandır birlikteydiniz canımEvet, aldıldiklari her şeyleri geri gönderdim![]()
1 yıl olacakNe kadar zamandır birlikteydiniz canım
Tubiş yavrum senin sebzeye alerjinmi var ????@Ausencia ve @aeben abla ve diğer şekerler
Menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parmak peynir
3 zeytin
ara
1 portakal
öğlen
5 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
1 kase tarhanaçorbası
akşam
1 kase ezogelin
1 dilim ekmek
1 porsiyon ızgara köfte
birazdan
Yoğurt
meyve
Hopa !!! NoldukiSevgilimden ayrıldım, kesin dönüş yok![]()
Tamam meyve iptal edeyim o zaman bu diyetisyen niye böyle diyet listesi vermiş zamanında dediğin gibi çok karbon bi de zamanında bana diyo niaz gitmiş daha dengeli beslenecem sözTubiş yavrum senin sebzeye alerjinmi var ????
Hergün yazıyorum ama sen ısrarla salata yada seni az yemiyorsun
Ayrıca tarhananın 1 kp. 1dl ekmek eder sen kaç kepçe çorba içtinki ?yanındada zaten ekmek var
Gece meyve yeme barı zaten karbon çok alıyorsun![]()
@tuba52 bence söylenilenleri dikkate almıyorTubiş yavrum senin sebzeye alerjinmi var ????
Hergün yazıyorum ama sen ısrarla salata yada sebze yemiyorsun
Ayrıca tarhananın 1 kp. 1dl ekmek eder sen kaç kepçe çorba içtinki ?yanındada zaten ekmek var
Abla salata yapmaya üşeniyom ama sebze yemeği geçen hafta üst üste yapunca değişik oldun dediö ama olmadı yoksa uyarıların önerilerin başımla gözüm üstüneTubiş yavrum senin sebzeye alerjinmi var ????
Hergün yazıyorum ama sen ısrarla salata yada sebze yemiyorsun
Yok olurmu şeker yaptığım listeyi iptal ediyorum öyle düşünmeyin burda önerilere eleştirilere a çığ ım[USE 82846]@tuba52[/USER] bence söylenilenleri dikkate almıyor