Vero ortamını ve hissetiklerini çok iyi anlıyorum ...
Sana kızamıyorum çünki canını verececegin yavruna değil bu hissettiklerin . Ayrıca her yazdıgın yüreginden yazıyorsun içinden o an ne geçiyorsa . Sözcükleri kıvırmadan .
Bebegin için yarım gunluk bakıcı tut . Çünki bu şelikde daha kötü oluyorsun . Artı iki yetişkinede bakmak durumundasınki zaten bebek yeterince yorarken ek iki kişi dahada zorluyor seniki zaten henüz bebegin zorşuklarına alışamadan birde iki yaşlıya bakmak çokkk zor
Birde kaçamaklarına deginmek istiyorum . Bizler bu vermek için ugraştıgımız kiloları saglıklı şeyler yiyerekmi aldık ?
Emzirirken hangimiz saglıklı beslendi ?

ben saglıklı beslenmedim hatta yavrularımıda saglıklı besleyemedim

o zamanki durumlar öyleydi malesef .
Hanımlar ,Evet yemese iyi fakat evde sürekli misafiri düşünün onlara yemekler hazırlandıgını ve emzirdiğini iştahınızı düşünün

. Belki bu konuda nefsine taviz veriyor olabilir .ama bu kendi seçimi ve kimse bi bebegi annesi kadar düşünemez .
Kelebegim sana gelince . Senide okadar iyi anlıyorumki

.
Kelimelerim açık olabilir kızma bana emi

Zor bir dönemdesin

İçinden ,ya benim bebegim olsa böyle yaparmıyım ,herşeyine dikkat ederim kızmak sinirlenmek ne demek , diye veroya kızdıgını sezebiliyorum .
Ama kuzum rabbım inşallah sanada gösterecekki bu öyle olmuyor malesef .
Hepimiz insanız dayanma ve kırılma noktalarımız olabiliyor , yorum yaparken bunlarıda göz önüne almak lazım