- 23 Eylül 2013
- 4.018
- 14.377
- 158
- 35
iyi hatırlattın ben de ne içeym diyordum. Yeşil çaylı türk kahvesi içeceğim, ikisininde gönlü kalmasınşuan yeşil çayımı içiyorum spor yapayım dedim ama karnım ağrıyor vazgeçtimmm ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi hatırlattın ben de ne içeym diyordum. Yeşil çaylı türk kahvesi içeceğim, ikisininde gönlü kalmasınşuan yeşil çayımı içiyorum spor yapayım dedim ama karnım ağrıyor vazgeçtimmm ...
iç iç gitsin yağlar hahahaiyi hatırlattın ben de ne içeym diyordum. Yeşil çaylı türk kahvesi içeceğim, ikisininde gönlü kalmasın![]()
senin yüzün küçük yakışır canım kısa saççbenimde saçlarım belime kadardı hatta totoma değiyodu,şimdi eşimle asker arkadaşı olcak kadar kısa,pişmanmıyım evet,uzatırmıyım hayır çünkü eşim beni böle beğeniyomuş![]()
senin bu hahaha ları görğnce sanki sesini tanıyor muşum gibi bir ses fonu oluşuyor kulaklarımdaiç iç gitsin yağlar hahaha)
eşimde öyle diyosenin yüzün küçük yakışır canım kısa saçç![]()
huuu, nasıl oldun canım.. Ben geçen olduğumda çok çektm ama bugünkü boyun ağrım daha da çektiriyorçok agrım var , regli gelmedi ama agrısı geldimad:
![]()
neeuzunsa canım bi kestirince küsüyor saç benim öyle oldu belimdeydi çok canlı çook güzeldi... sonra bir canım sıkıldı gittim bir kestirdim 3 senedir uzatmıyorum uzamıyor saçlarım çok pişman oldum...
aaaaaaa benim de üç dört aydır çok erken geliyor. Diyetisyen kilo verince daha rahat adet olunduğunu söyledi
benim takvime göre 5 gün var
ama işte 3 aydır erken geliyor
normalde 31 gündü 3 aydır 28 de geliyor
takvimim 31 güne ayarlı
onun içn 5 gün gösteriyorrr
ayy çok bilinmeyenli denklem yazdım sanki ahaha![]()
bak sennnKuafördeyim ... geçmişi bi okuyayım dedim ...
Yorumlar dönünce![]()
Surimi tatsız tuzsuz bisiyengeç surimi nasıl güzel mi , hep elim gitti ama almadım.
shirataki noodle u ben kendim yapınca hiç beğenmemiştim ama kuzenim epey güzel yapıyor
yeşil çaylı mııiyi hatırlattın ben de ne içeym diyordum. Yeşil çaylı türk kahvesi içeceğim, ikisininde gönlü kalmasın![]()
Kepek kabizliga çözüm olmadi demek istediydimkansızlıktan kan saç dökülmesi olur canım kepek bişey yapar mı ?
Ayy gecicı taktilar canım ya..yemk yedim cok mu ne yedim zaten. Hepsi sizlio inanki. Nerden bulaştm valla 2 hafta bunla durackmisim. Benim de ön dişler şükür çok güzel düzgün de.işte dışı seni içi benı yakarvorones geçmiş olsun yavrum
Benim.de implantlarim vardi 2 tane yan yana, küçük kesici.disler mi oluyo ne
Kaplamasi düştü.
Gunlerdir.agzimda 2 vida geziyorum canavar.gibi
Yarına randevumuz.var, discimize gidip.yaptırılacak
1.de.köprü var rengi.berbat onuda yeniledim miii 32 disli yarış atiyim iiiii ihhihihi ( kisneyen smiley)
Neyseki ön dişlerim gayet güzel ve saglam.
Hafif.davsan disliyim ben.
Millet para.verip yaptiriyormus şükür bende allah vergisi![]()
Dimı kız insanoğlu işte. . Ben de 68 lerde gezerken şimdi 62Bu arada dun ki saf pro ve wc için yapılan operasyon.sonrasi cumaya göre.~ 300 gr.
78 i.yeniden.gorduk.şükür. 78,8 kg.
Ama benim ilk gordugume göre 400 gr.daha.vermem lazim, bu eksi.beni tatmin etmiyor ...
80~ 81 lerde.gezerken.simdi 78 bile mutlu.etmeye yetmiyor beni
Ilginc![]()
evet kadın doğum uzmanları hep der kilo verin verdikçe daha rahat adet olursunuz diye benim bu ay 3 gün gecikti çook şükür daha önce 10 günü buluyordu.... doğumdan öncede 64 günde bir 66 günde bir oluyordum ayyy ne günlerdi yawww.....aaaaaaa benim de üç dört aydır çok erken geliyor. Diyetisyen kilo verince daha rahat adet olunduğunu söyledi![]()
geçmiş olsun canımmm ..Ayy gecicı taktilar canım ya..yemk yedim cok mu ne yedim zaten. Hepsi sizlio inanki. Nerden bulaştm valla 2 hafta bunla durackmisim. Benim de ön dişler şükür çok güzel düzgün de.işte dışı seni içi benı yakar. Amann hersey in başı sağlık. Ne zor işler sagliksizlik. Salatamı düzgün yiyemedim
![]()
ayyyy bu nasıl bi anlayışşşş ayyyy ben susma hakkıı kullanacam kullansam mııı ayyyyy çok gıcık dolummmm ayyy bi yolasım geldi bu nedemek doğum parası ayyyy fena oluyorumBetulina maalesef dedi canim.
Acil ameliyata alindim doğumda esim tedarikli degildi.dogum parasi brnim karttan çekildi.
Lafi.edilmez ama oğlum evlendi fakirlesti demeye.getiriyor ya sadece cahil.diyorum
Yinede.kötü diyemiyorum.niyetine.
Esim de diyeydin.ya.dogumu.bile ben.odedim diye.
Denir mi ?
Belki, ama ben ar.ettim demedim.
Bir daha konusu acilirsa.dicem![]()
ben ama cidden hahaha yapıyorum okurken kahka atarak gülerim geneldesenin bu hahaha ları görğnce sanki sesini tanıyor muşum gibi bir ses fonu oluşuyor kulaklarımda![]()