- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
bir anda yorucu sporla başlama,sonra bıkıp bırakırsınTamam aynen böyle yapacağım. Evde spor ne yapabilirim? Zumba mı yapsam acaba
birde zevk alacağın bir sporu seç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir anda yorucu sporla başlama,sonra bıkıp bırakırsınTamam aynen böyle yapacağım. Evde spor ne yapabilirim? Zumba mı yapsam acaba
benimde akşamla arası 300 gram fark etti dünAusencia akşam eve geldim tartıldım 72.0 çıktım sabahtan sadece ve sadece 200 gr fazla olması şaşırtıcı degilmi ?
bişeyide kursağımızda bırakıp dalga geçmeseler olmaz,kaçırmıyolar hiçbişeyiYa benim bekarken düğün açılış dansında tango yapmak , bunun için nişanlı iken tango dersleri almak falan vardı hayalimde
Eşim hala gülmek için , senin ne hayalin vardı anlatsana der![]()
günaydınGünaydın kızlar nasılsınız
benimde akşamla arası 300 gram fark etti dün
sanırım hafif şeyler yiyince böyle oluyo yani k.hidrat tarzı pek yemeyince vücutta su tutmuyo o yüzden sanırım
dualarımız seninle tatlımMenüme ilave ara öğün olarak 1 bardak süt 2 kare bitter çikolata yedim
Ausencia tatlım Allah razı olsun düşünmüşsün. Babam salı günü bacakları için anjioya girecek. Damarlarda ciddi darlıklar var. Sigarayı bırakmazsa Allah korusun çok kötü sonuçları
2 gündür sürekli düşünmekten kalbim ağrıyor, sırtıma vuruyor ağrı
ve içime sinmeyen birşeyler var, bir sıkıntı var içimde, Allah'ım bekleyişimizi hayırla sonuçlandırsın inşallah
babacığımı bize bağışlasın Rabbim. Dua edin lütfen anjio ile açılsın damarları
Aus kuzum kusura bakma kötü bir hafta geçirdim, umarım haftaya telafi ederim. Herşey için sağolasın
süpermiş yaaaaaGunaydinnnnn.
betul bi börek ye üstüne bal kaynak bendensin.![]()
o ilacı kullandım ben ama o zaman gizli şeker demişti doktor,daha beterdim o zaman şimdi o zamana göre kat kat iyiyimAynennn ama Begüm bi Dr git hipoglisemi belirtileri var sende sürekli acikmamistim vs Dr metformin verirse duzelecekrir
harika bu laz uşağı tam olarak nereli bende trabzon mamülü bulunmaktada 1 adetLaz usagindan yorumlar
1.Sen spor mu yapıyorsun dans mi ediyorsun.cok ahenkli buldu galiba beni
2.mutfagi toplamak spor sayılmaz mi .yada mutfağı toplamak senin oncelikli vazife değil mi
Yooo mutfağı toplamak üzerime farz değil ama sağlığımı korumak daha öncelikli
Ve laz uşağı pes eder
@fatmanurkaya bunu çok düşündüm, kendim kendime çok hakim değilken ve gr gr verirken yazmam hak mı diye, ya da zamanlama doğru mu diye ama sonra dedim ki, tecrübemi kardeşimle paylaşmak en doğrusu.
Canım, menülerin hem ekmek hem de içerek bakımından gerçekten çok güçlü. Yani senin boyunu da düşünce kilon çok uuu diyecek cinsten değil. BenAusencia da tecrübesine dayanarak 6 ekmeğin kesinlikle senin için ideal olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir de şu var, dr bir dl den ne kastediyor? binbir türlü ekmek çeşidi var biri elim kadar biri dört parmağım kadar. Her şekilde normal ebatta ikşer dl ekmek çok ideal, çünkü menülerin de çok kuvvetli. Ben de 92 kiloyduım ve diyete o şekilde başladım ki bana en çok öğlen ve akşam yemeklerinde ekmeği kaldırmam yardımcı oldu, bununla beraber şimdiye kadar sadece iki kere pilav yedim o da üç- dört kaşık.
Bunu yazmamın sebebi sadece ekmek sebebine emeklerin ve umutların harap olmasın. Kendince bir dene bakalım 3+2+1 yapabiliyor musun![]()
neden sağlıklı şey olmaz canımkızlar biraz şöyle yazlık tiril tiril elbiselere bakıp gaza geleyim
keza bugün anneme gideceğim ve orada kalacağım.
sağlıklı birşey bulmam çok zor annemlerde ya aç kalacağım ne yapsam bilmiyorum
günü en iyi şekilde atlatmak içi elimden geleni yapacağım.
anneye gitmek herkes için süperdir belki ama benim için malesefff nerdeyse bir eziyet.
benim gibi olanlar için öneride bulunabilirim ...
*ben ağzıma bişey attıkça ara öğün yaptıkça yiyesim geliyor eğer böyleyseniz ara öğün yapmayın su ve yeşil çay ile geçiştirin derim...karatay diyeti yapmıyorum ama bazı bilgileri kullanıyorum diyetimde bir öğünle diğer öğün arası 5 saat olmalı deniliyor bunu uygulamaya çalışıyorum gerçekten işe yarıyor...
*herkesin yedikleri yaptıkları spor ve sabah kalkışlarıyla alakalı diye düşünüyorum... günlük mutlaka 1 saat spor yapan insanın hiç spor yapmayan insanla bir tutulamaz yedikleri ona göre değerlendirilmeli diye düşünüyorum...
* birde arkadaşlar ben endokrin uzmanına gitmiştim kuru meyveleri çook önermiyordu yanii kayısı , incir çook masum değil.... bana söylediği günde 2 taneyi asla geçmesin demişti.. onun yerine fındık , ceviz yada badem tüket demişti...
*ilk zamanlar şeker eksikliğinden baş ağrısı oluyor ama sonra yavaş yavaş azalıyor ben bu hafta fenaydım
lütfen motivemizi bozmayalım hep birlikte bu önümüzdeki hafta asılırsak harikalar yaratabiliriz kiiii defalarca başarmış bi takım...
Ausencia kaptanım gerçekten çook emek veriyorsunuz hakkınızı helal edin...
![]()
canım çok çok geçmiş olsun,rabbim şifalar versinİnşallah canım teşekkür ederim kanama iki nedenle Olur dedi ya süt kanallarında iyi huylu tümör vardır yada kanserden olur dedi bakalım ultrasonla belli olucak onun sonucuna göre bi yol izliycez dedi bakalım ne diyim herşeyi iyiye yoruyorum bende herseyin hayitlisi tatlim