• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

uzunsa canım bi kestirince küsüyor saç benim öyle oldu belimdeydi çok canlı çook güzeldi... sonra bir canım sıkıldı gittim bir kestirdim 3 senedir uzatmıyorum uzamıyor saçlarım çok pişman oldum...
nee :KK57:
benimde dalgalı ve belimde neredeyse .
biraz uçları kötü oldu azıcık kestireyim diyodum da an itibariyle vazgeçtim:KK53:

benim takvime göre 5 gün var
ama işte 3 aydır erken geliyor
normalde 31 gündü 3 aydır 28 de geliyor
takvimim 31 güne ayarlı
onun içn 5 gün gösteriyorrr

ayy çok bilinmeyenli denklem yazdım sanki ahaha:KK70:
aaaaaaa benim de üç dört aydır çok erken geliyor. Diyetisyen kilo verince daha rahat adet olunduğunu söyledi :KK66:

yengeç surimi nasıl güzel mi , hep elim gitti ama almadım.
shirataki noodle u ben kendim yapınca hiç beğenmemiştim ama kuzenim epey güzel yapıyor
Surimi tatsız tuzsuz bisi
Ben begenmedim
Belki dondurulup çözüldüğü içindir
Shiratakiyi.de yapmadım daha, acaba nasil yapiyor kuzenin
Ben.noodle.hastasiyim.yaaa

vorones vorones geçmiş olsun yavrum
Benim.de implantlarim vardi 2 tane yan yana, küçük kesici.disler mi oluyo ne
Kaplamasi düştü.
Gunlerdir.agzimda 2 vida geziyorum canavar.gibi:KK70:
Yarına randevumuz.var, discimize gidip.yaptırılacak
1.de.köprü var rengi.berbat onuda yeniledim miii 32 disli yarış atiyim iiiii ihhihihi ( kisneyen smiley :KK70: )
Neyseki ön dişlerim gayet güzel ve saglam.
Hafif.davsan disliyim ben.
Millet para.verip yaptiriyormus şükür bende allah vergisi :KK45:
Ayy gecicı taktilar canım ya..yemk yedim cok mu ne yedim zaten. Hepsi sizlio inanki. Nerden bulaştm valla 2 hafta bunla durackmisim. Benim de ön dişler şükür çok güzel düzgün de.işte dışı seni içi benı yakar ;) . Amann hersey in başı sağlık. Ne zor işler sagliksizlik. Salatamı düzgün yiyemedim :(

Bu arada dun ki saf pro ve wc için yapılan operasyon.sonrasi cumaya göre.~ 300 gr.
78 i.yeniden.gorduk.şükür. 78,8 kg.

Ama benim ilk gordugume göre 400 gr.daha.vermem lazim, bu eksi.beni tatmin etmiyor ...
80~ 81 lerde.gezerken.simdi 78 bile mutlu.etmeye yetmiyor beni
Ilginc :63:
Dimı kız insanoğlu işte. . Ben de 68 lerde gezerken şimdi 62 :63: begenmez oldum

aaaaaaa benim de üç dört aydır çok erken geliyor. Diyetisyen kilo verince daha rahat adet olunduğunu söyledi :KK66:
evet kadın doğum uzmanları hep der kilo verin verdikçe daha rahat adet olursunuz diye benim bu ay 3 gün gecikti çook şükür daha önce 10 günü buluyordu.... doğumdan öncede 64 günde bir 66 günde bir oluyordum ayyy ne günlerdi yawww.....

Betulina Betulina maalesef dedi canim.
Acil ameliyata alindim doğumda esim tedarikli degildi.dogum parasi brnim karttan çekildi.
Lafi.edilmez ama oğlum evlendi fakirlesti demeye.getiriyor ya sadece cahil.diyorum
Yinede.kötü diyemiyorum.niyetine.
Esim de diyeydin.ya.dogumu.bile ben.odedim diye.
Denir mi ?
Belki, ama ben ar.ettim demedim.
Bir daha konusu acilirsa.dicem :bicak:

Ayy gecicı taktilar canım ya..yemk yedim cok mu ne yedim zaten. Hepsi sizlio inanki. Nerden bulaştm valla 2 hafta bunla durackmisim. Benim de ön dişler şükür çok güzel düzgün de.işte dışı seni içi benı yakar :KK66: . Amann hersey in başı sağlık. Ne zor işler sagliksizlik. Salatamı düzgün yiyemedim :KK43:
geçmiş olsun canımmm ..

Betulina Betulina maalesef dedi canim.
Acil ameliyata alindim doğumda esim tedarikli degildi.dogum parasi brnim karttan çekildi.
Lafi.edilmez ama oğlum evlendi fakirlesti demeye.getiriyor ya sadece cahil.diyorum
Yinede.kötü diyemiyorum.niyetine.
Esim de diyeydin.ya.dogumu.bile ben.odedim diye.
Denir mi ?
Belki, ama ben ar.ettim demedim.
Bir daha konusu acilirsa.dicem :bicak:
ayyyy bu nasıl bi anlayışşşş ayyyy ben susma hakkıı kullanacam kullansam mııı ayyyyy çok gıcık dolummmm ayyy bi yolasım geldi bu nedemek doğum parası ayyyy fena oluyorum :sopa::sinirli::sopa::sinirli: bunlar kv benden hediye olsun....:KK62::KK62::KK62:

Back
X