• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam canım tadı güzel bence 7-8 yaprak kadar tüketiyorum ben ama her akşam değil :) tavsiye ederim bulabilirsen
bi bakayım canım , duymuştum ama denedim hiç, tşk ettmmm:)
Ceydam seninde 115leri gördüğünü bilmiyordum gerçekten çok büyük bi başarı göstermişssin darısı başıma
Maşallah
inş canım , malesef görmüştüm 115 i :(
arada sapmalar oldu tabi ama şükür 7 leri gördüm

Gecmis olsun canım sen kendi vücüdünü en iyi bilirsin dikkat et
Günaydın lar
Gunaydin fatmacim , tesekkurler ...cook haklisin bazen sirf metabolizmam hizlansin diye otlara sariyorum midem cok hassas mahvediyor beni...artik yok biraz bitkilerden uzak duracam sadece yesil cay icerim o kadar baska bitki cayi icmem...

5. Posta çamaşır makinede benim enaz 2 defa daha yikanacak haftasonunu hiç sevmiyorum dünde evde olmayınca herşey bugüne birikti :KK69::temizlik:balkon yıkayagim daha :işsiz:

oğlumun cuma günü okulda serbest kıyafet günü o yüzden perşembe akşamı beyazlarımı yıkarım,duruma göre renklileride atarım en olmadı cuma akşamı mutlaka yıkarım,hafta sonuna kurumuş oluyo,sonrada topla katla ütü vs....

Fatma kaç kilo oldun bakim :sopa:

Niye menü vermiyorsun sen ?
Bu sabah 77.2 idi ablacım. Gruptan çok uzak hissediyorum kendimi abla sonuçta yediklerim de diyete uygun değil tam olarak yeni bir gerginlik sebebi olmak istemem :(

Iyi akşamlar bugün ki menum
Sabah 1dilim tb ekmeği
1,5 haşlanmış yumurta 1dilim beyaz peynir roka tere maydanoz
Ara 1 küçük elma
Öğle 1 tabak kabak yoğurt 1 dilim tb ekmeği
Ara 1 küçük elma yarım avuç kadar leblebi
Aksam 1 kepçe tarhana çorbası salata tadimlik balık iki üç çatal kadar Kızartma maalesef
Su 2
Spor yok bugün begum75 begum75 Ausencia Ausencia @Ahu060812

ortim menün çok güzel,hafta sonu baya yoruldun spor yapmaman normal,arada kaslarıda dinlendirmek lazım yoksa yorgunluğu üzerinden atamıyor insan

Back
X