- 11 Eylül 2013
- 3.931
- 10.570
- 208
Aynen beni de çok zorladı canım sonuç iyi ama yok bende yapamam çok zorda kalmazsamCanim reglle beraber beni çok zorladı bugunde hala baş dönmesi ve halsizlik devam etti bir daha cesaretim yok böyle kürlere![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen beni de çok zorladı canım sonuç iyi ama yok bende yapamam çok zorda kalmazsamCanim reglle beraber beni çok zorladı bugunde hala baş dönmesi ve halsizlik devam etti bir daha cesaretim yok böyle kürlere![]()
Haklısın canım biz şükür ise eşimle gidip dönüyor uz en azından hep beraber iz çok güzel sen de iş konusunda istediğini alırsın inşallah hayattanEvet canım öyle de herşeyde bi eksik oluyo işte benimde bu düzeni her türlü imkanı sağlayan eşim YOk çoğu zaman hergün kaçta geleceği belirsiz çoğu zaman 22.00 sonrası çocuklar birazda baba beklemekten geç yatmaya alıştı hayat işte herkese her güzellik altın tepsilerle sunulmuyor bende aslında sadece iş öğrenene kadar biyerlerde çalışmak istiyorum iş öğrenince kendi yerimi açmak ve yine elemanlar sayesinde çalışma hayatımdada biraz özgür olmak istiyorum bakalım hayırlısı
Amin canım cümlemizin mutluluğu daim olsun...
Dolabım geçen sene aynı arızayı verdi alt çözmeye başladı bende servisi çağırdım adam elini değmeden şöyle bi baktı bunun motoru bitmiş 700 lira tutar dedi bide 40 tl aldı gitti yuhh dedim bende yenisini alacaktım dolap bakarken tezgahtar adam o markada çift motor yokki üst soğutsun alt eritsin dedi aaaa dedik netten araştırıp senin dediğini yaptım üstüne 3 sene geçti lakin geçenlerde helikopter gibi çalışmaya başladı sonra o ses gitti ama eritmeye başladı bugün kar olmuştur diye temizledim ama hiç bi değişme Yok hepsini boşaltma şansım yok bide çok küçük geliyor zaten bozulmadan yenisi gelsin istiyorum bunu da yukarı mutfağa çıkartmak istiyorum ama eş almamakta direniyor düşün bana ilk çıktığında ipho..7 almış bende bunu alana kadar buzdolabı alırdık dedim erkekler eşya almaya gelince hep zorla alıyo işte belki bu bi fırsat olur
Keşke bizimki de öyle olsaydı biz eve baktık konuştuk adam beklerim dedi iki gün sonra ilan sayfalarına koymuş çok sinirlendim ama herşey kısmetAy hadi hayırlısı biz de bu evi aldık yarı parasını verdik yarısını da evi sayıp verecektik fakat ev 6 ay da satılmadı Allah razı olsun adam halden anlayan biriydi de biz mahçup olduğumuzla kaldık ama nasip olunca oluyo inşallah olur canım
Herkese hayırlı geceler ben biraz rahatsızım regl fena sarstı erkenden yaticam yarın görüşürüz
Iyi gecelerHerkese hayırlı geceler ben biraz rahatsızım regl fena sarstı erkenden yaticam yarın görüşürüz
Kahvaltı da tahin yesem olur mu ne dersiniz
Eki Görüntüle 1960176
İşte salatam
Sabah : 1,5 dukan krep, çeri domates, peynir, zeytin, çay
Öğle : mantarlı tavuk sote, 1 kornişon, 1 brd ayran
16:00 : 1 dl ananas
17:00 : şekersiz türk kahvesi, 2 kare bitter
Akşam : 1 kase tavuklu şehriye çorbası, salata( pancar, havuç, yeşil elma, yeşil soğan, toz ceviz-fındık, keten tohumu) , 1 dl tahıllı ekmek , daha yemedim
@Daydream15
ve iki günde 1.4 mü gitti
Versene sen şu tarifi bana![]()
Bugun menu
2 bardak ilik su
Kahvalti 10.10
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
Maydanoz
Dereotu
1 kırmızı biber
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
Yogurt elma badem hurma kürü..
1 bardak yesil cay
Aksam 16.10
4 adet et köfte
Bir tabak salata
1 bardak yesil cay icerim birazdan.
2.5 lt su icildi spor yok.Ausencia ve
Ahu060812
Selam kizlarrrr hala oldum bennnnnnbebisimiz doğdu sukurler olsun
bende gece 1 otobüsüyle ankaraya gidiyorum kismetse
geçmişi okuyamıyorum herkes iyidir inşallah çok yoğunum yarına kadar giremeyebilirim hepinizi opuyorum
![]()
Menum 28.02.2017 Sali
Sabah
2 sosisli 2 yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
2 bardak cay
Öğle
1 por.karışık ızgara
1 kase yogurt
Aksam
1 kepce çorba
1 tabak deli bakla
Salata
1 kase yogurt pul biber yarim limon
1 elma
2.5 lt su 2 nescafe sade 2 yesilcay 1 kayisi cayi 1 elma 70 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar şimdide yürüyüşe gidiyorum.Dakikama ilave yapacağım![]()
Selamlar herkese :) bugün okula gitmedim ve iki günlük uykusuzluğumu öğlen 2 de uyanarak telafi ettim
Dünkü menüm
Sabah
2 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Çay
Öğlen
3 tane köfte
Yoğurt
Akşam
Mercimek çorbası 1 kase
Adana kebap (sadece etini yedim)
Ayran
Su: 2 lt
Spor yok
Kızlar hastalıktan zor okuyorum yazıları
@MuMu85 geçmiş olsun canım sana da
@fatmanurkaya menü süper
Ahu060812 45 dk 60 dk 90 dk bin puanı kaç ona göre takip edeyimbugün 3 mil leslie ve 45 dk bisiklet
Sabah
Peynir ceviz az bal
Yeşilliğim yoktu
Öğle
Yeşil mercimek iki kase yoğurt
Ayran
Akşam iki tavuk haşlama suyuyla
Az ekmek
Su 2 yı geçer inşallah
Yeşil çay her gün içiyorum ödem için
Ausencia @Benim adim uzum
@fatmanurkaya
Kızlar süpersiniz konuşmalara yetişemiyorum
Bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
Kahvaltı
2 dl tam buğday ekmeği, 1 yumurta
Zeytin, peynir, yeşillik
Ara
4 kuru kayısı, 10 fındık
Öğlen
1 tabak pırasa, 2 dl ekmek
Ara bir az grissini (acıktım da)
Akşam 1 tabak pırasa, 1 kase çorba, baharatlı yoğurt
Ara
Bi dilim ayva
Su 2.5 lt. Spor yok. Kaynım geliyor arkadaşlarıyla şehir dışından. Temizlik yapıyorum. Çocuklar durmuyor vs vs yapamıcam
Menü
TB ekmek ile tost
3 yeşil zeytin
3 cin biber
Taze nane
Öğle
Yoğurt
Salata
Pırasa
2 çiğ köfte
Akşam
3 kaşık kapuska
Mezgit buğulama
Turp çiğ pırasa
Su 2 lt
Kahve 1
Zencefil 3
Yeşil çay 1
Ausencia
Menün .
Sabah :
2dl ekmek
Menemen . Peynir .
3yeşil zey.
Öğlen
Hamsi .
Salata .
1dl ekmek .
Ara :
2 hurma .1kş tahin .
Akşam:
1 kase yogurt çorba
Az menemen .
1dl ekmek .
Akşam pırasa yapacaktım ama dışardan geldiğimde şekerim fena düştü hurmada kesmedi ( hipogilisemiyim ) evde ne varsa aceleyle yedim kendime geldim artık
Pırasada pişti ama yarına artık
Su 2 olur .
Yeşil çay .
Iyi aksamlaarrr
08:00 yumurta.1 dl diyet ekmek
11:00 3 gunkurusu
13:00 portakalli kereviz.1 dl light ekmek
15:00 10 badem
17:00 elma
19:00 brokoli haslama.3 catal hindi haslama.4 kasik zeytinyagli pirasa.2 yk bulgur pilavi (toplam 1 tabak)
@kuzularinannesi menum budur..ortimcim seninde menune bayıldım...gayet güzel..
Ausencia
Ben nerde hata yaptım bu hafta daha dikkatli yedim spor çok yaptım ama fazla çıkacak gibi
Aynı çıksam sukredecem ya![]()
Iyi akşamlar herkese bugün ki menum
Sabah 2dilim kepek ekmeği ile peynirli tost
Ara şekersiz Türk Kahvesi
Öğle tavuk sis avuç içi kadar lavas salgam yarım bardak
Ara 2ceviz 1bardak ayran yarım havuç
Aksam spor öncesi 1,5kepce dünkü ayran aşı çorbası ama az tuz vardı bu sefer
Spor sonrası bir tabak Yoğurtlu ıspanak
Su 2,5 olmuştur
Spor 40 dk yürüyüş 1,5 saat spor @begum75Ausencia @AHU42
Ausencia Cnm ben henüz yeni başladım
Dünkü menüm 457 kalori idi
Bugünkü 700 ama yapanlar çok iyi kilo vermiş
4 gün hunharca yiyip 3 gün oruç günü diyorlar öyle yapmışlar , banada 4 gün öyle yiyip 3 gün de 500 cal ile kilo verilmez korunur gibi geldi ama veriyorlar ve çok yiyorlar ben öyle yiyemem tabiki , ne bilim. İşte birazda böyle takilayim bakalım
İyi akşamlar
sabah
Haşlanmış yumurta acisos peynir zeytin 2 dilim tb ekmeği çay klasik kahvaltı
Arada
Kahve süt 2 gün kurusu
Öğlen
yulaf kepeği katılmış yoğurt
Arada
Bira armut bira yeşil elma
Akşam
Patates oturtması yaptım bira ondan yedim yediğim patates yarım anca eder salata yoğurt yarım tabak tavuk çorbası
1 saat tempolu yürüyüşAusencia
Ahu060812
Ay işte püf noktası bu.diyeti hayat tarzına çevirmek.valla 4 aya yaklaşık burdayım listede olmak sayesinde her perşembe dikkat özen bide kendini çözme en iyi artım oldu umarım hep devam ettririm sayenizde özellikle senin sayende kaptanım![]()
Hee ben de dün ? İşaretine itiraz gelmeyince bastım sıfırları bastım sıfırları![]()
eklerim bugün
Menüm
Sabah
1.5 dl ekmek
Az kaymak bal yarım dilim ekmeğe
Peynir zeytin
Öğlen
Spor sonrası kemik suyu etli çorba
Salata
Akşam
Domatesli sarımsaklı kabak sote
Yoğurt
Bi kaç çatal et kavurma (ne çok et yiyo demeyin benim dolap bozuldu bozulacak dondurucu kısmındakiler bir bir eriyo onları pişiriyom)
Su 2,5
Spor 60 dk eliptik
30 dk plates
100 ip
Yorgun ve argın aynı zamanda enerjik halimle geldim :)
Çılgınlar gibi spor yaptım ama önce bir duş sonra çayımla ve menülerimle karşınızdayım hanımlar :)
Menu bildirim.
Sabah ilik limonlu su 1 dilim peynir 1 zeytin
Öğle 12.00
Bisürü sucuk 1 yumurta ile
Bisuru peynir az salata
Ekmek ucu az
Akşam 18.30
1kase sebzeli mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 lokma ekmek
Çay
2 incir 1 kayısı
Su 3 lt olur
Spor yok malesef
Buralarin sankii eski neşesi yok gibii eskiden bomba sohbet olurdu...
Selam ballar,
Yogun bir hafta geçiriyorum bu iş beni delirtecek sonunda. Diyet iyi gitmiyor pek iki gündür saldım ama düzeltmeye calışıyorum. Bugünde sis yüzünden kaldık yollarda. Vapurlar iptal marmaray aşırı kalabalıktı. Bizde oturup takıldık öyle iştekilerle daha yeni eve dönüyorum.
Herkese hayırlı geceler ben biraz rahatsızım regl fena sarstı erkenden yaticam yarın görüşürüz
Menümü vereyim bugün sık sık yedim yarın tartı da görürüz;
Sabah: evden çıkmadan 1 altın ekmek cranberries
Kahvaltı wasa 1 altın ekmek lor peyniri greyfurt
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen: tavuk şiş az yoğurt salata
Akşam: 1 altın ekmek ve lor peyniri
Spor: 40 dk koşu-20 dk eliptik-40 dk bel ve bacak çalışması
Spordan gelince 2 3 Galate ama parmak olanlardan miniklerden çıtır çubuk diye peynir ve zeytin yedim
Şimdi de Dukan poğaçası pişiyor sabah da ondan götüreceğim yanımda :)
Ausencia
Ahu060812
Kahvaltı da tahin yesem olur mu ne dersiniz
Bende uyuyorum kızlar herkese iyi geceler
Himmm anladım neyse yemeyeli bari pekmez alayım biraz yanıma ozamanBu altın ekmek kalorilerine ve boyutlarına bir bakayım ben hele
Iııı ıhhh , çok kalori .. pekmez evet ama tahin pekmez olunca
İyi geceleeer![]()
Ausencia
Cnm banada kilo korumak gibi geldi
Ama iki üç gün 500 kalori alıp 4 gün yine diyet menüsü yapılırsa iyi kilo gider gibi geliyor ama bilemiyorum
500 cl çok az ya ..
O zaman bol salata vs .. ile günü dolu geçirmeye çalışcaksın . Az kalorili çok ve sık beslenerek .
Bilemedim .
Dene bakalım kafana koyduysan tatlım .