- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
rakibem hemen şunu gördüm sen de mi çapa bende çapa![]()
Aa çok iyi karşılaşalım bi gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rakibem hemen şunu gördüm sen de mi çapa bende çapa![]()
Aynı ben.de öyleyim canım sarma yi bir iki defa denedim hepsinde yarım bırakıp biber doldurdumİste bende.gobek catlatma modundayim.aslında bazı şeyleri yemeye başladı,
Mesela bizimkiler kereviz yemez ama kereviz salatama bayılır,ses etmeden yer.
Nisbeten yeni evliyiz, 2 sene olmadı ama daha istediği gibi olamadim tabi.
Mesela annesi gibi sarma yapamıyorum.
Ben pek sarma yapmam ya cok sıkıcı hem.
Pratik seyler lazim bana..
Kv de ogluma sarma yapmican mi deyince böyle dediydim.
Dilim mi uzun ne![]()
Canım çok teşekkür ederim amin inşallah birdaha da yaşatmaz bir haftadır yaşadıklarımı bir ben bilirim bide allahonla geçmiş olsun bak korkulacak bişey değilmiş
rabbim bidaha yaşatmasın inşallah![]()
Evet canım biraz daha rahatım şimdilik çok teşekkür ederimhadi baakalım gözün aydın cnm çok şükür için rahatlamıştır artık![]()
Çok teşekkür ederim tatlim allah razı olsunTekrar geçmiş olsun canım Gözün aydın
Geçmiş olsun canımCook isterdim spor yapmayi ama ayakta duracak halim yook..bide gecen sene kizimi asansörde tutarken kendini paraliyordu parka gidecem diye elimden kayacak gibi oldu onu tutayim derken sag kolumun kasina bisey olduuu dr gittim ama bisey bulamadi ne zaman dolap silsem elimi yukarlara kaldirsam kolumu zorlasam cook canim aciyor suanda oyle ben bunu bir hafta cekerim kesin...dinlenince geciyor...
Süpersin canımBugün ben spor yaptıysam herkes yapar.rekor hasta baktım AVM ye uğradım cumartesi bi mont görmüştüm onu bitmeden alayım diye bitmiş. Markete uğradım eve gelip börek yaptım .minigimi uyutup eşim gelene kadar 1 mil yapayım dedim hiç yoktan. Yolda aradı benim ses çıkmıyor bi geldiki ben spor yapıyorum anammm o mavi gözleri bu kadar kocaman gormediydim.
Öyle böyle derken 3 mil tmm.rutinimi böyle bi hafta bozamam zaten metabolizma yavaş.
Bence aksam yemegini kesme belli bir sure dayanabilirsin sonra tekrar yemek zorunda kalirsin diyet yapmak uzun bi surec vucud bi yerde bazen kitliyor sonra devami geliyor canim..Kızlar eğer bu hafta da görmezse kilo
Aksam yemegini tamamen kesicem başka yolum kalmadı
Teşekkürler canim..Geçmiş olsun canım
Süpersin canımmaşallah sana
![]()
Sevgili arkadaşlar evegeldim hemen mutfağa girdim peynirli patatesli börek
Un helvası yaptım misafirler geldi evet menü yazayım hemen
Kahvaltı peynir
1 dilim kepek ekmeği
Öğlen
1 kepçe mercimek çorba
Haşlanmış Karnıbahar
Salata
Yemek içindeki 3 parça et
Ara
7 badem ve 7 kuru dut
Akşam
5 kaşık peynir li salata
2 lt su
Misafir ler gitsin spor yapılacak
Ausencia
Eşinin doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu beraber nice yıllarınız olsun inşallah canımSelam kizceler
Ausencia @Sherrysherrylady sagolun canlarim..
Eve geldigimden beri ot pisiriyorum esime pirasa oglana semizotu kendime brokoli.. Icimizde ot agaci cikacak inada bindi çöpe gitmeyecekler
Menum
Sabah: portakal.etimek
Ogle:kereviz.yogurt.etimek.1 sekerpare
Ara:2 galeta
Aksam: az salata.3 izgara balik (kucuk boy) demin pasta ufledik pastadan yemedim 1 tane sekerpare yedim etti 2
Oglanla yurucektik ayagimi incittim dedi tek basima leslie yapmaya karar verdim survivor izleyip..yazarim sonra kac mil yaptigimi.![]()
60 dk kondisyon bisikleti tamamdir!Ahu060812
Çok teşekkür ederim tatlim benimde kaç gündür modum düşüktü girmedim pek sizinde enerjinizi düşürmeyin diye ama inşallah yine aranizdayimSekercikiz hoşgeldin canımcım tekrardan geçmiş olsun.
seninle birlikte biz de rahatladık valla. kaç gündür aklımdaydın.
sevindim![]()
Canım çok Teşekkür ederim bende bende
Canım çok teşekkür ederim senin babanın da iyi haberlerini alıcaz insallah yüreğini ferah tut Sende ne olurSekercikiz ohh çok şükür, geçmiş olsun kuzum çok sevindim ♡♡♡
Bizi fena korkuttun canım ya.Canım çok Teşekkür ederim bende bende![]()
Bence zaten az yiyorsun onuda birakirsan bence sağlıklı zayiflamis olmayiz ki ufak bi normal yemekte tekrar hizli kilo aliriz diye dusunuyorum.. yani amac kalici kilo vermek degil mi ...Ada cnm yapacak başka birşey kalmadı ki