Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kkızlar hayırlı cumalar dilerim:KK200::KK200:
Geçen hafta 81,10
Bu hafta 80,80
Giden 0,300
Yüzde 0,37

Sporum 320 dakika davul gibi şişim pekte sağlıklı da beslenmedimm dengesizdim :KK53::KK53::KK53::KK53:
ay şu sporu toplu yazmayın, utanıyorum kendimden :KK43:

Kızlar maalesef
Geçen hafta 72.3
Bu hafta. 71.9
Fark 400 Gr
Yüzde 0.55
Aslında bu geçen haftaki sonuçtan sonra benim için başarı ama listede olunca öyle olmuyor öyle hissedilmiyor muş
Listede olmasaydım kesin artıydım
Bu arada elimden geleni yaptım dün akşamki ogundeki portakalı bile yemedim şeker almayayım diye sporda yaptım elimden geldiğince artık haftaya İnşaallah
Bu arada törenler hava muhalefeti nedeniyle haftaya güzel bir güne ertelendi

GOnaydjn kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.3
Fark 300 gr
Güzel canım tebrik ederim 58 ler göz kırpmış:KK39::KK73::KK9:
nehirnil111 nehirnil111 :KK200: heee o ne ? Veda konuşması gibi :)
Canım asıl ben sana yürekten teşekkür ederimm :KK60: çok kısa sürede takımın daimi güzellerinden oldun . Sohbetin ... menülerin :) amaaaaa tabii ki de burdasın . Daha mücverimi mezun edeceğiz beraber.
Tebrikler bu arada :sampiyon: evet 52 - 53 diyorduk ... akşam ki makarnalara mercimeklere rağmen görmüşsün de :KK70:

Koruma güzellerine terfi ettin artık :KK71:

@Dilekiyi canımmm :KK60: kocaman tebrikler :sampiyon: diyetisyenle beraber verdiğin en iyi kilo olmuş bu hafta .
Hiç durmadan devam edecek azmin daim olsun :KK73:

@Bebetomm canım :KK60: güzel bir hafta geçmiş . Çok kaçamak olmadı diye hatırlıyorum .. öyle bakılınca 300 gr az gelebilir... ama amacımız bu kiloyu sende oturtmak .
Yok Kaptanım buradayım aynen Begüşle koruma adına savaşacağız daha :KK70:Bende bu takımdan çok memnunum çok güzel sohbetlerimiz daim olsun inşallah:KK200::nazar:
canım çoook tebrik ederim, maşallah sana :KK9::KK9::KK9::KK9::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:
Sağol canım benim darısı size arkamdan koşarak geliyorsunuz:KK200::KK37::KK36:
kızlar hepinizi tebrik ederim:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:,az diye kimse üzülmesin bu hafta az gider haftaya çok gider vücutta kendini dengede tutmaya çalışıyor

nill ne yiyecen bugün?:confused:hedefe ulaştım diye ödül mü vercen kendine:rolleyes:zaten sınırdasın anında 53 ü görersin dikkatli ye

kaptanım ben bu istikrarla mezun olamam,bitiş çizgisine gelmiş ipin önünde patinaj yapan araba gibi hissediyorum kendimi

günaydın kızlar :21:
benimde umduğum gibi bir sonuç olmadı ama olsun geçen haftaya göre daha iyiyim
geçen hafta:58,7
bugün:57,9
fark:800 gram
yüzde:%1,36

şunuda diyim wc ye çıkmadan böyleyim :işsiz:
Diyet menülerimi koruyacağım Begüş sabah aynı kahvaltımı yaptım kutlamayı pazar günü yapacağım bazen azıtırım bazen aç kalırım korumaya devam :KK70:

Olsun 57 ler gelmiş hoşgelmiş:KK9::KK9::KK73::KK73:Hadi gel de koruyak :KK71::KK70:
Günaydınlarrrr...çok mutluyum çokkkk...kaptanımmm çok iyi kilo vermişim...koyduğum hedefi geçtim bileee...

Geçen hafta:68.3
Bu hafta:66.9
Fark:1400
Yüzde 2li bir şeylerrrr...gelsin ponponlarımmm...

Ya inanamıyorum...bu hafta çok garip oldu ya...son 2gen indim bayaà...dünden bugüne saf pro ile 1100gitmişşşş...Allahımmm maşallah maşallah...demekki yürekten istemek ve emek vermek gerekiyor istediyini almak için:KK66:
Harika canım bayıldım tebrik ederim:KK9::KK9::KK73::KK73:
tebrikler kızlar , çok güzel kilollalrrr gitmiş :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Sağol Masumum sende çok iyisin:KK37:
Hepinizi tebrik ederim yine düperbir cuma olacak hadi gelsin yine 1. Lik :halay:

Günaydın ,hayırlı cumalar tatliş hatunlar :KK68:

Bir sürü iş beni bekler , ay sınavada bişi kalmadı daha hiç bakmadıgım 4 ders var of ki of :KK43:.

Kilo bildirip kaçayım

Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68
Giden 700 gr .

67 ucundan görem dedim ama olmadı , hayırlısı bakalım .
Çok güzel bir hafta sonu bizi bekliyor inşallah:KK75:Tebrik ederim canım seninde oran çok iyi yarın gelsin 67 :KK9::KK9::KK73::KK73:
Merhaba şekerler kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler de üzülmesin vücut kendini korumaya alıyor bazı dönemlerde, bırakmak yok devam :KK66:

Bende de durumlar şöyle ki;

Geçen Hafta: 63
Bu Hafta: 61.9
Fark: 1.1
Yüzde: 1.75 :KK66:
@Ausencia kaptanım ♡♡♡
Tebrik ederim canım çok çok iyi 5li rakamlar mı geliyor ne :rolleyes:
:KK9::KK73:
günaydınlar
maşallah herkes çok güzel kg vermiş
ben aynıyım maşallah
yani şükür sabit tutmak da çok zormuş.
bu karışık bir durum
yiyebilirsin ama
aslında yiyemezsin
yesem olur dersin
peşpeşe 3 kez yesen hoooop
1 belki 2 kg yani bende öyle keşke olmasa
:işsiz::işsiz::işsiz:
Olsun canım haftaya daha da fazlasıyla verirsin inşallah:KK37:
Günaydın kkızlar hayırlı cumalar dilerim:KK200::KK200:
Geçen hafta 81,10
Bu hafta 80,80
Giden 0,300
Yüzde 0,37

Sporum 320 dakika davul gibi şişim pekte sağlıklı da beslenmedimm dengesizdim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Yine de vermişsin ya canım tebrik ederim :KK9::KK73:

Kızlar maalesef
Geçen hafta 72.3
Bu hafta. 71.9
Fark 400 Gr
Yüzde 0.55
Aslında bu geçen haftaki sonuçtan sonra benim için başarı ama listede olunca öyle olmuyor öyle hissedilmiyor muş
Listede olmasaydım kesin artıydım
Bu arada elimden geleni yaptım dün akşamki ogundeki portakalı bile yemedim şeker almayayım diye sporda yaptım elimden geldiğince artık haftaya İnşaallah
Bu arada törenler hava muhalefeti nedeniyle haftaya güzel bir güne ertelendi
Mortisim
100 gr la fark attin bana
Tebriks

Günaydınnn canlarrrr herkes ne güzel kilolar vermiş böyle çok tebrik ederimmm

Bende 23 Nisa'n hedefime ve kendime koyduğum haftalık hedefe ulaşamadım ama kaptanımın hedefini geçtim :D:D

Geçen hafta: 69.9
Bu hafta: 69.0
Giden 900 gr
Yüzde: %1.28

68 i göremedim bu hafta defalarca çıktım tartıya hadi düşsün diye düşmedi 100 gr cık

Günaydınnn canlarrrr herkes ne güzel kilolar vermiş böyle çok tebrik ederimmm

Bende 23 Nisa'n hedefime ve kendime koyduğum haftalık hedefe ulaşamadım ama kaptanımın hedefini geçtim :KK70::KK70:

Geçen hafta: 69.9
Bu hafta: 69.0
Giden 900 gr
Yüzde: %1.28

68 i göremedim bu hafta defalarca çıktım tartıya hadi düşsün diye düşmedi 100 gr cık
Oo tebrik ederim canım gelsin 68 ler çok iyi :KK9::KK73::KK73:

geleli bana

geçen hafta :69,300
buhafta :69,500
gelen +200
yüzde : -0,28

üzgünüm bari sabit çıkaydım iyiydi.. bu hafta konsantre olamadım açıkcasııı farkındayım izine ayrılma vaktiiii kaptanım emeğinize sağlık ...:KK200: bugünkü sonuç için üzgünüm hiç konsatre olmadım kendimi temizliğe ayırdım kendime özel yemekler pek yapamadımmmm ....inşallah aranıza daha doğrusu listeye çok eksiyle dönerim.... :KK61::KK61::KK61::KK61:

Eskişehire de sabah beri yagmulruu kızlar kar bilee yagdı 30 dk boyunca ama tutmadı tabikii

Back
X