• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar hastaneden geldim ama bugünde bir sonuç alamadım cerrah gördü ama usg çeken adam hasta olmuş bugün yokmuş yarin gelicekmis yarinda cerrah yokmus pazartesi varmis oda aksi gibi uff iyice ulan hikayesine döndü bu iş
Canım, sıkıntı her ne ise çok geçmiş olsun, geçsin gitsin inşallah. ben konuyu kaçırdım, döndüm baktım ne olmuş diye bulamadım. Sorun nedir sorabilir miyim? Yani biri mi hasta?

Ya @Dersaadet_ ...

Derin bi nefes aldım yazıyorum şu an ?

Geçtiğimiz iki hafta neden izne ayırdım ben seni ? Takıma gelmediğin , menü yazmadığın için ... Kendini öyle bir savundun ki , ben hatalı çıktım . Herkes saadet teselli etti burada .

İzinden döndün bin bir vaatle ... Bu hafta

perşembe mesaj yok menü yok
çarşamba 5 mesaj menü yok
salı 1 mesaj menü yok
pazartesi 1 mesaj menü yok
pazar 3 mesaj menü bi kahvaltı yaptım demişsin menü sayılırsa ....
cumartesi 5 mesaj menü yok

Menü yok saadet ??? Menü neden yok saadet ? Ben 0 700 gr havadan mı geldi nereden bileyim ?

Hayır listeye kastınız ne ? Israrla girmek için yazdın bana ...abla beni al , bana beni izinden döndür , abla beni unutma !

Ya ben öyle peygamber sabrına sahip bir kadın değilim .

Varsa seni yine teselli edecek etsin .

Ya gel bana mantıklı bir açıklama yap , ya da yanına istediğin takıma transfer olmak istiyor notu düşeyim .

T tuba52

Perşembe çarşamba menü yok .

Bazı günler mesajda yok .

25 Kasım Listesinde 88.1 kilo imişsin .
Bugün 88.2

8 hafta elde var +100 gr.

Şaka gibi .

İster izne ayrıl , ister başka takıma transfer ol , ister bundan sonrası için şu yaşananları telafi edecek bir mantıklı açıklama yap sende bana .

Ya demogoji yapıyor diyin isterseniz , ben kaza yapma pahasına ışıkta sokakta köşede bacada takıma bakıyorum şu 3 gün , size yazamıyorum diye vicdan yapıyorum .
Dişçi sırasında buraya giriyorum .
Menfaatim ne ?

Lütfen ya .

Neden bu iki isim özellikle demesin şu an kimse bana .

Takımda başka artılarda var görüyorum . Ama en azından takımdalar , ellerinden geleni yapıyorlar .

Haklısın abla inan bu hafta hastaydım bana bi şans ver başka takıma gitmek istemiyorum izne de ayırma beni hatam var kabul ediyorum herkes hakkını helal etsin

Ausencia Ausencia kaptanım 4 kişinin zararı bir kişinin faydası olmaması bu hafta denk gelmesi takımımızı gerçekten çok zor bi duruma koydu
Kendi adıma çok üzgünüm inan böyle bişey beklemiyordum
Düşündüm bu hafta salata pek yapmadım
Yeşil çayımı atladım
Sporum fena değildi
Bir iki kere cıs yedim sonra ona denk gelecek şekilde dikkat ettim
Mesala son gittiğimde ekmek yetine pilav ye dedi biraz pirinç pilavı yedim
Demejki yememem gerek
Canım söz yarından sonra menümü yazayım cumaya kadar
Dünü sormuşsun canım yemek saatiydi arkafaşım yemekler hazırlamış kaç çeşit pasta tatlı yapmış
Çantamdan kabak çorbası kavanozumu çıkardım canım bana çay ın yanında bunu ısıt dedim ve ikramlıklarını mutfakta n getirmesine bile izin vermedim
Vücutum 4kiloya kafar tutabikecwk bi yapıda iki gün şok yaosam 4kilo gider yıllarca bu sahte kilolardan alıp vermelerden dolayı çok yanlış yaptım yiyerek az öz sağlam gitmek istiyorum kaptanım takımıma zararım olacağını düşündüğüm an çıkarım takımım grubum siz gerçekten çok değerlisin
Insallah sana birdaha böyle bir yazı yazmak istemiyor um çok mahcup oldum
Emeklerin azmin enerjin bunu bizim düşürmeye hakkımız yok eğer biz senin heyecanını bitirisek gerçekten kilo vwrmek isteyen insanlara karşı seni tüketmiş oluruz bu hakkada girmemiz gerek
Her çöküş bir şahlanış olabilir haftaya özellikle bu artıdaki arkadaş larla şahlanışı yaşayacağiz inşallah
:super:Çok güzel demişsin, inşallah bu hafta yükleniyoruz :KK55:

Hayirli cumalar kizlar bi bakayim dedim neler yapmissiniz ama cok verimli bi hafta olmamis anlasilan ama okudugum menüler ve sporlar cok güzeldi oysaki bu hafta üzüldüm dogrusu bu sonuca.Ben cok sükür seker orucuna sadik kaliyorum bugün 7.günüm gayet iyi gidiyor ve bu sabah farkettimki cok sükür migdem kücülmüs artik cabuk doyabiliyorum Sporuda oturttummu oldu bu is Allahin izniyle ins.
Gecen hafta 84.3 tüm ( Ahu ayni kilodaymisiz :) ) bu sabah 83.5 geldim ama suyumu daha düzenli icebilseydim dahada asagida olabilirdi bu rakam neyse bunada sükür sıkılip birakmamak icin hizli baslamadim ztn yavas yavas alistiriyorum kendimi ki faydasinida gördüm cok sükür sanirim bu sefer olucak..

Haklısın abla inan bu hafta hastaydım bana bi şans ver başka takıma gitmek istemiyorum izne de ayırma beni hatam var kabul ediyorum herkes hakkını helal etsin
Tubacım, buradaki en önemli motivasyon kaynağı gerçekten düzenli menü paylaşımı. Hep bir öne gitmemeiz lazım. Beni şu sıralar mesela en çok üzen spor yarışına giremiyişim :KK43:

Son düzenleme:
Hayirli cumalar kizlar bi bakayim dedim neler yapmissiniz ama cok verimli bi hafta olmamis anlasilan ama okudugum menüler ve sporlar cok güzeldi oysaki bu hafta üzüldüm dogrusu bu sonuca.Ben cok sükür seker orucuna sadik kaliyorum bugün 7.günüm gayet iyi gidiyor ve bu sabah farkettimki cok sükür migdem kücülmüs artik cabuk doyabiliyorum Sporuda oturttummu oldu bu is Allahin izniyle ins.
Gecen hafta 84.3 tüm ( Ahu ayni kilodaymisiz :) ) bu sabah 83.5 geldim ama suyumu daha düzenli icebilseydim dahada asagida olabilirdi bu rakam neyse bunada sükür sıkılip birakmamak icin hizli baslamadim ztn yavas yavas alistiriyorum kendimi ki faydasinida gördüm cok sükür sanirim bu sefer olucak..
tebrik ederim canım :KK5: basarılarının devamı gelsin inş :KK73:

selamm ancak gelebildim
Ausencia Ausencia cnm yani şuan ne desem boş
1-menülerime dikkat edecegim desem zaten ortada bak ben o lazanyayı yemedim , keşke yeseydim en azından suçu lazanyaya atardım !!!! şuan hadi diyelim spor yapmıyorum ama spor yapmıyorum diyede bu menülere bu artı oolmazz

2-iki gün çok acıktım yarıma avuç kuruyemiş tırtıkladımm
birisinde hiç birşey yemedimm buna ragmen yine gelmez bu artı çünkü ben gün içinde zaten az yiyorum

3- kahvaltı yapıyorum, ögle yemegi , akşam yemegi tam tekmil

4-su , yeşil çay vs zaten gırlaa
5- zamanım ve vaktimin yettiginde uyuyorum güne erken başlamak zorundayım çünkü çalışıyorum akşamda zaten
yatabileceigm en iyi vakitte yatıyorum

ben bu haftayı masaya yatırdımm ve gidecek bri yolda bulamadım
ha ben uan eve gidip tartılsam sabahkki kilom ile aynı gelecegime eminim :KK52:
:KK52:

Ausencia Ausencia abla inan diyecek bişey bulamıyorumkeşke haksız bir kelime söylemiş olsaydın hakkımda
Hadi tubacım, bu haftanın tozunu attıralım şu dk dan itibaren. Sıkı bir performans gösterelim inş. Sen liste konusunda tecrübelisin, düzeni oturttun mu bitmiştir iş :super:
Elimden geleni yapacağım canım benim yüzümden takımda olumsuz etkileniyor üzüldüm

Yanılmıyorsam Ahu kilolara bakacak , kim ne verdi ?

Yani bazen haftalar arasında bir şeyler gözden kaçıyor , istatistik yapmaya da başlarsam buradan hiç çıkmamam lazım .

Tubanın şu durumunu görünce ...hadiii bee dedim , 8 hafta öncesi ile aynı bile değil , +100 .

Ve ben kilo vermek için deliren insanlara , liste dolu diyorum .

Neyse susayım ben , 2 saat daha paylaşım alanına taşımayacağım listeyi , bana transfer olmak isteyen , izne ayrılmak isteyen varsa yazsın .
Gidişatı vahim bunu bugün istatistikleri görünce daha iyi anladım abla sen dediğim gibi bana şans ver

@fatmanurkaya ablam eminim çok mahçupsun eminim gün boyu yüzün düştü ama benim tanıdığım Fatma abla bu hataya bidaha düşmez sana hergün aralıksız leslie yapmak yarıyo birde kaptanımın dediği gibi ekmeğini 8 e düşür çayını suyunu eksik etme bak gör nasıl toparlayacaksın sana güveniyorum:KK66:
@fatmanurkaya bunu çok düşündüm, kendim kendime çok hakim değilken ve gr gr verirken yazmam hak mı diye, ya da zamanlama doğru mu diye ama sonra dedim ki, tecrübemi kardeşimle paylaşmak en doğrusu.
Canım, menülerin hem ekmek hem de içerek bakımından gerçekten çok güçlü. Yani senin boyunu da düşünce kilon çok uuu diyecek cinsten değil. Ben Ausencia Ausencia da tecrübesine dayanarak 6 ekmeğin kesinlikle senin için ideal olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir de şu var, dr bir dl den ne kastediyor? binbir türlü ekmek çeşidi var biri elim kadar biri dört parmağım kadar. Her şekilde normal ebatta ikşer dl ekmek çok ideal, çünkü menülerin de çok kuvvetli. Ben de 92 kiloyduım ve diyete o şekilde başladım ki bana en çok öğlen ve akşam yemeklerinde ekmeği kaldırmam yardımcı oldu, bununla beraber şimdiye kadar sadece iki kere pilav yedim o da üç- dört kaşık.
Bunu yazmamın sebebi sadece ekmek sebebine emeklerin ve umutların harap olmasın. Kendince bir dene bakalım 3+2+1 yapabiliyor musun :KK66:

benim gibi olanlar için öneride bulunabilirim ...

*ben ağzıma bişey attıkça ara öğün yaptıkça yiyesim geliyor eğer böyleyseniz ara öğün yapmayın su ve yeşil çay ile geçiştirin derim...karatay diyeti yapmıyorum ama bazı bilgileri kullanıyorum diyetimde bir öğünle diğer öğün arası 5 saat olmalı deniliyor bunu uygulamaya çalışıyorum gerçekten işe yarıyor...

*herkesin yedikleri yaptıkları spor ve sabah kalkışlarıyla alakalı diye düşünüyorum... günlük mutlaka 1 saat spor yapan insanın hiç spor yapmayan insanla bir tutulamaz yedikleri ona göre değerlendirilmeli diye düşünüyorum...

* birde arkadaşlar ben endokrin uzmanına gitmiştim kuru meyveleri çook önermiyordu yanii kayısı , incir çook masum değil.... bana söylediği günde 2 taneyi asla geçmesin demişti.. onun yerine fındık , ceviz yada badem tüket demişti...

*ilk zamanlar şeker eksikliğinden baş ağrısı oluyor ama sonra yavaş yavaş azalıyor ben bu hafta fenaydım

lütfen motivemizi bozmayalım hep birlikte bu önümüzdeki hafta asılırsak harikalar yaratabiliriz kiiii defalarca başarmış bi takım...

Ausencia Ausencia kaptanım gerçekten çook emek veriyorsunuz hakkınızı helal edin...:KK200::KK200:

Arkadaşlar öncelikle şunu yazayım , birbirinize bu dönemlerde destek olmanıza gururla okuyorum .
Veren arkadaşlara tebrik kadar ...alanları teselli etmenizi de .
Bunu bende yapıyordum zamanında.
Ama ben bir kaptan olarak bunları yazmak zorundayım .
Gerçek olan bunlar .
İşkembe i kübradan sallamıyorum , menü yok ya , menü bir hafta boyunca nasıl olmaz ?

Tuba bak canım , telafi edeceğine eminim ... Haftaya abla -1 de yazarsın , -2 de ... haftaya bireysel 1.si de olabilirsin .
Bu telafi değil ben bunu anlatamıyorum galiba .
bir hafta 2 kilo verip , kalan 3 hafta 600-700 geri gelip 1 ayda el başta kalınıyor .
Hakkım sonuna kadar helal olsun .
Ama lütfen ... katılım , menü , menüde istikrar ... kilo veremeyen bir bünyen olduğu için spor ...
Bunları yapmadan telafi de olmaz , istikrar da .
Bana haftaya şöyle olacak böyle olacak sözü verme .
Bana her hafta 300 ver , ama her hafta ver .

Yüzdeler doğru kaptanım

Sağol canım .

bugün menü

sabah :10,15

1 haşlanmış yumurta
1 közlenmiş yeşil biber
1 közlenmiş kırmızı biber
2 yk lor peynir
dere otu
4 yeşil zeytin
2 adet kızarmış form ekmek

ara
2 ceviz 4 çiğ badem

akşam 16,40
ton balık ve salata

2 lt su
Ausencia Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm 1 mil lesli yapıldı......

Back
X