• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi geceler sevgili takımım Menümü veriyorum
Sabah
3dlm ç.ekmeği
7zeytin
Peynir
Maydanoz
Domates
ARA
fındık
A fıstık
Ceviz
1mandalina
1elma
AKŞAM
2dlm ekmek
Tavuk şiş
Salata
Yoğurt
ARA
1 bardak tarcınlı süt
3 mil lesli
2kupa y.cay
2.5 lt civarında su
Kaptanım arayı misafir likte idim eve gelince 5 6 civarında akşam yazdığımı yedim çok toktum bide sebze öğünü yapmadım
Tartıda pek oynamıyor onun için cumaya kadar daha dikkatli olmam gerek listemi aksatmak istemiyorum ama tokkende yemek istemedim
Ausencia Ausencia canım kaptanım
Ahu060812 Ahu060812 spor kaptanım

İste bende.gobek catlatma modundayim.aslında bazı şeyleri yemeye başladı,
Mesela bizimkiler kereviz yemez ama kereviz salatama bayılır,ses etmeden yer.
Nisbeten yeni evliyiz, 2 sene olmadı ama daha istediği gibi olamadim tabi.
Mesela annesi gibi sarma yapamıyorum.
Ben pek sarma yapmam ya cok sıkıcı hem.
Pratik seyler lazim bana..
Kv de ogluma sarma yapmican mi deyince böyle dediydim.
Dilim mi uzun ne :deli:
Aynı ben.de öyleyim canım sarma yi bir iki defa denedim hepsinde yarım bırakıp biber doldurdum :KK70:çok daha pratik :KK58:

Cook isterdim spor yapmayi ama ayakta duracak halim yook..bide gecen sene kizimi asansörde tutarken kendini paraliyordu parka gidecem diye elimden kayacak gibi oldu onu tutayim derken sag kolumun kasina bisey olduuu dr gittim ama bisey bulamadi ne zaman dolap silsem elimi yukarlara kaldirsam kolumu zorlasam cook canim aciyor suanda oyle ben bunu bir hafta cekerim kesin...dinlenince geciyor...
Geçmiş olsun canım
Bugün ben spor yaptıysam herkes yapar.rekor hasta baktım AVM ye uğradım cumartesi bi mont görmüştüm onu bitmeden alayım diye bitmiş. Markete uğradım eve gelip börek yaptım .minigimi uyutup eşim gelene kadar 1 mil yapayım dedim hiç yoktan. Yolda aradı benim ses çıkmıyor bi geldiki ben spor yapıyorum anammm o mavi gözleri bu kadar kocaman gormediydim.
Öyle böyle derken 3 mil tmm.rutinimi böyle bi hafta bozamam zaten metabolizma yavaş.
Süpersin canım :KK55:maşallah sana:KK9::KK9:

Kızlar eğer bu hafta da görmezse kilo
Aksam yemegini tamamen kesicem başka yolum kalmadı
Bence aksam yemegini kesme belli bir sure dayanabilirsin sonra tekrar yemek zorunda kalirsin diyet yapmak uzun bi surec vucud bi yerde bazen kitliyor sonra devami geliyor canim..

Sevgili arkadaşlar evegeldim hemen mutfağa girdim peynirli patatesli börek
Un helvası yaptım misafirler geldi evet menü yazayım hemen
Kahvaltı peynir
1 dilim kepek ekmeği

Öğlen
1 kepçe mercimek çorba
Haşlanmış Karnıbahar
Salata
Yemek içindeki 3 parça et

Ara
7 badem ve 7 kuru dut

Akşam
5 kaşık peynir li salata
2 lt su

Misafir ler gitsin spor yapılacak
Ausencia Ausencia
:KK9::KK9:çok güzel
Selam kizceler
Ausencia Ausencia @Sherrysherrylady sagolun canlarim..:KK200:

Eve geldigimden beri ot pisiriyorum esime pirasa oglana semizotu kendime brokoli.. Icimizde ot agaci cikacak inada bindi çöpe gitmeyecekler :KK12:

Menum

Sabah: portakal.etimek

Ogle:kereviz.yogurt.etimek.1 sekerpare

Ara:2 galeta

Aksam: az salata.3 izgara balik (kucuk boy) demin pasta ufledik pastadan yemedim 1 tane sekerpare yedim etti 2 :deli:

Oglanla yurucektik ayagimi incittim dedi tek basima leslie yapmaya karar verdim survivor izleyip..yazarim sonra kac mil yaptigimi. :KK49:
Eşinin doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu beraber nice yıllarınız olsun inşallah canım
60 dk kondisyon bisikleti tamamdir! Ahu060812 Ahu060812
:KK9:kondisyon bisikletine ben 15 dakika binebiliyorum en fazla bacaklarım çok ağrıyor

Sekercikiz Sekercikiz hoşgeldin canımcım tekrardan geçmiş olsun.
seninle birlikte biz de rahatladık valla. kaç gündür aklımdaydın.
sevindim :KK200:
Çok teşekkür ederim tatlim benimde kaç gündür modum düşüktü girmedim pek sizinde enerjinizi düşürmeyin diye ama inşallah yine aranizdayim:KK74:

Back
X