- Emoji Skoru
- 32.458
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende tam kolay yerinde bırakmıssın be beyüşümçok zor yaaa ben 2,5 gün dayanabildim@Ausencia sen de mi girdin
o bi kilo ton onun için mi
![]()
Ayyy cidden mii kızz ben valla pitbull gibi oldum bir gerginlik var açlık uykusuzlukkçok zor yaaa ben 2,5 gün dayanabildim@Ausencia sen de mi girdin
![]()
çok zor yaaa ben 2,5 gün dayanabildim@Ausencia sen de mi girdin
![]()
isveç diyetini geçmişte benim de yapmışlığım var . yumurta ve ıspanaktan soğumuştum onun yüzünden![]()
ayy aynen ya ben de öyle hala ıspanak deyince o yağsız tuzsuz tadi geliyor aklıma midem bulanıyorisveç diyetini geçmişte benim de yapmışlığım var . yumurta ve ıspanaktan soğumuştum onun yüzünden![]()
. Halbuki çok severim keratatyı Hahhaha zalim tellioğlu ben tanıyom seniiacaba avatar altına belirtsek mi sefer telli diye![]()
ben de açlık halszlik yapmadı, meyveyle arama girdi diye birbirimizi sevmedıkAyyy cidden mii kızz ben valla pitbull gibi oldum bir gerginlik var açlık uykusuzlukk![]()
![]()
Avvvv ben isveçi hiç yapmadım yapamamda sanırım bu daha kolay
Yerim valla .
Hoş ben 4 kez o kabus isveç diyetini yapmış kadınım ... 4 gün le baş ederim ....hem buradakiler lezzetli en azından isveç diyetine göre .
Sence gerçekten aranıza girdimiben de açlık halszlik yapmadı, meyveyle arama girdi diye birbirimizi sevmedık![]()
heeee bende şimdi kodladım delycim demek ayrı takımlardayız.Hahhaha zalim tellioğlu ben tanıyom senii![]()
![]()
![]()
Canımm bende 4,5 saatlik uyku ile ayakatayım ya ondan herhaldee yoksa olmam galibaben de açlık halszlik yapmadı, meyveyle arama girdi diye birbirimizi sevmedık![]()
Evetttt dohturr civanımmm rakibizzheeee bende şimdi kodladım delycim demek ayrı takımlardayız.![]()

neeeeeeeeeeeeeeeee 11,5 kilo muEveeeeeeeetmiktar belirtilmemiş ne de olsa
Aynen ıspanağı yutabilmek için 1 sürahi su dikiyordum . İşte o diyeti asla yapmam . Nefret geldi . Ama 13 günde 11.5 vermiştim ilk yaptığımda ...rekorumdur .

İkisi birdenaçıköğretim mi ilahiyat mı?
ondandır yoksa iki yumurta iyi tok tutuyor gerçektenCanımm bende 4,5 saatlik uyku ile ayakatayım ya ondan herhaldee yoksa olmam galiba
bırak şimdiye gel canımgecmisi bitiremiyorum(
| 7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
| 31 | 1.67 | 75 | 86 | 86 | 85.5 |
ilk iki gün girdi işteSence gerçekten aranıza girdimi
Zati 3.4. Gün meyve yiyorsun kuzum![]()