Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım ondan masumum.Sheryy. İlaç icmissin ya ondandır Cnm
bagırsaklarım da dahil bu koroya.Benim ki gur gur da gur gur diyor
Köfteli menü ikindi vaktiydi ausum 3-4 gibi . Akşama çorba kafiMesaj tekrarı olmuş ...Başka bir şey yazayım bari
O lllaaalllaaaa diyip pon pon koyayım
İçtim canım evet bağırsak kurutuyor doğruSanırım ondan masumum.
Dayanamadım artık ilaç aldım, hemde epey çok !
bagırsaklarım da dahil bu koroya.
sanırım ilaçtan.
Benim diyetime bol lif eklemem lazım sanırım.
Kuru kayısı ve inciri bu ara hiç yemedim
yulaf ezmesi ve keten tohumu da iyi bir seçenek..
son kaseni iç bari pamukum sen de.
ilk gün tartıldın mı ? fark var mı ?
ay ben bi daha yapmam o diyeti.
o zamandan beri bagırsaklarım tembelleşti..
İçtim canım evet bağırsak kurutuyor doğru
Tartilmadim canım ben sadece cumaları tartiliyorum sen az vermiştin galiba ne kadar di 2 gün mu yapmistin
Ayy ortim yememissindir inşallah pizza bende çocuklara yaptım bugün ama yemedimortim A arselka menümün şuana kadar olan kısmını yazayım kalanını yarın yazarım, böylemi yapsam bilemedim ama bugün böyle yazayım,internet paketim bitmek üzereye ondan diyorum
sabah (07:45)
1,5 dilim ekmek
peynir çeşitleri
siyah ve yeşil zeytin (8 tane vardır toplam)
3 ceviz
öğlen (11:50)
1 dilim ekmek
barbunya fasulye
yoğurt
ara öğün (15:30)
türk kahvesi
2 ceviz
akşama misafirim var,pizza yapma sözü verdim,yanında şinitsel tavuk ve fırın patates yapıcam,3 haftadır bu menüyü bekliyo eşimin arkadaşı yapmak durumunda kaldım,ben tavuğu yerim, bide 1 kare dilim pizza yesem olurmu?![]()
daha önce 1 ölçek içmiştim istediğim etkiyi alamamıştım.Kız seryyy ne kadar içtin ?
O ilaçlar öyle yapıyor ama mecbur napican
Olamaz olmaz nasıl ben boşa mı eziyet çektim ağlamak istiyorum 2 gündür sevdiğim sağlıklı şeyleri bile yemedim beeeeen2 gün yaptım canım ilk gün sabittim 2. gün artı 100 gr idim
Kız ayran detoksu yapacaktin ne olduAyy ortim yememissindir inşallah pizza bende çocuklara yaptım bugün ama yemedimmenunun diğer kısmı gayet güzel canım
kız dur hele panikleme.Olamaz olmaz nasıl ben boşa mı eziyet çektim ağlamak istiyorum 2 gündür sevdiğim sağlıklı şeyleri bile yemedim beeeeen
Ay inşallah canım ya üzüldüm yeminlekız dur hele panikleme.
Sadece ben böyleydim, bana yaramadı lanetliyim ben
burada yapan hemen herkeste yaradı o detoks![]()
gözün aydın canım.