Bdv ahaha

deli takipçiydim bi dönem. Bi de oraya takılınca ben de depresyona giriyorum ya. Bayadır oraya hiç bakmıyorum mutluyum
Haklısın zayıflamak için kafamıza göre takviyeler veya ilaçlar kullanmamalıyız, takviyeye ihtiyacımız varsa bunu tahlillerle tespit edip doktor kontrolünde kullanabiliriz. Bilinçsizce kullanıp vücudumuza başka zararlar vermek göze alabileceğimiz bir risk değil, umarız ki arkadaşlar da vazgeçer
Abla kesin çok daha iyi çıkacaktır yağ oranın. Hem baya kilo vermişsin hem de sağlıklı besleniyorsun :)
Olaylar olaylar

ben de ara sıra abidik gubidik rüyalar görürüm geçen gün mesela bi duyuru yapılıyormuş "bi felaket olucak önleminizi alın" diye. Felaketin ne olduğunu bilmiyoruz ama evden dışarı çıkmaya çalışıyoruz bi türlü çıkamıyoruz telefon şarj aleti yiyecek kıyafet derken eşyaları toplamaktan ve aa şunu unuttuk onu da alalım diye diye bi türlü çıkamıyoruz ben kızıyorum hadi çabuk olun hala evdeyiz diye ama kimse tınlamıyo beni çok stresli bi rüyaydı

neden evden çıkmaya çalışıyoruz onu da anlamış değilim belki dışarıda bi felaket olucak kafamıza göre dışarı çıkıyoruz
Arkadaşınla neden görüşmeme kararı aldınız ki özel değilse?

elbet bu noktaya gelinmişse bi sebep vardır ama sosyal medya tribi de hoş değil
Gideceğim tek yer havaalanı bana lazım yeni yaşam alanı diyorsun