- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
bozulmuş süt, tutar mı bilmem canımSütçüden süt aldım yarısı kesildi yarısı süt neden oldu ki acaba.komşulara da ulaşamadım onların ki de kesildiyse Sütçüoğlu arıtmam.yinede yoğurt mayalasam tutarmı süzdürdüm sütü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bozulmuş süt, tutar mı bilmem canımSütçüden süt aldım yarısı kesildi yarısı süt neden oldu ki acaba.komşulara da ulaşamadım onların ki de kesildiyse Sütçüoğlu arıtmam.yinede yoğurt mayalasam tutarmı süzdürdüm sütü
1,5 gider en az tatlımbende bulamadım, kaldırmışlar, benim pc de kayıtlı var
şimdiden gözün aydın
Cuma 63.9 kg dım canım bakalım bu cuma ne kadar olacağım
inşallah canım, 1,5 giderse gelsin 62 ler... süper olur1,5 gider en az tatlım![]()
kolay gelsin canımOy anam oy iş bitmez mi yahu
evi temizle yemek yap ütü yap...hadi git kp in odasını temizle(komşuyuz.kv ile konuşmuyor odasını da temizlemiyor)şimdi Damlayı kreşten almaya gidiyorum...geç kaldım oraya bile.. bi de hava çok soğudu birden burada...
teşekürler canımmmbende bulamadım, kaldırmışlar, benim pc de kayıtlı var
şimdiden gözün aydın
bende bulamadım, kaldırmışlar, benim pc de kayıtlı var
şimdiden gözün aydın
Oy canım kıyamam kesin değişen patronun çalıştığı başka bi şirket var ona verecek işleri sizi aradan çıkarıyor başka bişey gelmiyo aklıma senlik bi sorun değilse la havle çek sabret kuzum Allah hayıra getirsin inşallah işini gücünü
mimu88 Rabbim ferahlatsın inşallah kuzum ♡♡♡
sabah yoğurt ve muz dışında gayet iyi gidiyorteşekürler canımmm)
sen 4 günlük diyeti iyi yaptın maşallah hiç halsiz hissetmedin mi ben direkt üşüdüm o diyette çok kötü oldum...
canım tekrar baktım yok kalkmış video, sana mail ile atmaya çalışırım, bana özelden mail adresini at canımkeşke bendede olsamaille gelmez demi
![]()
değişiklik yapabiliyor muyuz acaba son anda![]()
Hocalarımdan aldım 100 oh inşallah okulda kızımda alır ama bence alır
Gelelim kaptaniçeme kıyamam özür dilerim hep o ödevi yaparken oldu okadarda kötü değil sadece herşeyin tadına baktım menümü yazayım yazmamıştım
Sabah
Bi dl ekmek
2 kalık kıymalı menemen
Az peynir
Zeytin
Öğlen
Salatalıklı yoğurt
Akşam
Bi kase çorba
3-4 küçük serçe parmak kadar yaprak
Pişmesini kontrol ederken oda
Avuç içi kadar lavaşla 2 çiğ köfte
Sonrasındada bol yeşil erik bi kaç çilek yarım muz
Su sayamadım
Spor
60 eliptik
30 egzersiz
Ausencia
Ausum 73 bende anca kusuratli olacak, bunu kabul edecegini sanmam, düz 73 imkansız gibi, cumartesiye hatta pazara kadar siskinligimi atamam malesef.
Bugün resmen duba gibi hissediyor kendimi.
Aklıma geldi kaptanımın hedef tablosunu görünceBeraber kutlama yapalım diye şey ettim
![]()
herkese selamlar;
geçmişi okuyamadım iş yerinde durumlar çok sıkıntılı... diyette bir sıkıntı yok ama gelince üst üste gelir derler ya o mesele...
banum ya ben çok seviyorum, bir taneyi hüpletebilirim bir oturuştaBi tek çok pahalı olması tutuyor beni
![]()
Kaptanım aman Begüş duymasın azıcık stresli cumadanAyağın alışsın diye yaparız bir şeyler derdim ama ... sende eskilerdensin be ceydammmm ...neyse o
Hadi bakalım ... nasipte ne var Cumaya ... çok kötü değilmiş ...yazman iyi oldu ... aklımda çok daha fenası oluşmuştu .
Buna da nasip diyelim bakalım ... artık ne kadar olursa ...senin bünye perş.akşamından cuma sabahına geçen süreyi pek seviyor ... ümitliyim ben ....
Ne kadar doğru düşünmüşşşş , ne kadaar güzel bir noktaya parmak basmışsın :)
Tatlım ... la havle de ...tüttürsenlik bir durumda yokmuş ...
Sevmiyorum desen şaşıracaktım![]()
Kaptanım aman Begüş duymasın azıcık stresli cumadan![]()
İnşallah bende kutumda büyük hissediyorumBU Cuma onun şovu olacaaaak ..hissediyorummmm![]()
İnşallah bende kutumda büyük hissediyorum![]()
Maşallah kaptanim daha çok mezun verirsin senEki Görüntüle 1984342pamukskr canım geç kalmış kupa için özür ...
Mezuniyetini tekrar tebrik ediyorum canım
Listede olduğun sürece istikrarın , telafilerin ...azminle her daim bana destek ve moral oldunteşekkürler ...
@roxen2303
Ausencia :))
@Bebetomm
@vorones
pamukskr
2017 kaptanlığımda mezunlar
Maşallah kaptanim daha çok mezun verirsin sen