- 17 Nisan 2015
- 10.818
- 42.523
- 598
- 53
selam canım, açlık otu nasıl tadı falan
ne kadar tüketiyorsun
Ceydam seninde 115leri gördüğünü bilmiyordum gerçekten çok büyük bi başarı göstermişssin darısı başıma
Maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım, açlık otu nasıl tadı falan
ne kadar tüketiyorsun
bi bakayım canım , duymuştum ama denedim hiç, tşk ettmmm:)Selam canım tadı güzel bence 7-8 yaprak kadar tüketiyorum ben ama her akşam değil :) tavsiye ederim bulabilirsen
inş canım , malesef görmüştüm 115 iCeydam seninde 115leri gördüğünü bilmiyordum gerçekten çok büyük bi başarı göstermişssin darısı başıma
Maşallah
Gunaydin fatmacim , tesekkurler ...cook haklisin bazen sirf metabolizmam hizlansin diye otlara sariyorum midem cok hassas mahvediyor beni...artik yok biraz bitkilerden uzak duracam sadece yesil cay icerim o kadar baska bitki cayi icmem...Gecmis olsun canım sen kendi vücüdünü en iyi bilirsin dikkat et
Günaydın lar
5. Posta çamaşır makinede benim enaz 2 defa daha yikanacak haftasonunu hiç sevmiyorum dünde evde olmayınca herşey bugüne biriktibalkon yıkayagim daha
![]()
Bu sabah 77.2 idi ablacım. Gruptan çok uzak hissediyorum kendimi abla sonuçta yediklerim de diyete uygun değil tam olarak yeni bir gerginlik sebebi olmak istememFatma kaç kilo oldun bakim
Niye menü vermiyorsun sen ?
Iyi akşamlar bugün ki menum
Sabah 1dilim tb ekmeği
1,5 haşlanmış yumurta 1dilim beyaz peynir roka tere maydanoz
Ara 1 küçük elma
Öğle 1 tabak kabak yoğurt 1 dilim tb ekmeği
Ara 1 küçük elma yarım avuç kadar leblebi
Aksam 1 kepçe tarhana çorbası salata tadimlik balık iki üç çatal kadar Kızartma maalesef
Su 2
Spor yok bugünbegum75
Ausencia @Ahu060812
badem ceviz yiyebilirdin pambukYarın yapacağım toplamda 2 gün
Misafirlikte geldim ikram badem ceviz tuzsuz çekirdek onlari bile yemeyince acayip göze battim
Kaptanim nerdeyaaaa şimdi ne oluyoruz.ben rakip istiyom coşmak istiyom.![]()