- Emoji Skoru
- 141.631
- Puanlar
- 598
Benide zayıflatsanız![]()
![]()
![]()
Oyyy efserim ... seninde mi kilo derdin vardı canım ?
Göremiyordum seni ne zamandır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benide zayıflatsanız![]()
![]()
![]()
hayırlı koca tıptan evladır @Dersaadet_ im... Bak sana evde kalmış apla tavsiyesiDualarımız seninle canım . Allahım zihin açıklığı versin . Sular seller gibi ezberle![]()
Koca yoook koca yoook![]()
kendi çapımda azmim yüreğimde elhamdulillah ama bir şekerleme sürecidir gidiyor. E bakıyorum size null kaçamak, sonra indiriyorum kafama
Dedim kaplumbağa hızımda veririm, olur 10 ayda 15 kilo- Allah bereket versin![]()
afiyet olsun canımYulaf kepeginden gözleme süper oldu..
Yanında da brokoli yedim![]()
öyle gerçekten.Düşünsene şaka maka son 6 ayda gitti 9-10 kilo elhamdulillah ve bu süreçte hiç artı çıkmadımBak hafta 300-400 diyince sevimsiz geliyordu ama böyle geniiiiiiiiş perspektiften bakıp 15 kilo dedin ya , içim bi ısınıverdi![]()

Hemde Belalı bir derdim var en son tartıda 96 yı gördüm malesefOyyy efserim ... seninde mi kilo derdin vardı canım ?
Göremiyordum seni ne zamandır![]()
Hemde Belalı bir derdim var en son tartıda 96 yı gördüm malesef
Kuzum evde tadılat vardı ,evi yeniliyorumsıra galiba bana geliyor
![]()
evetttt doğru söyluyorsun, ümmetçe bir bozulma içindeyiz malesef. Ama Allahu Taaladan torpiilliyiz, ümidimizi kaybetmiyoruzÇelme kızın aklını .... tıp okuyacak o ... bana ilaç yazacak ...
Hayırlısı kalmadı hem o dediklerinin![]()
ne tatlı şeysin sen yaaaaaa, öpücemmm seniiiiAnam o nasıl söz efserim ... güle güle ağız tadıyla oturun canım .
Kilo da biliyorsun kafaya koyup azmetmeye bağlı ... Öyle başla bırak başla bırak olmuyor .
96 dan 66 ya inersin istesen ...neler yapıyoruz oooo bi bilsen biz burda![]()
evetttt doğru söyluyorsun, ümmetçe bir bozulma içindeyiz malesef. Ama Allahu Taaladan torpiilliyiz, ümidimizi kaybetmiyoruz@kelebekolacam canım benim kayseriden bulacak bana, kayseriye gelin gidicem inşallah
![]()
Oooo en sevdiğim şehirlerden olur kendileriKocaeline'de bekleriz gelin olarak ... kısmet bu işler ... çöpçatan aus iş başında
Hanım kızım senin adın neydi bakayım![]()
ne tatlı şeysin sen yaaaaaa, öpücemmm seniiii
Kız sen motivasyon psikoloğu olmalısın![]()
ne tersanesi ?Ahhh ahhh harcandım betülüm harcandım .... Eşim diyor uğraştığın işi bırak , tekrar oku gerekirse ...
Çok seviyorum insanları ...insanlarla dertleşmeyi .... ama ne iş yapıyorum ? tersane temizlik![]()
Oooo en sevdiğim şehirlerden olur kendileri![]()
kız ne ara çalışıyorsun

Sağol canimm :))afiyet olsun canım![]()
Hakikaten kaçtır soracağım ne iş yaptığını!