• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benide zayıflatsanız :mad:
xenforo-smilies-kk6.gif
:rolleyes:

Oyyy efserim ... seninde mi kilo derdin vardı canım ?

Göremiyordum seni ne zamandır :KK200:

kendi çapımda azmim yüreğimde elhamdulillah ama bir şekerleme sürecidir gidiyor. E bakıyorum size null kaçamak, sonra indiriyorum kafama :KK67:
Dedim kaplumbağa hızımda veririm, olur 10 ayda 15 kilo- Allah bereket versin :KK36:

Bak hafta 300-400 diyince sevimsiz geliyordu ama böyle geniiiiiiiiş perspektiften bakıp 15 kilo dedin ya , içim bi ısınıverdi :KK70:

Bak hafta 300-400 diyince sevimsiz geliyordu ama böyle geniiiiiiiiş perspektiften bakıp 15 kilo dedin ya , içim bi ısınıverdi :KK70:
öyle gerçekten.Düşünsene şaka maka son 6 ayda gitti 9-10 kilo elhamdulillah ve bu süreçte hiç artı çıkmadım :süslü:

Hemde Belalı bir derdim var en son tartıda 96 yı gördüm malesef:KK42:
Kuzum evde tadılat vardı ,evi yeniliyorum:KK69: sıra galiba bana geliyor:cry:

Anam o nasıl söz efserim ... güle güle ağız tadıyla oturun canım .

Kilo da biliyorsun kafaya koyup azmetmeye bağlı ... Öyle başla bırak başla bırak olmuyor .

96 dan 66 ya inersin istesen ...neler yapıyoruz oooo bi bilsen biz burda :rolleyes:

Çelme kızın aklını .... tıp okuyacak o ... bana ilaç yazacak ...

Hayırlısı kalmadı hem o dediklerinin :KK70:
evetttt doğru söyluyorsun, ümmetçe bir bozulma içindeyiz malesef. Ama Allahu Taaladan torpiilliyiz, ümidimizi kaybetmiyoruz :-) @kelebekolacam canım benim kayseriden bulacak bana, kayseriye gelin gidicem inşallah :KK70:

Anam o nasıl söz efserim ... güle güle ağız tadıyla oturun canım .

Kilo da biliyorsun kafaya koyup azmetmeye bağlı ... Öyle başla bırak başla bırak olmuyor .

96 dan 66 ya inersin istesen ...neler yapıyoruz oooo bi bilsen biz burda :rolleyes:
ne tatlı şeysin sen yaaaaaa, öpücemmm seniiii:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Kız sen motivasyon psikoloğu olmalısın :KK39:

evetttt doğru söyluyorsun, ümmetçe bir bozulma içindeyiz malesef. Ama Allahu Taaladan torpiilliyiz, ümidimizi kaybetmiyoruz :-) @kelebekolacam canım benim kayseriden bulacak bana, kayseriye gelin gidicem inşallah :KK70:

Kocaeline'de bekleriz gelin olarak ... kısmet bu işler ... çöpçatan aus iş başında :cool:

Hanım kızım senin adın neydi bakayım :KK69::KK69::KK69:

Kocaeline'de bekleriz gelin olarak ... kısmet bu işler ... çöpçatan aus iş başında :cool:

Hanım kızım senin adın neydi bakayım :KK69::KK69::KK69:
Oooo en sevdiğim şehirlerden olur kendileri :confused:

ne tatlı şeysin sen yaaaaaa, öpücemmm seniiii:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Kız sen motivasyon psikoloğu olmalısın :KK39:

Ahhh ahhh harcandım betülüm harcandım .... Eşim diyor uğraştığın işi bırak , tekrar oku gerekirse ...

Çok seviyorum insanları ...insanlarla dertleşmeyi .... ama ne iş yapıyorum ? tersane temizlik :rolleyes:

Ahhh ahhh harcandım betülüm harcandım .... Eşim diyor uğraştığın işi bırak , tekrar oku gerekirse ...

Çok seviyorum insanları ...insanlarla dertleşmeyi .... ama ne iş yapıyorum ? tersane temizlik :rolleyes:
ne tersanesi ?

Hakikaten kaçtır soracağım ne iş yaptığını!

Canım benim bir arkadaşımla ortak yürütüğümüz küçük bir iş yerim var . Temizlik üzerine . Gemi tersanesi ile anlaşmalıyız . Personelin özel durumlar hariç ve ricalar başka gittiği iş yok .
Ben sabah giderim genelde ..bir de öğleden sonra 1 saat .
Arada çok araba kullandım bugün yazdıysam mal almaya gitmişimdir :rolleyes:

Back
X