• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Huhuuu cok sükür spora start verdimmm.

Simdi bir soru ? Elimde ebru sallinin 21 günde yaglarinizdan kurtulun ( göbek ve basen cd side var ) cd si mevcut.Ne dersiniz sizce bu kiloyla yapilir mi?
Canım bence önden bi 3 mil yap Sonra üstüne de bunu yap dadından yenmez
Et seni şişiriyor evet , daha çok gün var ..geçer gider...

Ablalara teşekkür , aebeni tahmin ediyorum da , diğerleri kimse :KK15:
Aeben ablam ,Day ablam ve takım ahalisi bağa gerek kalmaduu:ıslık:
Sende mi artidasin :KK43: bende özel günüm ve hafta sonu hezeyanindayim ama bu hafta 78 i görücem Allahin izniyle hissediyorum :)
:cry:
weyuuu
Manyak vero :KK70:
:KK70: :KK70:

ay ben de şu an güneşin altında uzanmayı uyumayı ısınmayı yanmayı ne çokkk isterdimmmm :KK51::KK51::KK51::KK51:
Kızzz bak aklıma geldi .tam tesettur hasema aldimdi iki yaz önce 150 lira miydi ne. Bi de siyah. Annaamm güneşin gözünde pisiyiii insan .. Hani sudan cikim guneslenim desen yusyvarlak yüzün yaniyiui bi tek. :KK70: ondan zaar çok ozlemdim deniz kum. Kocam duymasın da . O beni hep hasret kaldı bilsin . Tatilin en kötüsü tatilsizlikten iyidir ;)

Sabah ki menumu yaziyım sonra unutuom
Sabah ilik limonlu su
Öğle 13.00
1 buçuk haslamà yumurta
Çok peynir yani nasıl desem.
4 5 dilim beyaz . 2 parça telli . 1 yemek kaşığı lor.
Salata
2 yeşil 2 siyah zeytin.
1 lokma ekmek ucu citirdi :(

Ben tabagimi hazırlarken k.vlide beni anlatio telefonda kizina. Hiç ekmek yemiom hicc. Hep salata bol salata .. Ama nasıl dertli görseniz . Tobeee yaaa.
TaBi gaza geldim yine. Reçel alicaktim tabaga almadım da almadım.:KK70:
Akşam için salatami hazirladim. Sebze yemeğimı n hazirliklarinı yaptım okula geldim. ;)

Back
X