Kızlar. Bebeğim ilk kez bu kadar sinirlerimı bozdu. Minicik daha o ama ben ona büyükler gibi kin guttum kızdım ceZa vercem die almadım kucağıma ağladı. .. kendimı tükenmiş hissediorum. Hep bebekten arta kalan zamanlarda bişi yapio olmak sıktı beni. Kvalide ve bananın evde olması da ayrıca sinir ediyo beni.
Böyle tatlı anne rolünü yeterince yapamiorum. Hep gülen seven Eğiten olamıyorum. .özümde bu yok. Tembel uyumayı yemeyi seven egoist biri yim ben.. hazirladigim sofraya oturtmadi ağladı die çok kizdim bebeme gece uyutmuyor die de . Ha bunu sözel fiziksel asla yansitmiyirm ama içimden gelen hısler bunlar ...
Onun kilina zarar gelse ölürüm biliom . Zaten kıskanç yapım var. Onu baska sini n kucağında görmeye tahammül edemiyorm. Böyle yken kvalide nin sen yemeğini ye ben yatırırim deyip 40 saat uğraştığım bebegi uyutabilir olması da .zaten tuz biber oldu .

içimi doktum az...
Vero ortamını ve hissetiklerini çok iyi anlıyorum ...
Sana kızamıyorum çünki canını verececegin yavruna değil bu hissettiklerin . Ayrıca her yazdıgın yüreginden yazıyorsun içinden o an ne geçiyorsa . Sözcükleri kıvırmadan .
Bebegin için yarım gunluk bakıcı tut . Çünki bu şelikde daha kötü oluyorsun . Artı iki yetişkinede bakmak durumundasınki zaten bebek yeterince yorarken ek iki kişi dahada zorluyor seniki zaten henüz bebegin zorşuklarına alışamadan birde iki yaşlıya bakmak çokkk zor
Birde kaçamaklarına deginmek istiyorum . Bizler bu vermek için ugraştıgımız kiloları saglıklı şeyler yiyerekmi aldık ?
Emzirirken hangimiz saglıklı beslendi ?

ben saglıklı beslenmedim hatta yavrularımıda saglıklı besleyemedim

o zamanki durumlar öyleydi malesef .
Hanımlar ,Evet yemese iyi fakat evde sürekli misafiri düşünün onlara yemekler hazırlandıgını ve emzirdiğini iştahınızı düşünün

. Belki bu konuda nefsine taviz veriyor olabilir .ama bu kendi seçimi ve kimse bi bebegi annesi kadar düşünemez .
Kelebegim sana gelince . Senide okadar iyi anlıyorumki

.
Kelimelerim açık olabilir kızma bana emi

Zor bir dönemdesin
İçinden ,ya benim bebegim olsa böyle yaparmıyım ,herşeyine dikkat ederim kızmak sinirlenmek ne demek , diye veroya kızdıgını sezebiliyorum .
Ama kuzum rabbım inşallah sanada gösterecekki bu öyle olmuyor malesef .
Hepimiz insanız dayanma ve kırılma noktalarımız olabiliyor , yorum yaparken bunlarıda göz önüne almak lazım