Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar efenimm..
Menüm
Sabah 08:30
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
Ceviz
Bir lokma ekmek

Akşam 17 : 00
Bir tabak fırında tepsi kebabı
Beyaz peynir
Bir lokma ekmek
2si arada

Yeşil çay
Su 2,5
3 mil Leslie yapıldı
Ausencia Ausencia ~~~~ Ahu060812 Ahu060812

Ausencia Ausencia bir tek ben degilim :rolleyes: bir gün bende yerim kafaya cantayı:confused:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dün görümcedeyim ya ... alt katta oturan eltisi ve kv de side geldi .. tabii geçen ramazan görmüşlerdir en son ...
Bi dünya iltifat ....
Sonra konu diyet , ne yaptım ne ettim ... aradan yarım saat geçti .. görümcemin eltisi önündeki baklava ve pasta tabağına bakıyor .... eeee şimdi sen burdayken ben bunu yiyeyem mi dedi :KK70::KK70::KK70: aradan zaman geçti ... :KK14: için balkona çıktım ... döndüm tabak boş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
daha benim beyin hazır değil diyor :KK70:

Selamlar efenimm..
Menüm
Sabah 08:30
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
Ceviz
Bir lokma ekmek

Akşam 17 : 00
Bir tabak fırında tepsi kebabı
Beyaz peynir
Bir lokma ekmek
2si arada

Yeşil çay
Su 2,5
3 mil Leslie yapıldı
Ausencia Ausencia ~~~~ Ahu060812 Ahu060812
Ve aleyküm selam nefsimmm :KK200:

Sevmediğim 2si 1 arada zımbırtısı hariç gayet güzel nefsim ...

sen nasılsın ?

Ben cekliyorum biraz dinlenmek en iyisi gibi size bol muhabetler...

hadi bakalım dinlen efserimmm :KK200: uyku tutmazsa gel yine

Ausencia Ausencia bugün adam yoktu bizde çocuklarla erkenden yedik erkenden topladım süpürdüm oturdum iftar vaktini beklerken yazayım dedim çocukları şenliğe götürecektim
Tabi ödevini yapmış öğrenci tadında paylaştım menümü..
ya o değilde bak inip bidaha eliptik yapasım var michaele merak ettim bugün iki blm üst üste izledim
hem bisiklet hem stres kalpten gitmesem iyi.o nasıl bi dizidir arkadaş adam duvarların içindeyken kendimi direk hücrede onu bekleyenin yerine koyuyorum kalp güp güp
ben zaten aşırı empatik olduğum için izleyemem normalde çoook etkilenirim herşeyden..kendime aşırı stresten pb izlerken yaptığım 60 dk eliptiğe 20 puan veresim var oderece

Ausencia Ausencia bugün adam yoktu bizde çocuklarla erkenden yedik erkenden topladım süpürdüm oturdum iftar vaktini beklerken yazayım dedim çocukları şenliğe götürecektim
Tabi ödevini yapmış öğrenci tadında paylaştım menümü..
ya o değilde bak inip bidaha eliptik yapasım var michaele merak ettim bugün iki blm üst üste izledim
hem bisiklet hem stres kalpten gitmesem iyi.o nasıl bi dizidir arkadaş adam duvarların içindeyken kendimi direk hücrede onu bekleyenin yerine koyuyorum kalp güp güp
ben zaten aşırı empatik olduğum için izleyemem normalde çoook etkilenirim herşeyden..kendime aşırı stresten pb izlerken yaptığım 60 dk eliptiğe 20 puan veresim var oderece

10 numara 5 yıldız dizi bence de ... onun gibisi gelmedi ...

Yine aynı heyecanla izlerim eski bölümleri ... bende yeni bir dizi bulsam yaz için fena olmayacak ... içerde de bitti .

10 numara 5 yıldız dizi bence de ... onun gibisi gelmedi ...

Yine aynı heyecanla izlerim eski bölümleri ... bende yeni bir dizi bulsam yaz için fena olmayacak ... içerde de bitti .
Ha bide artı demiştin ben ne zaman spora başladımda artı gelmedi.bakacaz bi çaresine yarın sabah erken yapıp bitircem eliptiği.bide perşembe istanbuldan ablam gelicek iftara yetişecekler ben de oruç gibi olurum ya Perşembe ya cuma tartılcam duruma göre.

Ve aleyküm selam nefsimmm :KK200:

Sevmediğim 2si 1 arada zımbırtısı hariç gayet güzel nefsim ...

sen nasılsın ?

hadi bakalım dinlen efserimmm :KK200: uyku tutmazsa gel yine

İyiyim çok şükür kaptanım...
Valla geçmişe bakayım dedim ama çok zor teldenn..
Herkesler iyidir umarım...
2 si 1 arada beni toparliyor baş ağrısına iyi geliyor.
Tekk ciz o benim için.
Ne yerdim ben çikolata falan.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dün görümcedeyim ya ... alt katta oturan eltisi ve kv de side geldi .. tabii geçen ramazan görmüşlerdir en son ...
Bi dünya iltifat ....
Sonra konu diyet , ne yaptım ne ettim ... aradan yarım saat geçti .. görümcemin eltisi önündeki baklava ve pasta tabağına bakıyor .... eeee şimdi sen burdayken ben bunu yiyeyem mi dedi :KK70::KK70::KK70: aradan zaman geçti ... :KK14: için balkona çıktım ... döndüm tabak boş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
daha benim beyin hazır değil diyor :KK70:

Iltifat almak işte emeğinin somut kanıtı ne güzel bir duygu.

Ahu060812 Ahu060812 toparla güzelim toparla ... sana en çok toparlamalar yakışıyor ...

Nefs Nefs canım zaten çok zararlı bir cooz değil , sadece hazır paketli şeylere alerjisi olan kaptan uyarısı :)

@eflalim geçmiş mesajlarına bakacağım şimdi ... ceza almışsın :( senin bu potansiyel malumken senden de iletişim bilgisi almalıydım ben ... yok değil mi aramızda eflalimle irtibatı olan ?

Ahu060812 Ahu060812 toparla güzelim toparla ... sana en çok toparlamalar yakışıyor ...

Nefs Nefs canım zaten çok zararlı bir cooz değil , sadece hazır paketli şeylere alerjisi olan kaptan uyarısı :)

@eflalim geçmiş mesajlarına bakacağım şimdi ... ceza almışsın :KK43: senin bu potansiyel malumken senden de iletişim bilgisi almalıydım ben ... yok değil mi aramızda eflalimle irtibatı olan ?

Aaa eflalim banlanmış..

aynen canım ... gerçi eşim artık iltifat levelını atladı .. yeter modunu da geçti ... afrikalılar gibi kaldı bacakların levelına geldi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
O derece yanii..
Valla maşallah canım daim olsun....
Afrikalılarin bacakları gibii bacakk yok yanii ne güzel keşke benim olsa :cry::cry:

@eflalim geçmiş mesajlarına bakacağım şimdi ... ceza almışsın :KK43: senin bu potansiyel malumken senden de iletişim bilgisi almalıydım ben ... yok değil mi aramızda eflalimle irtibatı olan ?
Aaa nereye yazmista almis ceza ??

Ausencia Ausencia canim bende ramazan sonrasi yeni yontemler denemek istiyorum bu deneme sürecinde belki alirim kilo belki sabit belki veririm kilo bilmiyorum..... bu yuzden bende bu cuma iznimi isteyecem... eger listede kalirsam deniyemeyecem ve tedirgin olacam ..... listeyide kendimi de germeden diyetime devam etmek istiyorummm...

Hep sizlerle olacam hayatta gitmem:KK200: ama su liste gerginliginde olmak istemiyorum artik mezuniyete yakin liste musait olursa girer mezun olurum diye dusunuyorum.....yine rakip oluruz yine menulerimi sporlarimi paylaşacam... :KK200::KK200: hep buradayim.....

Back
X