Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kendimi çok kötü hissediyorum, sürekli yeme isteğim var :KK34::KK34::KK34: ne oluyor bana anlayamıyorum. Regle 3 gün kaldı ondan mı nedendir. Engel olmak istiyorum bu hisse. Beynim neden oyun oynuyor bana :mad::mad:
suyunun içine tarçın katıp bol bol iç canım, belki iştahını keser

kuzum bende hafta sonu o kadar dikkat etmeme rağmen sabitim, :(

suyunun içine tarçın katıp bol bol iç canım, belki iştahını keser

kuzum bende hafta sonu o kadar dikkat etmeme rağmen sabitim, :KK43:
Saraycam bilmiyorum birkaç aydır regl dönemlerinde böyleyim :silah:artılarım var canım, reglde yakın, yediklerim de malum :KK34: fena iştahım açıldı

Son düzenleme:
Kendimi çok kötü hissediyorum, sürekli yeme isteğim var :KK34::KK34::KK34: ne oluyor bana anlayamıyorum. Regle 3 gün kaldı ondan mı nedendir. Engel olmak istiyorum bu hisse. Beynim neden oyun oynuyor bana :mad::mad:

canım ben 1 kupa süte 1 tatlı kaşığı 3ü bir arada nescafe katıp içiyorum,tatlı isteğimi bazen kesiyor,dene istersen saydin cim

ısooo kabusssss :deli:

hiç bitmeyen kabuss:confused:

masum bu sabah bende + idim ama mini minnacık umarım fazla kalmaz
bide bende açlıktanmıdır nedir dün gece dondum dondum
bu arada kafam hala sepet gibi sanırım bu leptin işi beni zorlayacak

korseyi 40 kilo ecede kullanıyo,oda iyi dedi aslında memnun muş,hatta 1 ay sonra ölçü alıp değişiklik varmı diye bakıcak
Sende mi if yapıyorsun Begümcüm? Ben şimdi bitirdim yeme işini. Sabah 8de yicem yarın. Böyle olacak değil mi?

canım ben 1 kupa süte 1 tatlı kaşığı 3ü bir arada nescafe katıp içiyorum,tatlı isteğimi bazen kesiyor,dene istersen saydin cim

hiç bitmeyen kabuss:confused:
Kabus gibi Begümüm :( süte 3 ü bir arada değil de nescafe katıp içeyim :KK42:tatlı değilde sadece, tatlı tuzlu fark etmiyor. Şu ara tam da :sinirli::sinirli::sinirli: lık oldum yaaa

Sende mi if yapıyorsun Begümcüm? Ben şimdi bitirdim yeme işini. Sabah 8de yicem yarın. Böyle olacak değil mi?
sanırım benimki ıf değilmiş,ben leptini salgılatmaya çalışıyorum,hafta sonu yemeği erken kesebildim ama hafta içi biraz zor görünüyor,7 den önce bitmez yeme işi yinede o saatten sonra yemiycem
evet sen artık yeme
ben bi link paylaşmıştım onu bulablirsen oradan oku istersen üzüm

Kabus gibi Begümüm :KK43: süte 3 ü bir arada değil de nescafe katıp içeyim :KK42:tatlı değilde sadece, tatlı tuzlu fark etmiyor. Şu ara tam da :sinirli::sinirli::sinirli: lık oldum yaaa
1 kaşık kat iç derim sade nescafe tatlı iştahına engel olmazama 3 ü bir aradaki şeker kesiyo isteğini dene bak ama 1 tatlı kaşığı yani 1 paket nescafenin 1/3 ünü koycan bide süte koy suya değil

Ayyy o bende de var kuzummm yaaa benimde yaklaştı regl amaa yemiyorumm zor tutuyom kendimi :D :D :D

Ayy insallahh. Ama zerre miktar kız hissetmiyorum yaa :KK66: hayırlsı .. Valla ben bi kaç bişi aldım dà. Evde rahatlik ilk şarttı alt üst pijama gibi şeyler aldım geldim. :KK66: papyonlu falan düğmeli gömlek tarzı seyleri var hiç giydirmedım doğru düzgün. Öylece küçüldü. Rahat değil gibiler.. Ben de yikamadan giydirmem. Kızzz ben dé yazın giymelik alışveriş yapcektim guya. Gene hamis reyonuna talip ben :KK66:
ahaha valla bugün hamiş reyonuna baktım eski günleri yad ettim.
şükür ki eski halime gelmek üzereyim tabi daha da incelmek istiyorum eskiden de tontiştim ya ..
eşimle tanıştığımızda 67 kg idim en azından 67 olmalıyım.

yeme tabi ama dayanamayıp yersen de çok üzülme.
ben o dönemki aşırı yemelerimin kilo yaptığına hiç şahit olmadım. sabit kalırdım en çok.
tabi yemezsen kilo da verirsin bu da bir gerçek.
sen tabi yeme yeme :deli:
Tutuyorum Sheryim bir iki aydır böyle. Aşıcam, toparlarım akşama kalmam :)

Ece gelince hemen uyudu.
zaten mızık mızık edip duruyordu avm de.
koşa koşa geldim hemen karnımı doyurdum kızımı yatırdım onu da emzirip.
saçımı boyadım kısa bir bakım faslı yaptım ama hala uyuyor minnoş.
umarım gece nöbet tutturmaz dün geceki gibi uyur şeker kızım :KK200:

az önce az sütlü filtre kahve içtim 300 ml civarı.
akşama balık çıkardım derin donducurdan
kahve çok tuttu, yanında da üç dev çilek yedim. eşime dedim daha mevsimi değil alma diye ama ikidir alıyor.
ee bende dayanamayıp yiyorum tabi.
acaba ben de artık bişi yemesem mi. niyetim akşam salata ve balıkla kapamaktı.
en azından karnım dümdüz olur, epeydir bu hisse aşina olamıyorum..

Back
X