Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve aleyküm selam nefsimmm
Ben cekliyorum biraz dinlenmek en iyisi gibi size bol muhabetler...
Ausencia bugün adam yoktu bizde çocuklarla erkenden yedik erkenden topladım süpürdüm oturdum iftar vaktini beklerken yazayım dedim çocukları şenliğe götürecektim
Tabi ödevini yapmış öğrenci tadında paylaştım menümü..
ya o değilde bak inip bidaha eliptik yapasım var michaele merak ettim bugün iki blm üst üste izledim
hem bisiklet hem stres kalpten gitmesem iyi.o nasıl bi dizidir arkadaş adam duvarların içindeyken kendimi direk hücrede onu bekleyenin yerine koyuyorum kalp güp güp
ben zaten aşırı empatik olduğum için izleyemem normalde çoook etkilenirim herşeyden..kendime aşırı stresten pb izlerken yaptığım 60 dk eliptiğe 20 puan veresim var oderece
Ha bide artı demiştin ben ne zaman spora başladımda artı gelmedi.bakacaz bi çaresine yarın sabah erken yapıp bitircem eliptiği.bide perşembe istanbuldan ablam gelicek iftara yetişecekler ben de oruç gibi olurum ya Perşembe ya cuma tartılcam duruma göre.10 numara 5 yıldız dizi bence de ... onun gibisi gelmedi ...
Yine aynı heyecanla izlerim eski bölümleri ... bende yeni bir dizi bulsam yaz için fena olmayacak ... içerde de bitti .
Ve aleyküm selam nefsimmm
Sevmediğim 2si 1 arada zımbırtısı hariç gayet güzel nefsim ...
sen nasılsın ?
hadi bakalım dinlen efserimmmuyku tutmazsa gel yine
Dün görümcedeyim ya ... alt katta oturan eltisi ve kv de side geldi .. tabii geçen ramazan görmüşlerdir en son ...
Bi dünya iltifat ....
Sonra konu diyet , ne yaptım ne ettim ... aradan yarım saat geçti .. görümcemin eltisi önündeki baklava ve pasta tabağına bakıyor .... eeee şimdi sen burdayken ben bunu yiyeyem mi dediaradan zaman geçti ...
için balkona çıktım ... döndüm tabak boş
daha benim beyin hazır değil diyor![]()
Iltifat almak işte emeğinin somut kanıtı ne güzel bir duygu.
Ahu060812 toparla güzelim toparla ... sana en çok toparlamalar yakışıyor ...
Nefs canım zaten çok zararlı bir cooz değil , sadece hazır paketli şeylere alerjisi olan kaptan uyarısı :)
@eflalim geçmiş mesajlarına bakacağım şimdi ... ceza almışsınsenin bu potansiyel malumken senden de iletişim bilgisi almalıydım ben ... yok değil mi aramızda eflalimle irtibatı olan ?
O derece yanii..aynen canım ... gerçi eşim artık iltifat levelını atladı .. yeter modunu da geçti ... afrikalılar gibi kaldı bacakların levelına geldi![]()
Aaa nereye yazmista almis ceza ??Ahu060812 toparla güzelim toparla ... sana en çok toparlamalar yakışıyor ...
Nefs canım zaten çok zararlı bir cooz değil , sadece hazır paketli şeylere alerjisi olan kaptan uyarısı :)
@eflalim geçmiş mesajlarına bakacağım şimdi ... ceza almışsınsenin bu potansiyel malumken senden de iletişim bilgisi almalıydım ben ... yok değil mi aramızda eflalimle irtibatı olan ?
Aaa eflalim banlanmış..