• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nee :KK57:
benimde dalgalı ve belimde neredeyse .
biraz uçları kötü oldu azıcık kestireyim diyodum da an itibariyle vazgeçtim:KK53:
ucundan bişey olmaz ben nerdeyse küt kesitirmiştim önler uzunnn arkalar kısaaa azıcık ucundan aldır nefes alır saç....

ayy bizimde gelinlerimiz olacak.inşallah soguk nevale olmaz bana uyarsa biz çok eğleniriz.:ıslık::ıslık::ıslık:
kaynana kayanana hahaha ;)) kız seninde dedikodunu yapacak gelin görümcelerimi çook seviyor bize kıymet vermiyor kv diye başlayacaklar anlatmaya hahahaha ;)))şaka tabiii herkes aynı olmuyor....

Surimi tatsız tuzsuz bisi
Ben begenmedim
Belki dondurulup çözüldüğü içindir
Shiratakiyi.de yapmadım daha, acaba nasil yapiyor kuzenin
Ben.noodle.hastasiyim.yaaa
yarım saat kadar suda bekletiyormuş önce sonra 3-5 dk kadar haşlayıp iyice süzüyormuş.
bol domatesli, mantarlı , peynirli , baharatlı bir sos hazırlaıp , shiratakiyi de ekleyip 2-3 dk daha çeviriyormuş
ben tavuklu falan denemiştim , hiç hoş gelmemişti ama bol sosla falan güzel oluyor

ayyyy bu nasıl bi anlayışşşş ayyyy ben susma hakkıı kullanacam kullansam mııı ayyyyy çok gıcık dolummmm ayyy bi yolasım geldi bu nedemek doğum parası ayyyy fena oluyorum :sopa::sinirli::sopa::sinirli: bunlar kv benden hediye olsun....:KK62::KK62::KK62:
Kiz.ada.yok.o.bisi demedi
Genel olarak oglum fakirlesti demeye.getiriyo ta.
Onu.ben.esime.ornek.verdim
Tam tersi diye
Ne ben ne kizim kimseye yük degilken dogurdum parasını bile.ben verdim.asla lafı edilmez ama esime.annenin böyle demesi beni.üzdü dedim de
Oda.diyeydin.deid
Ben.diyemem. demedim de.
Ar.ederim
Biz ogluna.aile olduk kizimla
O cahil cahil konussun
Hala oğlu gozun de bebek

yarım saat kadar suda bekletiyormuş önce sonra 3-5 dk kadar haşlayıp iyice süzüyormuş.
bol domatesli, mantarlı , peynirli , baharatlı bir sos hazırlaıp , shiratakiyi de ekleyip 2-3 dk daha çeviriyormuş
ben tavuklu falan denemiştim , hiç hoş gelmemişti ama bol sosla falan güzel oluyor
Mmmmm.nefis bi.tarif
Offf aciktim da
Nasıl canim.istedi yaaa :kk77:

Gızzzzlaaaar gızlaaar bi spor yapmışım bi spor yapmışım ımmmhhh Harika nefüss mikemmel siz :ukala: ben huh huh bir ki üç huh huh :KK49:çalıştırmadık kas bırakmadım 60 dk eliptik 30 dk plates yaptım veee eskiden yüz ip atlarken on kere dinlenir nefes nefese kalırdım şimdi 100 ipi bir dakikada atlıyorum:spor: weyuuuu:KK55:

Ben şunu asla anlamıyorum bizler sevgili Peygamberimizin Hz Muhammed (SAV ) ümmetiyiz peygamber efendimiz kendinden yaşça büyük Hz Hatice annemizle evlendi ve Hz. Haticenin ikinci evliliği ve peygamber efendimizin ilk evliliği şimdi biz onun ümmetiysek neden insanlar yaşı büyük bir hanımla evlendiklerinde eleştiriyor... Yani bir türlü anlamıyorum olabilir .....aileler çook karşı çıkıyor hatta evlatlıktan red ediyorlar bu ne çirkinlik sonrada müslümanım diye geçiniyorlar ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar..

Hayatta herşey insanlar için bu tarz eleştirilere ön yargılara çook kızıyorum ....
HoppaHoppa:KK37:
Sagol canım mimum
daha güzeli daha da güzeli senin olsun :KK200::KK200:

kız bi dur iki dk dedikodunun dibine vuriyih :KK49::KK49:

ay ne bileyim bi basıom çıkıyo bi basıom çıkmıyo
siz böle noktalı okumaya alışsanız olmaa mı.
şimdi pc ye geçtim ayy ne özgür hissediom kendimi bilemezsin.
cepte kurdeşen döküyorum ama duramıom da illa laf yetiştirecem size

:deli::deli:
Noktalı noktasız virgüllü heççç farketmez sherry ben seni severek okuyorum :15:
ayy bizimde gelinlerimiz olacak.inşallah soguk nevale olmaz bana uyarsa biz çok eğleniriz.:ıslık::ıslık::ıslık:
Kız biz senle ortanca oğlanlarla küçük kızları evlendirek aynı gün çifte düğün sen çılgın ben çılgın biz birbirimize göreyiz sonra onlar balayına biz senle bungijumpinge olmamı:KK53:
Postaneye.geldim onumde 60 kişi var
Veeouuvvv fiyuuuuu owwwww
:70: :70:

Geçmiş olsun canım. Bende geçen hafta gittim geçen yıl kanal tedavisi yapılmış olan dişim ağrıyor. Cerrahiye yönlendirdi gidemedim daha
Agriosa çekiolar hele ki kanal yapılmışsa . İnşallah kurtulur dişin. Sağol canim

Gönlümüz dualar ımız seninle

Canımmm geçmiş olsun dişcideymişsim

Canımmm 1mil bile olsa sporla uğraşman süper

Canım Doktorum sana dün yazacaktım fırsat olmadı senim gibi sporunda katılımında menüsünde istikrarlı biriyle kapışmak kolay değil o_Ohemen 3günle olmaz cumafan cumaya olsun kafamı sporumu :spor:atışmalarımı sataşmalarımı tüm gıcıklıklarımla :KK53:gelmem seni bir toz bulutunun içinde bırakarak yenmel:KK55:gerek
Teşekkürler ablammm. Tüm dislerim sizlioooo Acio şu an

Akşam nasıl bir öğüm mimummm , bastın turşuyu bastınn turşuyu olmuş :confused:

Day tatlım :KK68: hafta sonu menü yorumları , takım ablalığı için kocamaaaan :KK15:
Eşin döndü değil mi ?

74-74 i de kıracağız .... biz ondan daha inatçıyız :KK19:

The Walking Dead :ruh:

Ben öyle aile aşk entrika dizilerden hoşlanmam verom .

Tatlım herkes yazmış , hepsi de doğru şeyler . 6 ay diş rahatsızlığı huysuzluğu da olabilir ... Süt yetiyor mu , doyuyor mu kısmı kilo takibinden ve bez doluluğundan anlaşılır zaten .

Tatlım ben not alıyorum ama bunu bana hatırlat ... Cuma +1.5 tartı farkı ekleyeceğiz bildirim listesine ...
Bu arada gözümden kaçmadı henüz 100 gr . gitmişşş :cool:

Dedim ama ben begüm ne yazarsam yazayım bir dlmcik yedim der diye :))) bu saatten sonra afiyet olsun demek düşer bana .

Bu az menüler işe yaramıyor bence betül ...çünkü bu beslenme ile 4 günde 100.gr gitmesi ..kıtlık alarmı demek ..
Akşam güzel ...hafif geçir ama öğle öğününde yemek ye .. Sebze yemeği ya da köfte vs ..

7.5 olmaz mıııı :confused: yanında da 38 lik bonus :KK70:

bir daha ki kışa 42 miiii ? 40 al sen onu ..sıkıysa girme :confused::confused:

Bende de sorun var ... sinir olup kapatasım geliyor , sayfalar birbirine karışıyor , beğen alıntı başka yerden çıkıyor , donuyor ...dünden beri böyle .Sadece kk da ama ...

Afiyet olsun , bal şeker olmasın kuzu ...
Atıver bir dukan krep tarifi ...isteyen vardı geçmişte ...herkes nasiplensin :KK49:

Yeşillik misssssss .
Bende sabahları bol tere maydanoz , isot ve limonla tüketiyorum ... erkenden çalışsın meta , yansın yağlar :halay:

Kuzum yaaaa ... sen bırakma evde ... dediğin gibi tv tablet telefon dan ne fayda ?
Yusufta dün bir arkadaşı ile olan yapmış , neymiş bugün okulda tiyatro var .. ona katılmayacaklarmışş ..Eeee dedim ne yapacaksınız ? Sınıfta oturur kitap okuruz , duy da inanma :confused: müzikal yazıyormuş , müzikalleri sevmiyormuş ..hey Allahım yaaaa ..tercihler , isyanlar :KK75:

:super: senden de bir yulaf kepeği poğaça tarifi alalım ceydam :kk77:

:confused::confused::confused::confused::confused: geçici dişlere abur cubur yasak , yiyince yapışıyormuş geçici dişler damağa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu şekilde gayet güzel ... ama akşam kuru kuru kalıyor ...bence yeşillik yemelisin .

Duydummmmmmmmm :cool:

Sağlıklı beslenmeni engellemez ki süt verme , senin canın abartmak istemiş bu sabah bence . O yüzden küstüm .

Neden hepimiz dely nin öğlen ne yediğini yiyeceğini merak ediyoruz hep acaba :ıslık::ıslık::ıslık:

Yani o konuda hiç bir vaat veremem :) liste dolu , izinli üyeler var , yeni üyeler var ...liste dışı da çok üye var devam eden ..
Yine ara ara gelip o ablalardan (aeben ve masumm) olduğunu düşündüm niçince :KK56: destek ve fikir alabilirsin .

Kolay gelsin canım , bu ara ekstra bir yoğunsunuz sanki .
:confused::confused: doktor lokum yeme bal yeme dedi .ben de soruyom salata yenir dimii iii ;)

SPOR ÇETELESİ 12.HAFTA
Ausencia Ausencia 0+0+0+0
Ahu060812 Ahu060812 15+10+0+20
@kelebekolacam0+0+0+10
@fatmanurkaya10+15+15
DelyDoly DelyDoly 10+10+0+20
ada81 ada81 0+15+20+0
@arselka15+10+0+10
@begum7520+15+0
@tuba520+10+10+10
Nare83 Nare83 0+10+0+0
cydnz_1 cydnz_1 10+15+25+15
D Dilekiyi 0+15+20+20
pamukskr pamukskr 0+0+15+0
mimu88 mimu88 0+0+0+0

bugün kaptan ve Mimu dan bi atak gelmezse listeden düşecekler ha bide masummm ve pamuk düşecek az kaldı akşama en az 3 mil. mimu88 mimu88 da ortaya karışık inşallah:KK15:

cnm beni çıakrtabilirsinnn listedennn

SPOR ÇETELESİ 12.HAFTA
Ausencia Ausencia 0+0+0+0
Ahu060812 Ahu060812 15+10+0+20
@kelebekolacam0+0+0+10
@fatmanurkaya10+15+15
DelyDoly DelyDoly 10+10+0+20
ada81 ada81 0+15+20+0
@arselka15+10+0+10
@begum7520+15+0
@tuba520+10+10+10
Nare83 Nare83 0+10+0+0
cydnz_1 cydnz_1 10+15+25+15
D Dilekiyi 0+15+20+20
pamukskr pamukskr 0+0+15+0
mimu88 mimu88 0+0+0+0

bugün kaptan ve Mimu dan bi atak gelmezse listeden düşecekler ha bide masummm ve pamuk düşecek az kaldı akşama en az 3 mil. mimu88 mimu88 da ortaya karışık inşallah:KK15:
yakında bende düşecem hahaha belim ağrısı bayağı beniii zorladıı... bugünde regli karın ağrım var sanırım cuma günü itibarı ile başlayacam spora bakalım belim düzelmiş mi hafta sonu dışarda parkta yürüdüm belim ağrımadı inşallah düzelmiştir iyice...

aç karnına yapılan spor yağ yaktırıyormuş yarım saat sabahları eliptik mi yapsam ... işte eliptik olan oda aşağıdaki komşunun çocuğun odası acaba 09,30 da uyanmış olur mu diye düşünüyorum.. çünkü pc açıyorum şarkı türkü dizi yarım saat çok çabuk geçiyor....

Kızlar yaa sucuk Çok mu kalori çok cıs mi. Benle eşim afedersiniz bi kangal sucuk dogradim yedik .öğle. allah beni napsiiiinn
hahahaha bir kangal eyyy maşallah kızzz ekmek yedin mi yanında ?? bağırsaklar için sucuk aslında çook zararlı ama bir iki dilim hafta sonrları yenilebilir de bir kangal yok ya sağlıklı değil herşeyden önce....

hahahaha bir kangal eyyy maşallah kızzz ekmek yedin mi yanında ?? bağırsaklar için sucuk aslında çook zararlı ama bir iki dilim hafta sonrları yenilebilir de bir kangal yok ya sağlıklı değil herşeyden önce....
Yok ekmek yemedim. 7 8 dilim olmuştur en az :( açıkmadim da henüz . Napsam aksama. Geç kalmasam yemek için .. bunu neyse öğle eritirim belki de

Back
X