• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bence yarın sabah ya da salı sabahı tartılmalısın ... motivasyon düşmesi artık olmaz ... burdasın biz varız ... ne yapacaksın , ummuduğun gibi çıkmazsa daha çok mu yiyeceksin ?
Ama bilirsek önlem alırız ... ya da güzel bir şey çıkarsa daha da hevesleniriz .
Hakklısın canım bukadar kilodan sonra geri dönülmeyecegine göre tartılsamda neyin ne olduğunu bilmem lazım artık iyi varsınız canim iyiki...

1 saat 45 dk mıııı :KK57: ben olsam en fazla yarım saat bekler kalkarım gerçekten sabırlıymışsınız bayaa. Biz bi gün bi yere yemeğe gittik ailecek, güzel bi yer bulduk oturduk masada bizden önceki oturanların tabakları falan duruyordu biz de bekliyoruz masa toplansın silinsin sipariş alınsın. Garsonların umrunda değil 5-6 garson bir araya toplanmış sohbet ediyorlar tam da karşımızdalar. Babam bekledi bekledi bekledi ama nasıl geriliyor garsonlara bakıyor hiiiiçç umurlarında değil galiba 15 dk falan geçti en sonunda babam baya kızdı benim mi masayı toplamamı bekliyorsunuz ne bekliyorsunuz diye. Adamlar özür dileriz efendim falan topladılar aklıma geldi de :KK70:
Gećmişi okuyamadım kuzum öncelikle hoşgeldin
1 saat 45 dakika bekledi yemek tam 2 saatte geldi hayatımin en uzun yemek siparişi olarak tarihe geçti
Bu 2 saat içinde nelere şayit olduk bir bilsen toplanmayan masalar toplanmayan masalara küçük çocukların dandanması bir adam beklemekten sıkıldı gitti o toplanmayan masanın ćaydanlıgından su bardagına ćay doldurdu :KK70:o masanın önünden 10 kere garson geciyor biride demiyor giderken şurdan şunu götüreyim her gecen bir şey göturse zaten birşey kalmaz masada tabiri caizse o yerin icine ......etmişler yer nasıl güzel derenin üzerinde cardaklar altan dere akıyor ağaclar cimler hizmet sıfır bir ara bazı restoranlarda puanlama sitemi oluyor kutuya atılan ondan olsa kesin sıfıra bile layık degilsin der atardımy:KK70:

kızlar menüm
geç gitti misafirler
Sabah
Sucuklu yumurta bi kaç çatal
3 çatal patates
Peynir
Zeytin
Öğle
Ot yemeği
Bi mücver
Salata
Akşam
Et yeşillik
Bi ekmeğin çenesi
Su sayamadım çok
Spor yok

Abla zaten ben suda hiç durmuyorum nerdeyse. Sabit durduğum zaman da bacak hareketlerri yapıyorum 1-2 dk :KK49: Havuza girerken ve çıktığımda bakıyorum saate.. Aradaki süre hep tempolu ..
Süper ozaman :60:
Benimde var bundan
Ay bende de herşey var
Ama ev seninki kadar büyük değil Ahu
Güzel mi kız valla ikinci el aldım olmazsa atarım :70:
Bugünün sporu 5 spatula alçı kar. Sonra bi 6 spatula daha sonra bi 6-7 daha  muhtemelen sonra zımpara yapılan yerleri süpürme sporu sonra da boya :ıslık:  kaç point eder ki @Ausencia @Ahu060812 :KK70::KK70:
valla ben geçen hafta aynı işleri yaptım alçı karmak hariç sıfırı aldım oturdum

Şeyy tanışmadığımız arkadaşlar bu mesajı görürse alıntılayıp veya beni etiketleyip kendini tanıtabilir mii :)
Ben de kendimi tanıtayım. 22 yaşındayım öğrenciyim bekarım hiç evlenmedim evlenmeyi düşünmüyorum :) monoton ve hareketsiz bir hayatım var işte genelde ders çalışmakla geçiyor zamanım şu sıralar, ağustosta bütlerim var da. Tıp okuyorum bu arada. Ondan sonracığıma.. Boyum 171-172 kilom an itibariyle 76. Bünyem çok kolay kilo verip çok kolay alabilecek bir bünye nasıl bi şey ben de anlamadım ama neyse bünye benim atsam atamam satsam satamam kabullendim başka yolu yok :KK70: hmm başkaaa... İşte İstanbuldan katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
Hoşgeldiiiin :halay::halay::halay:
Kutsal pazartesiyi de denk getirmişsin diyetine ne güzel :KK36:
Tanış olalım o vakit:KK25:
Ben de yarışmaya Sivas'tan katılıyorum:confused: 25 yaşındayım. Psikoloğum. Kilolarımız yakın. Boyum 168 . Benim de bünyem aynı sen gibi hemen alıp hemen veriyorum. Gerçi son zamanlarda mütemadiyen veriyorum . Almaya fırsat bulamadım:-):-):-)
Henüz bekarım. Senin deyiminle hiç evlenmedim ve sanırım hayatımda ilk kez evleniyorum :KK70::KK70::KK70:
Derslerinde Allah yardımcın olsun. Çok kutsal bir meslekHoppa

Merhaba canlar. Kaptanim teşekkür ederim bizi de hatırladığın için :KK68: ben artık anne adayı değil anneyim :KK66: Emir Bera m erkenci davrandı 5 haziranda dünyaya geldi. Hatta kelebek belya nin Zeyneb ı de dünyaya geldi bir kaç gün önce

Biz iyiyiz elhamdülillah dünyaya alışmaya çalışıyor paşam. Ben doğum iznine ayrıldım 4 gün sonra doğdu paşam anlayacağınız dinlenemedim hiç
Fatma ablacımmmm. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsun evladın:nazar::nazar::nazar:

Hoşgeldiiiin :halay::halay::halay:
Kutsal pazartesiyi de denk getirmişsin diyetine ne güzel :KK36:
Tanış olalım o vakit:KK25:
Ben de yarışmaya Sivas'tan katılıyorum:confused: 25 yaşındayım. Psikoloğum. Kilolarımız yakın. Boyum 168 . Benim de bünyem aynı sen gibi hemen alıp hemen veriyorum. Gerçi son zamanlarda mütemadiyen veriyorum . Almaya fırsat bulamadım:-):-):-)
Henüz bekarım. Senin deyiminle hiç evlenmedim ve sanırım hayatımda ilk kez evleniyorum :KK70::KK70::KK70:
Derslerinde Allah yardımcın olsun. Çok kutsal bir meslekHoppa

Fatma ablacımmmm. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsun evladın:nazar::nazar::nazar:

Kız hayris sen misin yoksa :68: allah razı olsun canım ;)

Ahhh bonus ahhhhh ...

Bak yarına özel liste yazıyorum sana ... evde olmayan denk gelmeyecek varsa yaz , değişim yapalım ...

Sabah uyanır uyanmaz hemen koca bir bardak ılık limonlu iç ... yarım litre iç... dereotu varsa evde 4-5 dal kemiriver hemen ..yoksa maydanoz ...

Sonra kahvaltıya biraz ara 20 dk kadar ...

Herhangi bir bitki çayı ile yap kahvaltını .
2 yumurta haşla kendine ... 1 sarı iki beyaz ye .
Bol yeşillik , peynir .
1 dlm ekmekle

Öğle yemeğinde

Sebze yemeğin varsa onu ye ... susuz ..ekmeksiz ... koca bi kase yoğurt ... salata
Bir yerlere acı serp . yoğurduna olur salatana olur ...

Akşamda
Koca bir salata peynirli olsun .
Yine yoğurt münkünse pul biberli .
Salatanda kırmızı biber olursa ala olur .

Bugüne özel öğle ve akşam ekmek yeme.

Ara yap ... türk kahvesi iç ...telvesini ye bi iki kaşık ... kirazın varsa arada ye ... ya da kayısı ..

Hadi göreyim seni.

bence de kesin iyi becerirdin :super:

Yönetim kadrolarında bazı değişiklikler oldu canım ... çok dikkatlisin .

Aus bugune balik vardi yapmam lazim balik salata olmazmi?

Hazır ve başla:KK76:

:KK37:

Çayı soğuk düşünemeyenlerdenim
Bu tam soguk çay degil aslında adı dukkan bırası i miş
750 litreye yeşil çayı demliyosun bir soda birde limon sıkıp sogutup içiyormusun....
Ben yazın sıçak içecek içemiyorum kahve dışı hiç içememektenden iyidir

Bu tam soguk çay degil aslında adı dukkan bırası i miş
750 litreye yeşil çayı demliyosun bir soda birde limon sıkıp sogutup içiyormusun....
Ben yazın sıçak içecek içemiyorum kahve dışı hiç içememektenden iyidir

Hatırladığım kadarıyla senin orti sarayça yapıyordu bu tarifi sodalı yesilcay kürüydü adı

Screenshot_2017-07-03-07-57-30.webp

Yukseklik ne bee neyim ben araçmı :KK67:

Hele önerilen adima bak :silah::silah::silah::silah::silah:

Hatırladığım kadarıyla senin orti sarayça yapıyordu bu tarifi sodalı yesilcay kürüydü adı
Bende nette karşılaştım gelsin sorayım sırf icebilmek için yoksa kür niyetine degil :KK12:
Birde gezinirken bir şeye rastladım 4°altındaki su içilirse 60 kalori yakıyormuşsun vucüd onu 36 dereceye çıkartmak için hacıyormuş:işsiz:

Bende yapayim bu tarifi tabi 4 gunlukten sonra
Eflalim daha once dort gunluk yapip haftanın birincisi olan biriolarak (zaten ilk ve son oldu:KK48:) ne diyorsa o oruc gibi düşün eline bal bulaşsa yalama modifiye bütün özelliğini bozuyor
Brn sadece sade turk kahvesini ekledim o da daha önce deneyenlerde.eklemis kaptan mesela
Fincanin boyutunu küçültüp adedi azalttım
Bu arada kizlar eflalim okuyabiliyor demi sadece cevap veremiyor yanlış mı biliyorum

Back
X