Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Beyaz çay
Ara yok
Öğlen
1 kase şehriye çorbası şehriyesi az
5 kaşık yogurt pulbiber
Ara 1 havuç
Akşam
1 buçuk adana yağsızdı
4 parca tavuk şiş
Ayran salata azdı kendimi köz bibere verdim
5 tane köz biber
Şuan kiraz sapı çayı
Eve gecersem civam percemi...
Bu gun guzel gecti.
Sahur yapmadim
Iftar
2 kabak dolmasi kiymali pirinc cok az
Et haslama
Bol coban salata
Organik sekersiz visne komposto 1 buyuk bardak
afiyet olsun
Ne oldu eflalim. Karar missin19 haziran
Sahur : Su
İftar : 1 kase mercimek çorbası, tavuk ve sucuk mangal, salata, 3 sarma, avuç içi kadar pide
Ara: 1 avuç kiraz
Su : 2 litre
Tesekkür ederim. Hoşgeldin takimimiza.afiyet olsun
Bende bir an heyecan yaptım. Tatil olmus haberim yok diyeCanim o sadece öğretmenler icin normal memurlar is devam...
hoşbulduk :))Tesekkür ederim. Hoşgeldin takimimiza.
tesekkur ederim, normalde almayınca eve hic haberim yoktu kurusunun satıldığından. Ben biber gibi kurutulabilir sanmistim dışıyla falan. Öyle bir şey olmaz miCanım bakliyat reyonunda satılıyor![]()
tesekkur ederim, normalde almayınca eve hic haberim yoktu kurusunun satıldığından. Ben biber gibi kurutulabilir sanmistim dışıyla falan. Öyle bir şey olmaz mi![]()
afiyet olsun. kek göz kırpıyor ordanSelam kızlar. Menümü yazayım.
Sabah
2 dilim Tam buğday ekmeği arasına süzme peynirle tost
Yeşil biber
Domates
Ara
Yoğurt
Akşam
1 kase tel şehriye çorbası
Tavuk sote
Salata
Kaşığın ucuyla tadımlık pirinç pilavı
Sonra da 1 kek yedim. :/
Yakin zamanda sınav sonucum açıklandı ve iyi bir sonuç geldi. Temmuzun ortasında bir sınavım daha var. Tam gaz ona çalışıyorum. O sebeple stres yaptım sanırım kendimi tutmakta zorlaniyorum sanki şu aralarders çalışırken yeme isteği de beraberinde geliyor. Geçseydi hayırlısıyla şu son 3 4 hafta da.
valla sadece kek değil tüm aksam menüsü göz kırpıyor gibi bana. Kaç haftadır ilk kez pilav yedim.
afiyet olsun. kek göz kırpıyor ordan![]()
ben o azcık pilav ve şehriye toplamını ekmeğe saydım canım. ama kek bayağı bir göz kırptı :))valla sadece kek değil tüm aksam menüsü göz kırpıyor gibi bana. Kaç haftadır ilk kez pilav yedim.![]()
ekmeği yazmayı unutmusum ekledim sonradan ama sen eklemeden alıntılamışsın.ben o azcık pilav ve şehriye toplamını ekmeğe saydım canım. ama kek bayağı bir göz kırptı :))
o zaman 2 dilim ekmek yemişsin :))ekmeği yazmayı unutmusum ekledim sonradan ama sen eklemeden alıntılamışsın.1 dilim de ekmek var.
hayırlısı artiko zaman 2 dilim ekmek yemişsin :))