• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar benim buzdolabını biri gardrop moduna sokmuş yaaaa almak farz oldu önerisi olan varmı hacmi ennn büyük olanlardan yada sakın alma dediğiniz
Kesinlikle sharp buzdolabındaki en iyi marka. Motor arızası en az olan buzdolabı olduğu için teknik servise ihtiyaç bile duyulmuyor genelde. Annem 10 senedir büyük boyunu xxl kullanıyor. Ben de bu sene aldım. Çok memnunm. İstersen modeli atarım. Fiyatı da iyi

Ahu060812 Ahu060812 Bende üstün alman teknolojisi siemens diyorum.
Benim de bosch marka olan derin donrucum hariç butun beyaz eşyalarım siemens
Birde kurutma makinem hoover bak..
Siemens i tasviye ederim, yaklasik 8 yıldır kullanıyorum hemi de öyle dikkat filanda etmem pek ama maşallah diyeyim hepsi taş gibi ;)

Ahum dolap sormuşsun .eski dolabım arçelikti hala ofiste çalışıyo evliliğimizle yaşıt 23 yıl oldu hiç tamir görmedi :45:
Bu eve geçincede 7 yıldır bekonun en geniş modeli olan (2kapılı) ama 4 kapılının iç hacmine sahip 600 küsür lt olandan kullanıyorum memnunum dondurucuda bu markalar hep ilk tercihimdir ..

Son düzenleme:
Menu yazıp geçmişe bakem..
Sabah ilik limonlu su 1 peynir é zeytin
Öğle
2 buçuk haşlama yumurta
Lorlu salatà
1 salam dilimi
3 zeytin
4 dilim peynir
Akşam 17.00
1 tabaktan biraz az ciğer sote
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata az yoğurt
Çay 2 dilim baklava :KK43: misafir almış olunca yiyorum ben :KK43: yarım incir bi kayısı bikaç dut spor yok su 3lt

Bulgur akşam çok olmuş vero .
2 dlm baklava ise facia ... şerbetli tatlılar , hele hazır baklavalar , hele de akşam ..
çok istiyorsan bir ısırık alsaydın ucundan ...
Yarın toparlarsın sen , bugünkü hataları düşünüp eminim .

Ausencia Ausencia yumuşatmak için uğraştım ama maşallah ikiside inat ismi lazım değil biride gaz verdi ben alttan alın dedikçe özür dilesin dedi KV ye oda inat artık ne yaparlar bilmiyorum bu arada yarın kabak tatlısı varmış ben çiğ ayırdım kendime şekersiz yapmayı deneyeceğim bakalım nasıl olacak

Canım bildiğim bir tarif var , şerbetini portakal suyu , kabuk tarçın bir kaç karanfil ve 5-6 kuru üzüm kaynatarak hazırlıyorsun .
O şekerle yani .
Dene istersen . Kabak liflidir , sağlıklıdır . Onu sağlıksız yapan şeker koyulması bolca :)

Aus bacım etiketin gelmemiş niyeki ?
Ama mesajı gördüm 23 nisana 66 demişsin .inş. Makul bir hedef ama bakalım benim bünyeye makul gelecekmi . Bu hafta hedefime ulaşmam zor görünüyor :KK43:
Yarın evdeyim lapa yada ayran aşı yapabilirim .
Evet bugun biraz az oldu ama istemeden ,napim pırasamıda yiyemedim :-) aa yarın lapa yada ayran aşı yaparsam yine yiyemiycem , güzel pırasam benim :deli::KK45:

Pırasanı ye yarın bence ....mis gibi pırasa ..sağlıklı bir menü ile ayran aşından iyidir bence .
Pırasayı çok sevdiğim için başka bir teklifim olamazdı :)

Bu ara bedenim ruhumu taşımıyor. Bedenim koltukta sizacam diyor ruhum coş diyor.
Ahu060812 Ahu060812 2 mil leslie 20 çocuklar la çılgın dans.20dk tempolu yürüyüş

Canım ya okuyup üfleyeyim seni azzz ... Çoş ya çoşmak sana çok yakışıyor

Iyi aksamlaaar soluklanirken bi ugrayayim dedim..

08:00 yumurta.1 dl diyet ekmek

12:30 1 dl yas pasta

15:00 elma

17:00 haslanmis brokoli..

Gun icinde daginik 6 misir pirinc patlagi..

Toplam 900 kalori almisim yemek olarak..

@kuzularinannesi

Ahhh pasta yenilince kalori hesabı gelmiş hemen :) yaş pasta ya :(

Ausencia Ausencia yumuşatmak için uğraştım ama maşallah ikiside inat ismi lazım değil biride gaz verdi ben alttan alın dedikçe özür dilesin dedi KV ye oda inat artık ne yaparlar bilmiyorum bu arada yarın kabak tatlısı varmış ben çiğ ayırdım kendime şekersiz yapmayı deneyeceğim bakalım nasıl olacak
Tarif verirken diğer konuya yorum yapmayı unuttum :)
bu tür durumlarda gaz verip , durumdan vazife çıkaranlara :KK62:

Ay hesap yaptım, çok heyecanlandım. Takımım duyun beni. Ara ara hatırlatın lütfen hedefimi :KK66:

Şimdi;
Şubatın 18inde 108le başladım. İlk ay için hedefim 10 kilo. Böylece;

Mart'ın 18'inde 98i görmeyi hedefliyorum

Nisan'ın 18inde yani ikinci ayda 8 kilo vererek 90ı görmeyi hedefliyorum

Mayısa kadar 6 kilo vererek 84 olmayı,

Hazirana kadar 5 kilo vererek 79 olmayı,

Temmuzun 18ine kadar ise 5 kilo daha verip evlendiğim kiloya yani 74e inmeyi, daha sonraki aylarda ise yavaş yavaş kendimi çok da sıkmadan kalan 6 kiloyu verip 68e inmeyi hedefliyorum
Allahu teala nasip etsin inşallah.
Acaba ayda 8,10 kilo verilir mi. O kısmı beni biraz düşündürüyor :KK70:Fakat bunlar benim doğum sonrası kilolarım sayılır. Yıllardır olanlar da var da. Bakalım olur inşallah. Daha doğrusu ben çabalarım. Takdir Allahın. Hayırla, sağlıkla nasip etsin inşallah
Ausencia Ausencia aeben aeben Ahu060812 Ahu060812 D Dilekiyi @fatmanurkaya @vorones
@Ausencia Kaptanım şimdi bu hesaba göre ben 23 nisanda 90 olmalıyım ama evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmem. Ben 90 hedefliyorum, sonradan değiştirme hakkımı bu şartlar altında baki tutuyorsan eğer :) olabilir mi, bir de bunu sormuştum sana. Yapabilir miyim, yapmalı mıyım? Hızlı verirsem sonra alması da hızlı olur mu. Kafamda deli sorular :)

Tarif verirken diğer konuya yorum yapmayı unuttum :)
bu tür durumlarda gaz verip , durumdan vazife çıkaranlara :KK62:
Ben anlamıyorum zaten bu tip insanları ya çocuğu bile aynı küsüyor herşeyi şikayet ediyor dayanamıyor um gerçekten neyse ben menü yazayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
3 cin biber
1 dilim tb ekmeği

Öğle
Salata
Yoğurt
İzmir köfte nin 4 köftesi
3 kaşık bulgur pilavı

Akşam
3 kaşık ispanak
Az yoğurt
1 baget
Salata

Su 2 lt
Yeşil çay 2
Zencefil 2
Sade Türk kahvesi 1
Yarın ful dikkat tam dikkat bugün biraz çok gibi ama

pamukskr pamukskr sen dene mutlaka paylaş.kv bi kabak göndermiş ki süper.bi kere pisirdim biraz yedim ASM ye götürdüm hala bitmedi şekerli diye yiyemiyorum.pismemis de var onu değerlendirmem lazim.
Tamam canım yarın akşam pisirecegim cuma günü resmini atarim bende kabak tatlısı ni çok severim inşallah güzel olur aus attı tarif ona göre yapacağım

İyi akşamlar kızlar:KK200:
Bir süre karbonhidrat diyeti denemeye karar verdim.:KK14:
Dayanabilirsem devamını getirmeyi düşünüyorum.:rapci:
Çünkü düşük karbonhidrat diyeti bende hep işe yaradı.:ıslık:

İşte baharın ilk günü ile başlayan diyetimin ilk menüsü :KK59:

KAHVALTI
ÇEYREK SİMİT
1.5 HAŞLANMIŞ YUMURTA
BİR KAÇ LOKMA PEYNİR
YEŞİLÇAY
ARA
SÜTLÜ NESCAFE
ÖĞLE
SÜTLÜ NESCAFE
BİR KAÇ LOKMA PEYNİR
AKŞAM
1 KASE SARMISAKLI YOĞURT
HAŞLANMIŞ BROKOLİ
2 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA
ARA
SİYAH ÇAY
2 ADET KURU İNCİR

TOPLAM KH DEĞERİ 45.05
SU 1 LT
BUGÜN DIŞARIDA OLDUĞUM İÇİN SU İÇEMEDİM.
:KK22:
Canım ortim yeni diyetin hayırlı olsun iyi sonuçlar alırsın inşallah menüne gelicek olursak 3,5 yumurta çok geldi sadece bana onun dışında gayet güzel olmuş canım

Ausencia Ausencia Kaptanım şimdi bu hesaba göre ben 23 nisanda 90 olmalıyım ama evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmem. Ben 90 hedefliyorum, sonradan değiştirme hakkımı bu şartlar altında baki tutuyorsan eğer :) olabilir mi, bir de bunu sormuştum sana. Yapabilir miyim, yapmalı mıyım? Hızlı verirsem sonra alması da hızlı olur mu. Kafamda deli sorular :)

Tatlım ben hesaplayarak buldum hedef kilolarınızı ayrı ayrı ....ben 94 hesaplamışım ...kaldı ki senin ilk haftaların olmasını da hesaba katarak ..sen 90 diyorsun . 90 çok fazla ... yani hedef olarak ...
Hızlı verirsin hızlı alırsın sabit br diyet kuralı değildir.
Nasıl hızlı verdiğinde önemlidir .
Düzenli kardio spor ... çok sağlam diyet menüleri ... metabolizmanın hızı vs ..
Ama 94 iyi bence canım ... ola ki veriyorsun ... yediklerinle oynamadan azaltmadan .. ne mutlu .

Ben anlamıyorum zaten bu tip insanları ya çocuğu bile aynı küsüyor herşeyi şikayet ediyor dayanamıyor um gerçekten neyse ben menü yazayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
3 cin biber
1 dilim tb ekmeği

Öğle
Salata
Yoğurt
İzmir köfte nin 4 köftesi
3 kaşık bulgur pilavı

Akşam
3 kaşık ispanak
Az yoğurt
1 baget
Salata

Su 2 lt
Yeşil çay 2
Zencefil 2
Sade Türk kahvesi 1
Yarın ful dikkat tam dikkat bugün biraz çok gibi ama

Ben beğendim . Dolu dolu evet .. hani öyle akşamdan sabaha kilo verdirmez :) ama sağlıklı .
Yarın perşembe detoksu :) yaparsın .

Cuma günü aciklarim:ıslık:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Sen yap bitince eklerim dambıl dersin twist falanda çıkar belki bi kaç dans coşma falan olur en son yazarım ben

:super::super::super::super::super::super:

Çıkıyorum az sonra ... bitince yazarım o zaman .

Vayy yeni hala nabersin :KK200:
Ayy yaparım dimi yaa, inşallah !:KK73::KK73:

Sen nasılsın ? keyfler gıcır mı :KK19:
Ayyy deme içim bir hoş oluyor valla çok güzel bi duyguymuş halalık:KK36: yeni bi hayat katıldı aramıza onun enerjisi çok iyi geldi bana tatlım:KK71: ya ben sana güveniyom ortim sennnn yaparsınnnnn :KK73:

Menümu paylaşayım hemen çıkmam lazım

Sabah (07:45)
1 elma
3 ceviz

Öğlen (11:50)
Domates çorbası

Pırasa
1 dilim ekmek
Yoğurt

Ara öğün (17:30)
1 dilim ekmek arası peynir

Akşam (18:45)
1 kepçe buğday çorbası
Karnıbahar brokoli Brüksel lahanası haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt

Ausencia Ausencia A arselka

Spor kaptanım bugün 1 saat eliptik yaptım,15 dakika bölgesel hareket yaptım Ahu060812 Ahu060812

Back
X