• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa benim arkadaş çocukluk sınırda görevlii o anlatıyor hepp ondan mıdır nedir anlamadımm :KK70: :KK70: :KK70: Anlatttım ona hemen göndereyim dediii :KK70: :KK70: Kızzz senindeee rüyaa pek şekermişşşş bendekiler bu ev bizimmm diyorlardııı çata çat kavga ettimmm hee vallahhh ayılamadım dahaa :deli::deli::deli:

:KK17::KK17::KK17::KK17: tırstım

Kızlar lazer bitti eve gidicekyim
Arkadaşım aradı sinemaya gidelim mi dedi iyi madem dedim cocuklar yok kocada yok bi keyif yapayım dedim.

Moralim de bozuk aslında arkadaşımdan dolayı çok etkilendim ama o bir sure gorusmeyelim ara verelim dedi bende hiç gorusmeyelim dedim noktayı koydum çokta üzüldüm ama gidene bay bay en sevmefigimm sosyal medya tribi attı bana,ve ordan laf sokmaya:KK43: :KK43: başladı

Lazeri sormuş birisi ben cokemmunum ankaradaolan vara tavsiye edetim kefilin benim bittiyse herkesin biter

Aksama menunu yazarım iç açıcı değil

Hadi ben kaçar......

Lazeri ben sordum canım :oops:

Anlattığın durum da hiç hoş değilmiş . Kaç senelik arkadaşı bilmiyorum ama sosyal medya tribi katlanılacak gibi değil.

Menün neden öyle canım ya ...toparlamıştım sabah motiyi ?

Canımmm bu aradaa hayırlı olsunn tebrik ederimm yeni görevlendirmenn gelmişş :KK70: :KK70: :KK70: Kaptanı derya sen oldun herhall @nananais senidee heç bir yere bırakmayızz emekli olmadın heee daha çok gençsinn :KK70:
Gideceğim en fazla yer... Iıımmm şey... Bi yerde bulamadım :oops:

:KK17::KK17::KK17::KK17: tırstım

Lazeri ben sordum canım :oops:

Anlattığın durum da hiç hoş değilmiş . Kaç senelik arkadaşı bilmiyorum ama sosyal medya tribi katlanılacak gibi değil.

Menün neden öyle canım ya ...toparlamıştım sabah motiyi ?
Hahhahaa tırsaa kaptanı deryamm sevdiklerimizlee sıkıntı olmaz başımızın üstünde taşırızz çeçozlugumuz sevmediklerimize :D :D :D

@Ausencia ablacım bende burayı özledim yeni arkadaşlar gelmiş hiç tanışamadım , herşey üstüste geldi haftasonuda temizlik işine girişiyoruz dinlenmek şöyle dursun inşallah bu haftadan sonra rahatlayacağım düğünde sınavda geçmiş olacak
@Davina kuzum günler önce yazdığın mesajına yeni dönebiliyorum bende seni çokkk özledim takıma gelmeden önce daha çok konuşuyorduk:KK48:
@saydin78 @vorones menülerede yorum yapamıyorum barim etiketleyinde beni o mesajları atlamayayım :KK43:

Merhabaa hanımlar nasılsınız :)
@Ausencia abla kaptanlığın hayırlı olsun senin olmana çok sevindim
@nananais senin yerin her zaman ayrı ❤️ umarım buraları tamamen bırakmazsın

Videodaki kadın çok mantıklı konuşuyor cidden. Dünyada ve ülkemizde hem fazla kilolu olmak hem de obezite büyük sorun artık malesef :KK43:
Bu arada benim kilom başlangıçta 88 olmasına rağmen ve boyum 170-172 olmasına rağmen kas oranım çok düşük yağ oranım çok yüksek çıktığı için morbid obez sınıfına girdiğimi söylemişti diyetisyen :KK43: aslında görünüşte kimse bana obez demez ben de kendime demem ama vücudumda o kadar fazla yağ birikimi var ki demek... Aşırı sağlıksızım yani. Şimdi diyet yaparak yağ oranımı gitgide düşürüyorum yağ oranım 40 iken şu an 35 falan. İnşallah 70li kilolara gelince diyetisyene de danışıp spor salonuna başlayacam. Kas miktarımı artırırsam yağ oranım daha da düşer.
slm o kadın dr ayça kaya endokrin uzmanı kendisi ve ben açıkçası ayça kayanın söylediklerini harfiyle uygulayamasamda hep mantıklı gelmiştir söyledikleri ve sürekli takip ederim bana mantıklı gelen herşeyide kaydedrim zihnime çünkü hayatımda yasak kelimesi benim en zayıf noktam yasak varsa ben kaçarım ama o hiçbişeyi yasaklamaz herşeyi yiyin ama porsiyon kontrolü yapın der. bu arada kilonuz çok değilmiş gerçekten ama madem yağ kitleniz fazla gerçekten hepimizin spora ihtiyacı var. plates sizin uygun olacaktır diye düşünüyorum tabiki diyetisyeniniz ve spor hocanız ne önerir bilmiyorum?umarım herşey gönlünüzce olur.....

evim çok soğukkkkk :mad::mad::mad::mad: delireceğim ya neden ısınmıyor bu ev? merkezi sistem tüm vanalar açık ama ısınmıyor. ve midem bulanıyorrrrrr:KK57::KK57::KK57:

ablam benim nasıl da özlemişim tirplerini bile :KK60::KK60: ama yine kendine haksızlık ediyorsun valla yeni gelenler gerçek zannedecek:KK48::KK48:
gurban olurum gel bize ev hamam gibi dışarda 1haftadır yağan yağmurun ardından güneşli hava var gel gezeriz ben sana bakarım gellll.:KK60:

Canım benim ...çok özleniyorsun . Gözlerim senin mesajlarını arıyor .

Hafta sonlarını iyi değerlendir , güzel dinlen .:KK200:

Bdv yi unuttum ben ya ...muhteşem yorumlarımdan eksik kaldılar :rolleyes:

Teşekkürler :KK200:

Yazdıkların çok doğru ... Bunu bende zaman zaman dile getiriyorum . Benim mazimde de 35 e yakın bir yaşta ...9 ada 38 kilo var . Diyetisyenle .
Şimdi desen 40 geliyorum yine gidiyor kilolar .

Ama ...

Bazı arkadaşların metabolizması bizim kadar şanslı değil . Yemeyip , lokmalara bile dikkat edip , düzenli beslenip ...- göremeyince motivasyonları düşüyor .

Seninde dediğin gibi bunun hal yolu asla diyet ürünler /zayıflatma tuzakları değil . Diyetisyen gözetimi :super:

Masumm da eminim iptal edecektir siparişini ... o_O

Saadet canım teşekkürler :KK200:

Aralık'ta bende vücut analizine girip , kas yağ vs..ölçümü yaptıracağım . Meraktayım açıkcası . Geçen sene Aralıkta 89.9 kilo ile %48 yağ :rolleyes::rolleyes:
bacım herkesin gerçekten farklı metobolizması var fakat burda olduğum sürece gözlemlediklerimden tek bir gerçek var şok diyet innnnnnnnnnnn:stop:sağlıklı beslenmek ve spor.........:cool: kilo vermekten çok sağlığımız daha önemli kilo veremiyorsak illaki bir yerde hata yapıyoruz mesela ben 2 öğün beslenirdim hiç aburcubur yok nerdeyse bi bakmışımki 85 olmuşum bir top gibi yuvarla beni boy kısa :))) baktımki benim metobolzima az beslenmekle kilo vermiyor az ve sık beslendim hayatımda yasak yok herşeyi yedim tek çıkardığım şey pilav makarna patetes onlarada bağımlılığım yoktu zaten tatlı sevmem hiç yemem değil ama aramam bu benim avantajlarımdı tek bağımlılğım ekmek onuda hiç bırakmadım hatta burda bayağı ekmek konusunda muhalefet bile oldum:KK70:.herkes kendini deneme yanılmayla kendi metobolizmasını çözüyor kısaca:KK60:

Canım benim ...çok özleniyorsun . Gözlerim senin mesajlarını arıyor .

Hafta sonlarını iyi değerlendir , güzel dinlen .:KK200:

Bdv yi unuttum ben ya ...muhteşem yorumlarımdan eksik kaldılar :rolleyes:

Teşekkürler :KK200:

Yazdıkların çok doğru ... Bunu bende zaman zaman dile getiriyorum . Benim mazimde de 35 e yakın bir yaşta ...9 ada 38 kilo var . Diyetisyenle .
Şimdi desen 40 geliyorum yine gidiyor kilolar .

Ama ...

Bazı arkadaşların metabolizması bizim kadar şanslı değil . Yemeyip , lokmalara bile dikkat edip , düzenli beslenip ...- göremeyince motivasyonları düşüyor .

Seninde dediğin gibi bunun hal yolu asla diyet ürünler /zayıflatma tuzakları değil . Diyetisyen gözetimi :super:

Masumm da eminim iptal edecektir siparişini ... o_O

Saadet canım teşekkürler :KK200:

Aralık'ta bende vücut analizine girip , kas yağ vs..ölçümü yaptıracağım . Meraktayım açıkcası . Geçen sene Aralıkta 89.9 kilo ile %48 yağ :rolleyes::rolleyes:
Bdv ahaha :KK70: deli takipçiydim bi dönem. Bi de oraya takılınca ben de depresyona giriyorum ya. Bayadır oraya hiç bakmıyorum mutluyum :KK70:

Haklısın zayıflamak için kafamıza göre takviyeler veya ilaçlar kullanmamalıyız, takviyeye ihtiyacımız varsa bunu tahlillerle tespit edip doktor kontrolünde kullanabiliriz. Bilinçsizce kullanıp vücudumuza başka zararlar vermek göze alabileceğimiz bir risk değil, umarız ki arkadaşlar da vazgeçer :KK43:

Abla kesin çok daha iyi çıkacaktır yağ oranın. Hem baya kilo vermişsin hem de sağlıklı besleniyorsun :)

Kuzummm sabaha kadar kabuslardaydımm açılışım olmadıı :KK70: :KK70: :KK70: Eşimdee diyoo sabaha kadar söylendin durdun diyee evimi suriyeller basmıştıı heryerdee vardı he odada balkonumu yıkmışlar wc yi yıkmışlarr berbatt bi şeydii halaa etkisindeyimm :KK70: :KK70:

Ay hayır olsun canım .... Bir şeyin etkisinde mi kaldın acaba ?

Bende bir ara evimi hep filler basıyor ...çekmecelerden bile yavru filler çıkıyor görüyordum :rolleyes::rolleyes:
Olaylar olaylar :KK70: ben de ara sıra abidik gubidik rüyalar görürüm geçen gün mesela bi duyuru yapılıyormuş "bi felaket olucak önleminizi alın" diye. Felaketin ne olduğunu bilmiyoruz ama evden dışarı çıkmaya çalışıyoruz bi türlü çıkamıyoruz telefon şarj aleti yiyecek kıyafet derken eşyaları toplamaktan ve aa şunu unuttuk onu da alalım diye diye bi türlü çıkamıyoruz ben kızıyorum hadi çabuk olun hala evdeyiz diye ama kimse tınlamıyo beni çok stresli bi rüyaydı :KK70: neden evden çıkmaya çalışıyoruz onu da anlamış değilim belki dışarıda bi felaket olucak kafamıza göre dışarı çıkıyoruz :KK70:

Kızlar lazer bitti eve gidicekyim
Arkadaşım aradı sinemaya gidelim mi dedi iyi madem dedim cocuklar yok kocada yok bi keyif yapayım dedim.

Moralim de bozuk aslında arkadaşımdan dolayı çok etkilendim ama o bir sure gorusmeyelim ara verelim dedi bende hiç gorusmeyelim dedim noktayı koydum çokta üzüldüm ama gidene bay bay en sevmefigimm sosyal medya tribi attı bana,ve ordan laf sokmaya:KK43: :KK43: başladı

Lazeri sormuş birisi ben cokemmunum ankaradaolan vara tavsiye edetim kefilin benim bittiyse herkesin biter

Aksama menunu yazarım iç açıcı değil

Hadi ben kaçar......
Arkadaşınla neden görüşmeme kararı aldınız ki özel değilse? :KK43: elbet bu noktaya gelinmişse bi sebep vardır ama sosyal medya tribi de hoş değil

Gideceğim en fazla yer... Iıımmm şey... Bi yerde bulamadım :oops:
Gideceğim tek yer havaalanı bana lazım yeni yaşam alanı diyorsun :110:

@Ausencia ablacım bende burayı özledim yeni arkadaşlar gelmiş hiç tanışamadım , herşey üstüste geldi haftasonuda temizlik işine girişiyoruz dinlenmek şöyle dursun inşallah bu haftadan sonra rahatlayacağım düğünde sınavda geçmiş olacak
@Davina kuzum günler önce yazdığın mesajına yeni dönebiliyorum bende seni çokkk özledim takıma gelmeden önce daha çok konuşuyorduk:KK48:
@saydin78 @vorones menülerede yorum yapamıyorum barim etiketleyinde beni o mesajları atlamayayım :KK43:
Tamam kuzucum sende menune beni etiketle emi :KK66:

@Dersaadet_ canımm işte konuşulanlar etkiliyor herhalde arkadaşım sınır karakolunda görevli her gün anlatıyorr ondan mıdr nedir bende etkilenmişim :D :D Senin rüyadaa çokk hoşmuşş :D :D :D

Back
X