Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaniiiii, 21 günde ne olmuşşşş , çookkk merak ettim anlatsanaYok canim kk daydi biz özeldede görüsüyoruz ama gelmiyo artik buralara![]()
Lanetli 79 kazik cakti bana daSende mi artidasinbende özel günüm ve hafta sonu hezeyanindayim ama bu hafta 78 i görücem Allahin izniyle hissediyorum :)
Ha ha Olurtam öğlen güneşi yakar şekerkız,sonra karamele dönersin maazallah,gel gel biz şemsiyenin altına sığındık sanada yer açalım
![]()
Ben gidem dusumu alam ögle yemegimi hazirliyam listeme güveniyorum o 78 ya gelecek ya gelecekkkk
Olur cnm
EvetBiz kacirdikcà onlara cazip gelio saldirgan Yavrim benim![]()
ay ben de şu an güneşin altında uzanmayı uyumayı ısınmayı yanmayı ne çokkk isterdimmmmHa ha Olurama ben severim şöyle bronz bronz oh mis
![]()
Saadet le vorones in yorum yaptığı takım akıbeti şükür kidiğeri voronessss
weyuuuSaadet le vorones in yorum yaptığı takım akıbeti şükür kiAusencia ya devroldu. Kızzzz halimiz nice olurdu . Weyyuu :)
![]()
Ayyy ortim 2.senedir denize girmedimHa ha Olurama ben severim şöyle bronz bronz oh mis
![]()
weyuuu
Manyak vero![]()
Canım bence önden bi 3 mil yap Sonra üstüne de bunu yap dadından yenmezHuhuuu cok sükür spora start verdimmm.
Simdi bir soru ? Elimde ebru sallinin 21 günde yaglarinizdan kurtulun ( göbek ve basen cd side var ) cd si mevcut.Ne dersiniz sizce bu kiloyla yapilir mi?
Aeben ablam ,Day ablam ve takım ahalisi bağa gerek kalmaduuEt seni şişiriyor evet , daha çok gün var ..geçer gider...
Ablalara teşekkür , aebeni tahmin ediyorum da , diğerleri kimse![]()
Sende mi artidasinbende özel günüm ve hafta sonu hezeyanindayim ama bu hafta 78 i görücem Allahin izniyle hissediyorum :)
weyuuu
Manyak vero![]()
Kızzz bak aklıma geldi .tam tesettur hasema aldimdi iki yaz önce 150 lira miydi ne. Bi de siyah. Annaamm güneşin gözünde pisiyiii insan .. Hani sudan cikim guneslenim desen yusyvarlak yüzün yaniyiui bi tek.ay ben de şu an güneşin altında uzanmayı uyumayı ısınmayı yanmayı ne çokkk isterdimmmm![]()
Ayyy canımsın iyiyim moralim keyfim biraz daha yerinde işteSelam.canım ortim
Iyilik
Sen.nasılsın?
Bende seni ozledim.
Yoklugun hemen.hissediliyor
pacana.yapisam.1.adet bebe yok.dabe.raatsinokuldayim ..kız huzur burda bana. Kk ye bi burda kafam rahat giriom. Allah beni napmasın
![]()
![]()