• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hahahhaha uykunda kulaklarını cinlatcazzz :halay::halay::halay:
Zaten anca yarım saat uyuyamadım, sebebi anlaşıldı :KK62:

Kiz nanam sen beni tanimiyon mu neden selamimi almadin?
Canım geçmişi oluşmamıştım :KK60:

Etkisi var bence de masum .
Bende de kabus furyası uyuyamama başladı 3 gecedir .

Sabah sabah oluyor bazen ...afyonum patlamadan pek muhatab olmam ben
Banada çarptı geçti :confused::confused:

Bana meyve zararsız gelir hep ama konunun duayeni aeben bu kadar meyve miktarını hep eleştiriyor menüde ...vardır bir bildiği mutlaka :KK51:
Meyvede şeker gerçeği azinsanamaz :KK43:

herkese hayırlı sabahlar, hayırlı bir gün diliyorum:KK200:

çok haklısın.. Bu hafta aşırı aşırı meyve yedim. dün öğlen fazlaca kuru incir ve kayısı yedim, akşamda dayanamadım meyve yedim sonrada gece üzüntümden uyuyamadım :olamaz: Şu sıralar çok stres var hayatımda, galiba meyve ile hayatımı tatlandırmaya çalışıyorum. Zannımca yarın sabah eksi çıkamayacağım ve dün geceden beri çok üzgünüm :KK42: Üzüntümü atıp yola devam etmek istiyorum, çünkü üzüntü ve stres bende resmen yemeye davet çıkarıyor :KK43:
Ve yiyerek daha çok strese giriyorsun :sinirli:

@nananais yan dön :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Donemiyorum koltuk çok dar :KK53::KK53:

Hahahha kaçkınımm canım nana bizi sağlamm haydarlıcakk vereni alanı sabit kalanı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Beni hep kötü göster sen :63::63:

He üzüntü ve stres yemek yedirsin ...sonra yediğin yemekler kilo aldırsın ..sonra aldığın kilolar daha çok üzüntü stres yapsın ... sonra o daha çok üzüntü stres daha çok yedirsin :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Betüüüüüüüül , tellioğlum ..hadi 7 lilere çok az kaldı .

Derdin sıkıntın ne ise , yediklerimiz ilaç olmuyor .

Menülerin gayet iyiydi bu hafta ..sadece meyven çoktu ..ben artı göreceğini düşünmüyorum canım :KK68:
Tatlım meyve gerçeği var, aşağıda betuş için porsiyon resmini atacağım. Bu betusun çok büyük sorunu :(

Alana sabite lafım yokta ...mis gibi verene :KK12::KK12: kazan kaldırırız :rolleyes:
Öyle mi :KK11::sopa::sopa:

@nananais
Perşembe MENÜM

SABAH
1 dl tb ekmek
peynir
bir domates

ARA
3 kuru incir
bir kuru kayısı
badem

ÖĞLEN
2 biber dolma
bir domates
ayran

ARA
bir elma
kuru incir
badem

AKŞAM
Tavuklu pilav
Yoğurt

ARA
elma
muz
armut
IMG_20161117_110152_640x360.webp

Tatlısı işte sana yukarıda meyve değişimi.
3 kuru incir
1 kuru kayısı
1 elma
1kuru incir
1 elma
1 muz
1 armut
=8 porsiyon meyve...
Vücuduna bu eziyet neden?
Bunu niye yapıyorsun? Normalde 6 öğünün var ama 8 porsiyon meyve var? Ki 2 porsiyondan fazlası diyette onerilmiyor meyve sekerinden dolayi. Hele ki muz hiç tavsiye edilmiyorken. Şuan şoktayim.
Sana kızıyorum ama bu artı ile geleceğim dediğin için değil yarın istersen eksi 2 ile gel yinede kızcağım. Senin kendine yaptığını ben affetmiyorum :( :(

Canim ben azeriyim de bizde o kelime gayet normal bi sey...yani bosanmis kadina diyorlar...sizde galiba farkli...
Canım bu bizde de aynı anlama geliyor ama pek hoş bir ifade olarak kabul edilmiyor. Bunun yerine eşinden ayrılmış ifadase daha iyi sanki :KK66:

Heee vallahh tatlım zaten ben uzun zamandır vermediğimi vermişimm :KK70: :KK70: :KK70: müthiş enerjikimmm vallah :KK70: :KK70: :KK70: Ya bende geçen hafta ödem vardı yadaa harbii bu diyet bana müthiş yaradıı kafamm karman çurmann:confused::confused: ama sonuç güzellll :KK36::KK36::KK36::KK36:
Kuş kadar yesem Bende sıska kalırdım :lülülü:

Yavrum bu elma/muz/armut bildiğimiz elma muz armut mu ? :rolleyes:
Bu artık boyut değiştirmiş :KK51::KK51:

Kaptanım 4 günlük diyetin 2. Günü sadece öğlenle akşamı birleştirdim malesef :KK66:
Hâlâ onaylamiyorum canım ausencia açıklamış zaten nedenini :(
Az yedin ya ona diyor ahum :KK68: bende 4 günlük diyette dedim . Nana da ... öğün atlayıp az porsiyon yemene :sinirli: dedi .

İmza

Olaya görgü şahidi :KK70::KK70::KK70:
:mapus::super:

Hahahhaaa enemmm uyanmışş pamıkkk prenseess :KK70: :KK70: :KK70:
Prensim yok ama telefonum öperek uyandırdı :süslü::süslü:

Onu bizde yapardık . Eskiden mahalleler böyle degildi gece bile saklamb oynardık . Hele bi kere annem banyo yaptırmak için çagırıyo oyun nekadar tatlı geldiyse gitmedim :-) sobra kötekle banyoya görürmüştü anacım . Ay bizim dönem çoçuklugunu yaşadı ama şimdiki çoçuklar :KK43:.
Yaaa kuzumm hele hıdırellezdee ne kadar atladımsa ateştenn zenci futbolcuu gibi :D :D hatta saçların bir kısmıı yanmışşş kafama taslaa vuraa vuraa yıkamıştıı anamm :D :D :D :D hepp ondan eser kaldıı böylee :D :D :deli::deli::deli:

Zaten anca yarım saat uyuyamadım, sebebi anlaşıldı :KK62:

Meyvede şeker gerçeği azinsanamaz :KK43:
Ve yiyerek daha çok strese giriyorsun :sinirli:

Tatlım meyve gerçeği var, aşağıda betuş için porsiyon resmini atacağım. Bu betusun çok büyük sorunu :KK43:
Eki Görüntüle 1912803
Tatlısı işte sana yukarıda meyve değişimi.
3 kuru incir
1 kuru kayısı
1 elma
1kuru incir
1 elma
1 muz
1 armut
=8 porsiyon meyve...
Vücuduna bu eziyet neden?
Bunu niye yapıyorsun? Normalde 6 öğünün var ama 8 porsiyon meyve var? Ki 2 porsiyondan fazlası diyette onerilmiyor meyve sekerinden dolayi. Hele ki muz hiç tavsiye edilmiyorken. Şuan şoktayim.
Sana kızıyorum ama bu artı ile geleceğim dediğin için değil yarın istersen eksi 2 ile gel yinede kızcağım. Senin kendine yaptığını ben affetmiyorum :KK43: :KK43:

Kuru meyve kutumu iş masamdan kaldırdım. Bugün meyve ve şekerli hiç birsey yemiyeceğim inşallah:KK22: Ve artık gün de 1 taze, 2 kuru meyvenin üstüne çıkmayacağım inşallah :KK33:

@saydin78 bebişim daha iyi oldun inşallah??
Tatlım daha iyiyim teşekkür ederim♡♡♡
@saydin78 canımmmm nasılsınnn hiç yazmamışssınn zalim teellimm benimm :KK60::KK60::KK60:
zalim Seferoglummm iyiyim ♡♡♡ uyuyakalmışım yine, bir uyandım 11 :KK35:Kahvalti yapıcam ancak. 2 öğün yaparım :KK33:
Kociş sinemaya gidelim bugün dedi yoooo gitmeyelim dedim :-)Yarın cumaa :KK31:Herşey baskül için :super:

Tatlım daha iyiyim teşekkür ederim♡♡♡

zalim Seferoglummm iyiyim ♡♡♡ uyuyakalmışım yine, bir uyandım 11 :KK35:Kahvalti yapıcam ancak. 2 öğün yaparım :KK33:
Kociş sinemaya gidelim bugün dedi yoooo gitmeyelim dedim :-)Yarın cumaa :KK31:Herşey baskül için :super:
Günaydınnn o zamannn güzellikkk dağ filmii çok güzel diyorlar gitseydinn kız yemez içmezdinn eğlenrdiniz

Günaydınnn o zamannn güzellikkk dağ filmii çok güzel diyorlar gitseydinn kız yemez içmezdinn eğlenrdiniz
Hafta sonu insaAllah tatliş ;) önerin için teşekkürler canısı:KK19: yarında ailemle gezmeye gidicem ♡♡♡ ohhh sefamm olsun :21:

Back
X