• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm menümü vereyim
sabah
tost kepekli 1yumurta domates ve maydonoz
ara
küçük elma
öğlen salata tavuk sote 2 kaşık pilav
1 mandalina kızlar cekirdek yiyorlardı 1acuçta çekirdek
akşam menemen ve kk peynir 1dilim ekmek
1.5 lt su ve ödem çözücü cayım
spor şuan yapmadım

Ay abla bende 28 dim 3.yü doğurduğumda 1.zaten 10ay sonra doğdu okula gidiyodum bide herkes kesin hamilede ondan evlendi demiştir fakültede (: karnı burnunda derslere giriyodum hey gidi günler hey mezuniyette 23 günlük kucağımdaydı hey gidi günler hey Allah inşallah isteyen herkese en kısa sürede verir.saydınıma kelebeğime :dua: :dua:
Hay kız seni ne yapsın Allah bir de mezuniyete gitmiş eksik kalmamış. Ben yapsaydım babam keserdi beni galiba :D

Çarşamba :

Sabah
Haşlanmış 2 yumurta
Kahve

Ogle :
Ton balıklı salata
3 4 kaşık yoğurt

Aksam:
Tavuk çorbası

Spor yok , poyraz var :KK53::KK53:
Su : 2.5 litre

Bugün
2 kurukayısı 1 bardak yoğurt 1 yk yulaf
Ara 10 badem
Öğle 1.5 kupa çorba
Ara 3 kurukayısı
Aksam 3 köfte bol salata
Ara 1 caybardagi tarçınlı süt

Iyi akşamlar menüm
Sabah geç uyandım öğünler birleşti yine...
1 kupa yeşil çay
2 dilim kizarmis tam bugday ekmegi
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 ceviz 1 incir 5 badem
1 kırmızı biber
Akşam
1 küçük dilim çavdar ekmeği
1 tabak etli nohut
4 y.k. pırasa
1 su bardağı yoğurt
1 söğüş domates
Ara
1 mandalina yerim
Gece
Atom içerim
Su: 1,5-2 lt. kadar
Spor: yok

Benim etrafımda da vardı tatlım ..Hem de sinir bozmayı icat eden insanlar onlarmış gibi işlerinde çok profesyonellerdi :rolleyes:
Ben evde şu taktiği uygularım hep ... bir eşyaya bakarım , hmmm 1 senedir elime almamışım ...derhal elden çıkarırım ...hmmm 6 ayda bir kez almışım ....derhal kutular /koliler depoya kaldırırım ... hmmm her gün elimde ....en göz önğnde bir yere alırım .
Şimdi bu kadın deli mi :KK70: bunu neden anlatıyor diyorsun ( dedin dedin duydum :KK70: )
Teşbihte hata olmaz derler , insan /eşya benzetmesi hoş kaçmadı biliyorum ama hayatımdaki insanları da böyle eledim .
Canımı sürekli sıkanlar gönderildi , ara ara sinir zıplatanlar ama bazen gerekli olanlar depoya kaldırıldı ve çok mutlu hissettiklerimle daha çok zaman geçirilmeye başlandı :KK51:
Bunu biliyorum da nasıl çıkarayım kısmı sorun diyorsan ? İnan bu aşamada kimsenin kalbini kırmadım .
Netimdir ben . Hatır için gitmek istemediğim bir yere gitmem , kırılır diye hiç müsait değilken ''aaa ne demek buyur gel '' demem .
Belki yaşla belki yaşanmışlıklarla ilgili ... Bir de yaşadığım hastalıkların etkisi büyük tabii . Bana dr um dünya yansa hasırın yanmasın dedi ... Hiç bana göre değildi . Bende kendi çaremi buldum ... dünya yansa ... ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum . Kişiye göre , o yangının içine de dalarım , hasırımı alıp güneşlenirim de .

Bugün de ausun dökülme gününü izlediniz o_O

Bu anlattıklarına bizim meslekte 5S diyorlar kuzu :D yani eşya için olana. Ama söylediklerine aynen katılıyorum. Ayrıca anlattıkların resmen beni açıklamış beni anlatmışsın gibi geldi ;)

Benim oğlum da yazık kar yağcak da oynucak diye bekliyor. 'Yağarsa oynarız annecim' dedim '15 senedir burdayım 2 kere kar yağdı' demedim çocuğa ne diyim artık. Televizyonda görünce hoşuna gidiyor kartopu oynucaz, kardanadam yapçaz diye hayal kuruyor
Yakında gönder konyaya ben oynarım pasalarla ;)

@kuzularinannesi bir şeyim yok canım.
Ümitsizliğe kapılıyorum bazen bugün de öyle bir gün sanirim, canım birsey yapmak istemiyor
içim acıyor benim bebeğim olmayacak sanki öyle hissediyorum :KK42:
@Ausencia mın dedigi gibi galiba arabesk takiliyorum bugün. Cabuk gecer ausum fazla sürmez.
Dunku yorumlari okudum kelebegimde cok hassas bu konuda icine oturdu kuzumun.
Ben tabi bir cogunuzun dediği gibi yasamadigim icin bilemiyorum bi melegim olsa hayatim nasıl degisirdi? Logusalık nedir bilmiyorum neler hissederdim. Belki dediklerinizi yasardim bilemiyorum ama raziyim diyorum hamileligim boyunca igne vurulmaya o saglicakla dogsun, uykusuz kalmaya raziyim o neseli kahkahalari unutturur bana uykusuz gecelerimi :KK42: ac kalayim raziyim o doysun. Sabaha kadar onu koklayayım doyasiya okşayayım, oyle cok hayalim var ki onunla ilgili bi gelse anneciginin kollarina saglicakla. Insan en cok istedigi seyle imtihan olurmus bu dunyada. Zor bir ihtihan Rabbim bu imtihandan saglicakla gecmemizi nasip etsin. Bugun duygusal takılıyorum canlar kusuruma bakmayin.
@masumm canim tesekkur ederim siz de benim icin cok onemlisiniz. Evden cikmak bile istemiyor canim. Yarin iyi hissedersem kendime bi odul veririm insallah.
Hepiniz sagolun desteginiz icin tesekkur ederim hepinize, sizleri seviyorum ♡♡♡
@DelyDoly kızlar konuyu dağıtmışkwn tekrar açmıycam ama yazdıklarınızı okurken akan gözyaşlarım eşliğinde amin amin dedim dua ettim inşallah en hayırlı zamanda kavuşun bebeklerinize :dua: :dua:
ya kızlar şimdi size bişiy anlatcam diyetle alakalı degil !!! acaba benmi abartıyorum fikir almak istedim

şimdi ben geçen dedim ya bi iş var diye ben bunu bi komşumla paylaştım, rakip olarak görmedim hatta söylerkende deidmki kimseye söylemiyorum rakip olsun istemem kimse dedim.. bu kadınında yaşı bana göre 13-14 yaş var neyse bu kadın sen git bul buuştur birini cv gönder , ben mi yanlış düşünüyorum bu yanlış degilmi ?

bu iş herkes başvurur ama sizce bu sinsilik degil mi ? birde ben gireyim senide aldırıcam dediii:KK57:
bence sen o kişiden derhal uzaklaş bi insan bu kadar saman altından su yürütür kimse ye söylememiş ona söylemişsin demekki samimisin demekki gerçek dost değil:KK57:

Menum 15.11.2016 Sali
Sabah
2 pul biberli yumurta
2 kk peynir
3 bardak cay

Öğlen
1 por. Karışık izgara
1 kase yogurt
Salata

3 kuru incri

3 lt su 2 bardak yesil cay 2 bardak kayisi 60 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar kizlar