• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Postaneye.geldim onumde 60 kişi var
Veeouuvvv fiyuuuuu owwwww
ay ben o postaneyi pastane okuyacak kadar sıyırdım.
Kız biz senle ortanca oğlanlarla küçük kızları evlendirek aynı gün çifte düğün sen çılgın ben çılgın biz birbirimize göreyiz sonra onlar balayına biz senle bungijumpinge olmamı:KK53:

:KK70: :KK70:
olur şekerim olur hemde bal gibim olur.ay hayali bile güzel.

ay ben o postaneyi pastane okuyacak kadar sıyırdım.
olur şekerim olur hemde bal gibim olur.ay hayali bile güzel.
hahahaha postanemiymiş bende öyle okudum ayy koptum şuan kendi kendimede hayal ettim 60 kişi pasta mı alıyor ydiye düşündüm :KK48::olamaz::KK48::olamaz:

3 cocuklu olmak

16864905_10155154932597728_9030517517314556004_n.webp

Allaaaahhsiziiii Hee mii.. canlari pasta çekikler siziiiiıii :confused::confused:
yok istesemde yiyemem hattttaaa olmazda bi ihtimal kaptanımız Ausencia Ausencia deseee ada serbest bugün sana desede yiyemem ben dışarı pastası yersem direkt midem yanıyor şerbetli tatlılarda öyle :(( evde kakolu yapılsada bile kako mahvediyor midemi sırf bundan dolayı midem yanmasın yeterkiii yemem sabaha kadar uyutmuyor çünkü....

Birgün kaptan bana ödül verirse bile bu tatlı olmaz yemek olur kesin ;))

yok istesemde yiyemem hattttaaa olmazda bi ihtimal kaptanımız Ausencia Ausencia deseee ada serbest bugün sana desede yiyemem ben dışarı pastası yersem direkt midem yanıyor şerbetli tatlılarda öyle :KK43:( evde kakolu yapılsada bile kako mahvediyor midemi sırf bundan dolayı midem yanmasın yeterkiii yemem sabaha kadar uyutmuyor çünkü....

Birgün kaptan bana ödül verirse bile bu tatlı olmaz yemek olur kesin :KK66:)
Ayyy ben yerim. Havada karada yerım. Güllüoğlu bolulu hasan usta mado ayyy ne güzel yerler ;)

Aaa pes mi ediyorsun benim liste seni motive etmiyomu yoksam:cry:

Süpersin ortim süper halaya gel tey tey
:KK36::KK36:

cnm yapıcam diyrum hep birşey çıkıyor ben sporu çok severim önceki kilo verdiigmde hep spor yapardım amaaa
çalışınca olmuyor malesef hep birşey çıkıyor keisntiiz spor yapmayı okadar çok istiyorum ki

kelebekolacam kelebekolacam adet düzenim error veriyor eskiden hep 28-28-28 tık tık giderdi şimdi son dört regl aralığım 27/28/28/26 Daha 3 gün vardı ama bugün selam çaktı düzen değişirmi bundan öncekilerde değişkendi bu ria değiştirir mi düzeni neyse bi takip edeyim bakalım bu arada reglye 10 gün kala iştah patlaması yaşıyorum bidahakine 15 gün kala metabolik çay yapıp bi hafta içecem o benim bütün sıkıntılarımı belirtilerimi götürüyor tavsiye ederim
Nare83 Nare83 varmı sende belirti ne alemdesin

cnm yapıcam diyrum hep birşey çıkıyor ben sporu çok severim önceki kilo verdiigmde hep spor yapardım amaaa
çalışınca olmuyor malesef hep birşey çıkıyor keisntiiz spor yapmayı okadar çok istiyorum ki
Akşam kaçta evde oluyosun çocuklar kaçta yatıyor sana 30 dklık bişey versem yapmazmısın sadece 30 dkcık

Back
X